Jump to content

Molitva-Al Qaida planira daljnje napade na kršćane u Iraku

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pajko, postoje samo dva, to i nije baš nešto ne znam ni ja šta mnogo da se kaže "svi". Isto mogu i ja onda reći za tebe i 90 % članova oba foruma. 0102_laugh

Nisam ja odavno na Verujem, ni na josch nekoliko. Vecc duzze sam samo tu. Svejedno sam sluchajno

te spazio i tamo. Hteo sam da ti kazzem da ne gubisch vreme sa Enizom zato scto je on takav odavno

i imao je vische takvih sukoba sa vische chlanova foruma. Dzzabe krechisch.

Fora je u tome schto ga ovi naschi trpe radi dobrosusedskih odnosa. A mi mu samo ovakvim

nastupima dajemo na znachaju. Ja sam ga ocenio kao vrlo lukavog. A da, i prai se naivan.

Oprostite schto sam vas  prekinuo. :cmizdrenje:

Ne brini ti za mene :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 119
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Pajko, postoje samo dva, to i nije baš nešto ne znam ni ja šta mnogo da se kaže "svi". Isto mogu i ja onda reći za tebe i 90 % članova oba foruma. :drugarstvo:

Nisam ja odavno na Verujem, ni na josch nekoliko. Vecc duzze sam samo tu. Svejedno sam sluchajno

te spazio i tamo. Hteo sam da ti kazzem da ne gubisch vreme sa Enizom zato scto je on takav odavno

Fora je u tome schto ga ovi naschi trpe radi dobrosusedskih odnosa. A mi mu samo ovakvim

nastupima dajemo na znachaju. Ja sam ga ocenio kao vrlo lukavog. A da, i prai se naivan.

Oprostite schto sam vas  prekinuo. :cmizdrenje:

Hvala ti Pajko, cjenim na iskrenosti.Ja sam takođe ovdje radi dobrosusjednih odnosa.Cjenim to zbog čega sam ovdje kao i one koji zbog ovih razloga drže  da trebam ovdje biti!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Pajko, postoje samo dva, to i nije baš nešto ne znam ni ja šta mnogo da se kaže "svi". Isto mogu i ja onda reći za tebe i 90 % članova oba foruma. :drugarstvo:

Oprostite schto sam vas  prekinuo. :cmizdrenje:

Hvala ti Pajko, cjenim na iskrenosti.Ja sam takođe ovdje radi dobrosusjednih odnosa.Cjenim to zbog čega sam ovdje kao i one koji zbog ovih razloga da trebam ovdje biti!
samo vi uživajte.svako dobro od Boga vam želim!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Da nas dragi Bog sačuva od mahnitog ponašanja!

To su sluge andjela Satane, robovi tame, Enize.

Nagovestio je to Hristos ubijace vas verujuci da time Bogu sluzbu cine,

ali ne bojte  ih se, doduse, kaze, ubijaju telo, ali dusu vam ne mogu unistiti!

Krotki ce naslediti zemlju, oni su blazeni.

Po vašoj vjeri kada bih odgovorio bilo bi oni nisu zlo ali su zla djela koja čine!

Ima i onih koji su u vašoj vjeri za koje još lakše možeš primjeniti ovo što si ustvrdio za one o kojima govorismo.Zar ne!

Nađi mi jednog Pravoslavca ,koji se oblepio citatima iz svetog pisma i koji je radi učenja iz Biblije išao da ubija Muslimane?
Подели на овим сајтовима

Pokaži mi gde sam se ja mešao u islamska ispovedanja i teološka izlaganja, ili gde sam provocirao nekim političkim pitanjima. Ili gde sam rekao da treba muslimane prevoditi u hrišćanstvo ili se hvalio brojem muslimana koje sam preobratio.

Ово ме нервира јер сам знаш да је мисионарење дио наше вјере. Нема потребе да човјека лажеш. Зар теби није циљ да што више људи по СВОЈОЈ ВОЉИ буде православно?

Ево ја ћу рећи мој став: Волео би да је цео свијет православан јер из мојих верских убјеђења само желим Царство Небеско свим људима. А сам знаш да наша Црква учи да ван Цркве НЕМА спасења. Буди само искрен и готово.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Hvala ti Pajko, cjenim na iskrenosti.Ja sam takođe ovdje radi dobrosusjednih odnosa.Cjenim to zbog čega sam ovdje kao i one koji zbog ovih razloga drže  da trebam ovdje biti!

Hvala, hvala. Ja sam bar iskren. Znasch da sam ti uvek rekao schta mislim.  facenew22222222

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Pokaži mi gde sam se ja mešao u islamska ispovedanja i teološka izlaganja, ili gde sam provocirao nekim političkim pitanjima. Ili gde sam rekao da treba muslimane prevoditi u hrišćanstvo ili se hvalio brojem muslimana koje sam preobratio.

Ово ме нервира јер сам знаш да је мисионарење дио наше вјере. Нема потребе да човјека лажеш. Зар теби није циљ да што више људи по СВОЈОЈ ВОЉИ буде православно?

Ево ја ћу рећи мој став: Волео би да је цео свијет православан јер из мојих верских убјеђења само желим Царство Небеско свим људима. А сам знаш да наша Црква учи да ван Цркве НЕМА спасења. Буди само искрен и готово.

To je drugo. Ali mi to ne radimo ubeđivanjem da je kod nas bolje, već svedočanstvom načina života koji nam je Hristos zaveštao Krstom. Ono što su radili rimokatolici i rade muslimani je drugo sasvim. Da ne kažem nasilno.

Подели на овим сајтовима

Knjiga Sirahova..

Prijateljstvo

19 Tko oko udari suze izazove,

a tko srce dirne izaziva osjećaje.

20 Tko se baca kamenom na ptice rastjera ih,

a tko prijatelja grdi raskida prijateljstvo.

21 Ako trgneš i mač na prijatelja,

ne gubi nade jer on se može vratiti.

22 I ako otvoriš usta protiv prijatelja,

ne boj se jer moguća je pomirba.

Samo u slučaju pogrde, oholosti, otkrivanja tajne i udaraca iz potaje

odbjegne svaki prijatelj.

23 Budi vjeran bližnjemu svojem kad je siromašan,

tako da mu budeš i u kasnijoj sreći dionik;

ostaj mu vjeran u vrijeme nevolje,

da s njime zajedno dijeliš baštinu.

24 Prije vatre diže se iz peći vatra i dim,

tako i prije krvoprolića izbija svađa.

25 Ne stidim se uzeti u zaštitu prijatelja

i pred njim se ne krijem.

26 Ako li me od njega zadesi zlo,

svatko koji čuje čuvat će se od njega.

Подели на овим сајтовима

klapklap  eheeeej

Sembrerac..brate..cestitam ti....Budi iskren i ne boj se...Ako,nesto nije ispravno,a cuo si u crkvi..onda cu drugi odgovarati a ne ti..pred Bogom....

Isto tako misljenje imam i ja...ja bi volela da je  JEDAN JEZIK U SVET-JEDNA VERA , i jednako bogati ili siromasni....

svi ljudi,bez iznimke..

Подели на овим сајтовима

To je drugo. Ali mi to ne radimo ubeđivanjem da je kod nas bolje, već svedočanstvom načina života koji nam je Hristos zaveštao Krstom. Ono što su radili rimokatolici i rade muslimani je drugo sasvim. Da ne kažem nasilno.

Aleluja....Bozjem oku se nista sakriti neda...a vi sudite i dalje..

Подели на овим сајтовима

Јесте Кајо свако тако мисли. И ти би желела да је цео свијет  римокатолички и да признаје папу. eheeeej

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Јесте Кајо свако тако мисли. И ти би желела да је цео свијет  римокатолички и да признаје папу. eheeeej

nisu želje problem,već ostvarivanje istih.

Ali ajde da se vratimo temi...

Подели на овим сајтовима

Čuj sada nas poistovječujete u poislamljivanju sa katolicima.To mi je novina!

Ko vi ono niste, nasilno pokrstili nikoga!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ja uopšte ne sudim. Ili hoćeš da kažeš da RKC nije nasilno nikog pokrštavala?

@Eniz:

Nasilna islamizacija je još gora nego ono što je RKC radila.

Подели на овим сајтовима

Ja uopšte ne sudim. Ili hoćeš da kažeš da RKC nije nasilno nikog pokrštavala?

@Eniz:

Nasilna islamizacija je još gora nego ono što je RKC radila.

Koga smo to mi nasilno učinili muslimanom?

A svečeniće da li je tvoja crkva ikoga nasilno pokrstila(nadam se da neću ban dobiti zbog ovoga)?

Da KC je nasilno pokrštavala, i ljudi to i priznaju, da li ste to vi spremni priznati?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...