Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ја бих заиста волео да упознам своје виртуелне пријатеље са листе уживо...Наравно и многе друге који нису на тој листи...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

e pa super ideja za taj sabor i simpozijom-najverovatnije dolazim pošto su petak i subota pa mi odgovara

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Изашао је датум Симосиона на ПБФ : 25. и 26. мај 2012. (петак и субота)

Па ето, тада би могао и наш Сабор да се одржи. Један од та два дана. Предлажем да буде увече, негде од 18 ч, па на даље, јер су предавања у току дана...

Наравно, сви који су заинтересовани, слободно могу да дођу да прате Симпосион, били студенти богословског факултета или не ...

ако се тад организује ја нажалост нећу моћи да дођем :(, 23. маја идемо у Грчку. .smesko.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости
Guest о. Агапије
Ево, ја сам насловио тему, сад још да се договоримо где ћемо и кад да се дружимо.

Изволте.

А 8. маја на Ушћу 20 часова ?! :))))

Sent from my New iPad using Tapatalk HD

Подели на овим сајтовима

Е а сада мало да се уозбиљимо када се НАПОКОН састајемо ? Ужелео сам се свих ВАС заиста !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...