Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

svi ste divni i dobri dragi moji, mnogo mi je drago sto smo se sreli i bas je bilo opusteno i neverovatno dirljivo, volim vas sve dragi moji. DIVNO, RADOSNO,DIVNO, RADOSNO dada dada dada :) :cheesy2: :)

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

DIVNO DIVNO DIVNO DIVNO DIVNO

RADOST RADOST RADOST

:) :cheesy2: :) dada dada dada

dada dada dada dada dada dada

Подели на овим сајтовима

Да, било је лепо. Ја сам то очекивао је јер Јагодина је један од најлепших крајева Србије, са дивним људима. Наравно, са својим сапутницима заједно, никад нећу заборавити само путовање. Нпр. поток боље рећи мала речица) који се испречио на "пречици" за Дубоку. Међутим, без проблема смо прешли ауутом сда друге стране. Док сам возио онај мој крш, мисли које су ме пратиле биле су: ВЕЛИК ЈЕ БОГ. Дођосмо и вратисмо се живи и здрави.

Подели на овим сајтовима

??, ???? ?? ????. ?? ??? ?? ???????? ?? ??? ???????? ?? ????? ?? ????????? ??????? ??????, ?? ?????? ??????. ???????, ?? ?????? ??????????? ???????, ????? ???? ?????????? ???? ????????. ???. ????? ???? ???? ???? ??????) ???? ?? ???????? ?? "???????" ?? ??????. ???????, ??? ???????? ??? ?????? ?????? ??? ????? ??????. ??? ??? ????? ???? ??? ???, ????? ???? ?? ?? ??????? ???? ??: ????? ?? ???. ??????? ? ???????? ?? ???? ? ??????.

zaista je bilo blagodatno i osecalo se prisustvo Duha Svetoga koji je zaista slobodno disao :)

Подели на овим сајтовима

sinoc sam razgovarao sa igumanom ocem Savom Bogdanovicem iz manastira Brezovac rad je da budemo gosti njegove svete obitelji. Dakle krajem septembra predlazem novo saborovanje. :smiley:

Подели на овим сајтовима

Evo i ja da vas pozdravim i da se pre svih zahvalim ocu Ivanu na izuzetnoj organizaciji i toplini kojom nas je i docekao i ispratio  0104_cheesy. Tesko je sve bas napisati jer si ni utisci jos nisu "slegli". Samo cu opet i opet da kazem LITURGIJA! LITURGIJA! LITURGIJA! E TAMO SMO I TO ZIVIMO I TO JE NASE SVEDOCENJE!!!  :  0501_music  0516_music

P.S. Jos cu da pisem, ali tesko je odmah... mi smo se i sinoc jedva rastali, skupljali smo utiske, razmenjivali, pili ponovo kafu u neko doba noci jer prici nikad kraja a tek slike i snimci, snimljena citava Liturgija pa slike svih vas divnih ljudi, pa Izida i Lav u bliskom susretu i junackom okrsaju....

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

Да, било је лепо. Ја сам то очекивао јер Јагодина је један од најлепших крајева Србије, са дивним људима. Наравно, са својим сапутницима заједно, никад нећу заборавити само путовање. Нпр. поток (боље рећи мала речица) који се испречио на "пречици" за Дубоку. Међутим, без проблема смо прешли ауутом сда друге стране. Док сам возио онај мој крш, мисли које су ме пратиле биле су: ВЕЛИК ЈЕ БОГ. Дођосмо и вратисмо се живи и здрави.

Организација и дочек били су без премца. Велико хвала оцу Ивану и његовој Парохији.

Подели на овим сајтовима

Aleksandre tvoj govor mi je zaista dirnuo dusu..To sam ti i rekla,to zelim i drugai da cuju  :cheesy2:Cisto,koncizno i kratko a puno emocija  :cheesy2:Kada bi ljudi znali koliko nam je jednostavnost potrebna,mnogi bi se trudili da je steknu.. Ako ne radi drugih,onda sebe i svoje popularnosti radi  0501_music

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Ja bih pre svega da se zahvalim o. Ivanu coveku nasmejanih ociju, na izuzetnom gostoprimstvu i organizaciji. Zaista je tesko spakovati u reci ceo taj dan, pocevsi od same LITURGIJE koja je bila ispred crkve uz Liturgijsko krstenje i vencanje i takvo zivo nacalstvovanje o.Serafima uz saradnju svih ostalih svestenika i naroda,zatim beseda o. Ugrina,pa predavanje Aleksandra i o. Nenada, talentovanih ljudi sa foruma koji su nas uveselili i svirkom i pesmom 0504_music0507_musichttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0501_music' /> ( Milica,o.Ivan,Tanja,Jelena ...). Onda klopa koja je pre svega bila preukusna i bilo je u izobilju. Najbolje o tome kako je bilo govori to da smo dosli sa izlaskom sunca a ostali do zalaska uz po jos jednu pesmu 0516_music pa jos jednu i jos jednu.

НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ!

Подели на овим сајтовима

Postavila sam komentar na drugom mestu a trebalo je ovde  0405_feel. Pre svega bih da se zahvalim o. Ivanu coveku nasmejanih ociju, na izuzetnom gostoprimstvu i organizaciji. Zaista je tesko spakovati u reci ceo taj dan, pocevsi od same LITURGIJE koja je bila ispred crkve uz Liturgijsko krstenje i vencanje i takvo zivo nacalstvovanje o.Serafima uz saradnju svih ostalih svestenika i naroda,zatim beseda o. Ugrina,pa predavanje Aleksandra i o. Nenada, talentovanih ljudi sa foruma koji su nas uveselili i svirkom i pesmom https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0501_music' /> 0507_music0508_musichttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0504_music.gif 0506_music0507_music0513_music0512_music0516_music    ( Milica,o.Ivan,Tanja,Jelena ...). Onda klopa koja je pre svega bila preukusna i bilo je u izobilju. Najbolje o tome kako je bilo govori to da smo dosli sa izlaskom sunca a ostali do zalaska uz po jos jednu pesmu  0516_music pa jos jednu  0504_music i jos jednu.

Подели на овим сајтовима

Uh umalo da zaboravim ZITO SA COKOLADOM I BRUSNICOM mmmmmmmm 0507_music.gif' class='bbc_emoticon' alt='0501_music' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0516_music' /> 0512_music.gif' class='bbc_emoticon' alt='0504_music' />

Подели на овим сајтовима

mrzim vas  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ba.gif 0512_music0513_music0516_music0507_music0506_music0508_music0405_feelhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ba.gif srcee

Hvala Aleksandre na snimku 0501_music

jel mi to Angelinica razigrana u čelu stola 0507_music.gif' class='bbc_emoticon' alt='0516_music' />

A nešto mi pravac kretanja saslužitelja vodi ka čelu stola 0504_music

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Bilo je super  0516_music0504_music

Za Dimu: dobar ti stihar 0507_music

za Dedu: stavi slike(malo smaram al dobro  0501_music)

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...