Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ко још данас чита такве ствари . Ето , данас вест да ухапсили Мими Оро, а ти очекујеш да ће о теби неко да чита а ниси била ни у пинковим звездама. Ајде, молим те . Слободно дођи .

Uhapsili Mimi ! Ne mogu da verujem . A tek sto je diplmiralo dete ... e moja emancipacijo ... P.s. Salim se malo za sabor ... Volela bih da dodjem , ali imam neke privatne obaveze ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

A sto se feminizma tice , ne smatram sebe feministkinjom u formalnom smislu , iako sustinski to jesam . Boli me svaka nepravda . Ali ne vidim da mi je nesto uskraceno time sto sam zena . Naprotiv . Lepse je i lakse ziveti ususkan i zasticen u nekom svetu u kome muskarci misle da su jaki , mocni i da vladaju situacijom . :)))

Подели на овим сајтовима

E , u lepo si se drustvo umesala . Ako , ako ... :))) ... Elem , moja Baba bi dodala jos i - Pazi da ti nesto ne sipaju u sok ... -- Mislis pivo ? ... P.s. Mene Baba uopste ne voli . Nisam njen tip ... 23h , dolazim u stan i samo cujes - Kad se to dolazi kuci ?! ... Bila je neka zurka , izlazili smo , 2 drugarice su prespavale kod nas , a tu noc su ispod naseg prozora neki romi kao za inat pevali i izvodili striptiz ... I dan danas ona misli da je to moje maslo ... Sad kad bi kojim slucajem otisla na sabor forumasa , odrekla bi me se preko novina ... Ne racunajte na mene ... Lepo se provedite ...

Арсо, ти си ми глас разума. Нисам се нигде умешала. Шта имаш да ми поручиш? :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ja za 5 minuta! Dok sam porodicu naranila, ko svaka pravoslavna feministkinja pre nego ode na pivo :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Арсо, ти си ми глас разума. Нисам се нигде умешала. Шта имаш да ми поручиш? :)

Lepo je to cuti ... :))) Verovatno bih ti porucila isto sto i sebi ... Jednog dana ... na neutralnom terenu , bez medijske paznje ... Tezak je taj teret slave ... Teska su vremena ... Sve u svoje vreme ...
  • Волим 1

Подели на овим сајтовима

Слажем се, Арсо, потпуно. ;) Ионако ме нападају, шта имам да се појављујем. А и после не бих могла да будем то што јесам.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ooooopaaaaa :) Kratose, ajde vidis da ce zbog tebe doci, coveceeeee! :)

Joj Ivane, ne odgovorih ti danas. Al' si ti neka naivna dusa. :)

Подели на овим сајтовима

Nemoj Anika, to sve sam ološ. 1324_womens

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sliiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Moramo da napravimo videokonferenciju. Neko ponese tabletu kafanu i onda se svi koji žele priključe preko skajpa ili tako nečeg...

Подели на овим сајтовима

Hehe, neko reko slike ;)

E sad su neke i kod mene, sipaaaak  :)))

Nema slika to vam je motivacija za iduci put :)

Lapis je nezna dusica, od novih koji nisu ranije dolazili, a Dani je nekako bas kako sam je zamisljala.

Sledeci put "dodji i vidi"  :navijanje:

:sunce:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

pa bila sam prosli put, i dala slike nisam bila cicija ;plez;

A sledeći put, ako Bog da, svakako dolazim

Подели на овим сајтовима

Ma salim se malo, okacicu ako mi daju, nismo se nesto slikali, nije bilo grupne slike, nesto je slikao Drale...

Ako kazu da moze saljem kad je beg bio cicija :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...