Драган Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Miroslav Ilic - Smej Se Smej ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Zero, Човек Жоја, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 svidja mi se osmijeh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Сваки осмех је леп , а понарочито када се дете задовољно смеје. JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 . Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 А видим да се атеисти много смеју . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Ponekad,ali najvise svojim forama kad hocu da ispadem faca,pa ispricam vic glup do bola,onda prosto ne mogu da verujem sta se desilo,pa pocnem da se smejem sama sebi,a niko me ne razume.Nedavno je jedan ugledni gospodin srednjih godina dosao negde gde sam i ja bila,pitao me nesto,ja mu rekoh da saceka,sve mi je na njemu bilo smesno...frizura,naocare,pantalonice,cipelice ...cup-cup...zuti sako,ma zamalo da se ugusim...Jedva sam se smirila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Nisam mogla da verujem sta mi se desava.Primetilo se...znam.Bilo je neizbezno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Dabome, ne samo ateisti, nego su i demoni stalno nasmejani. Ауу Мурамаса , баш си похвалио атеисте када си направио такво поређење . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Ауу Мурамаса , баш си похвалио атеисте када си направио такво поређење . Na stranu trolovanje ali dobro je pitanje koliko smo mi doprineli da mnogim ateistima demoni dodju skoro kao cool likovi. Posto su oni i za demone i nedemone culi samo od nas. JESSY and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Радост је фундаментална одлика хришћанства, али се радост, на жалост, често не повезује са хришћанством, односно, ми хришћани нисмо ти који емитујемо радост. И неко ко нас са стране гледа, ко нас слуша, ко посматра како живимо, као мислимо – не мислимо, како волимо – не волимо, како праштамо – чешће не праштамо, заиста не би могао да добије утисак да нас испуњава вера радости. А у ствари, православно хришћанство и није ништа друго него вера радости. Милош Весин Ненад Р. and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Radostan covek ne mora da se smeje.Gde to pise?:-D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Moj komsija je uvek hepi,fali mu daska u glavi. :-)...ali je dobar,uvek mi otvori vrata na interfonu kad pocnem redom da zvonim,jer ne umem da otkljucam...samo mi kaze,ajde,ajde...Zamislite da mu kazem,komsija,bas ste srce...covek bi se prevrnuo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Радост је када осећаш да има неко који те воли и и да ти утеху у најтежим тренуцима . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука