Jump to content

Да ли се смејете?????

Препоручена порука

• 4 years later...

slika-1360930.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сваки осмех је леп , а понарочито када се дете задовољно смеје.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

А видим да се атеисти много смеју . 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Ponekad,ali najvise svojim forama kad hocu da ispadem faca,pa ispricam vic glup do bola,onda prosto ne mogu da verujem sta se desilo,pa pocnem da se smejem sama sebi,a niko me ne razume.Nedavno je jedan ugledni gospodin srednjih godina dosao negde gde sam i ja bila,pitao me nesto,ja mu rekoh da saceka,sve mi je na njemu bilo smesno...frizura,naocare,pantalonice,cipelice ...cup-cup...zuti sako,ma zamalo da se ugusim...Jedva sam se smirila.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Dabome, ne samo ateisti, nego su i demoni stalno nasmejani. :)

Ауу Мурамаса , баш си похвалио атеисте када си направио такво поређење . :)

Подели на овим сајтовима

Ауу Мурамаса , баш си похвалио атеисте када си направио такво поређење . :)

Na stranu trolovanje ali dobro je pitanje koliko smo mi doprineli da mnogim ateistima demoni dodju skoro kao cool likovi. Posto su oni i za demone i  nedemone culi samo od nas.

Подели на овим сајтовима

Радост је фундаментална одлика хришћанства, али се радост, на жалост, често не повезује са хришћанством, односно, ми хришћани нисмо ти који емитујемо радост. И неко ко нас са стране гледа, ко нас слуша, ко посматра како живимо, као мислимо – не мислимо, како волимо – не волимо, како праштамо – чешће не праштамо, заиста не би могао да добије утисак да нас испуњава вера радости. А у ствари, православно хришћанство и није ништа друго него вера радости.

Милош Весин

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Радост је када осећаш да има неко који те воли и и да ти утеху у најтежим тренуцима .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...