Jump to content

Molitva-Al Qaida planira daljnje napade na kršćane u Iraku

Оцени ову тему

Препоручена порука

Što se tiče mača, mislim da Hristos čak negde i sam u Jevanđelju kaže šta je taj mač.

Kod vas u Kur'anu se govori malo eksplicitnije o nasilju nad nevernicima. I džaba pokušavate da dezavuišete priču kako toga ima i u hrišćanstvu, kad nema - pogotovo ne u tom obliku. A pritom nigde ne negirate postojanje takvih delova Kur'ana.

Bojim se kada bih vam postavio neka pitanja , vi biste to kao provokaciju doživljeli, zato je bolje da ne pitam!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Одговори 119
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Kako se pitanja koja postavlja mikael pasa ne doživljavaju kao provokacija?

Kako oslonac ne provocira? Eto, vidi kako čovek normalno piše.

Ti si jedini koji provociraš i još se praviš da ne razumeš...

Očigledno je izgleda da ja provociram!Stvarno brate, žalosno! Žalosno što tako misliš!

Možda imam drugačiji način, ali sigurno nisam provokator!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Nego da mi ko ljudi, nastavimo o onoj našoj temi nasilje u Kuranu i Bibliji, postavit ću ti pitanja , ti mi odgovori na njih onako kako je po hriščanstvu i ja ću to prihvatiti kao stav hriščanstva o tome!Šta misliš!A ovo ja tebi ti meni uz nos neide!

a i ti meni postavi pitanja o islamu tj o onome što misliš da je nasilje u Kuranu!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Rado, ali nemam trenutno vremena za to.

A i radije bih prvo da se ozbiljnije pozabavim Kur'anom.

Samo bi trebali prizemniju komunikaciju, koja je između nas dvojice počela pogrešnim razumijevanjem.Ovo govorim i radi sebe a i radi vas uvaženi gospodine!

Nekoga imponuje svađa među ljudima koji rade u ime vjere.Mislim da nije koristan oštar razogovor.

Pozabavite se čitanjem Kurana, i na koju god želite temu da pričamo ja sam vam na raspolaganju argumentovano i tematski ali komparativno da vodimo dijalog.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Oštar razgovor je itekako potreban i svakako primeren kad neko krene nedolično da se ponaša.

Brate Miljane pa ti se nalazisch na svim forumima?  :cmizdrenje:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Oštar razgovor je itekako potreban i svakako primeren kad neko krene nedolično da se ponaša.

Pajko, postoje samo dva, to i nije baš nešto ne znam ni ja šta mnogo da se kaže "svi". Isto mogu i ja onda reći za tebe i 90 % članova oba foruma. :drugarstvo:

@Eniz:

Pokaži mi gde sam se ja mešao u islamska ispovedanja i teološka izlaganja, ili gde sam provocirao nekim političkim pitanjima. Ili gde sam rekao da treba muslimane prevoditi u hrišćanstvo ili se hvalio brojem muslimana koje sam preobratio.

Подели на овим сајтовима

Pajko, postoje samo dva, to i nije baš nešto ne znam ni ja šta mnogo da se kaže "svi". Isto mogu i ja onda reći za tebe i 90 % članova oba foruma. :drugarstvo:

@Eniz:

Pokaži mi gde sam se ja mešao u islamska ispovedanja i teološka izlaganja, ili gde sam provocirao nekim političkim pitanjima. Ili gde sam rekao da treba muslimane prevoditi u hrišćanstvo ili se hvalio brojem muslimana koje sam preobratio.

Kakav je ovaj forum?

Jeli misionarski?

A jeste li vi misionar?

Kome i koga misionariti?

a nevezano za ova pitanja, što sam onda ovdje pozvan ako nemogu slobodno govoriti o onome što mislim i zastupam.samim ustajanjem protiv toga može se govoriti o neprimjerenosti sugovornika, kada nastoji sprečiti drugoga da kaže ono što misli!

a sada što vama smeta to što smeta to nije moj već vaš problem!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

@Eniz:

Kakav je ovaj forum?

Jeli misionarski?

A jeste li vi misionar?

Kome i koga misionariti?

a nevezano za ova pitanja, što sam onda ovdje pozvan ako nemogu slobodno govoriti o onome što mislim i zastupam.samim ustajanjem protiv toga može se govoriti o neprimjerenosti sugovornika, kada nastoji sprečiti drugoga da kaže ono što misli!

Forum nije misionarski u smislu osvajanja vernika drugih veroispovesti, već prvenstveno verskog obrazovanja naših vernika, dijaloga između pravoslavnih teologa, kao i dijaloga sa ljudima drugih veroispovesti. Primeti molim te da "razgovor" i "dijalog" ne znači "nagovaranje da pređeš na moje" ili "ubeđivanje".

Za sve ovo ostalo sam ti već dovoljno puta sasvim jasno napisao na šta se misli - ti se slobodno pravi i dalje da ne razumeš, ja napuštam diskusiju.

Подели на овим сајтовима

@Eniz:

Kakav je ovaj forum?

Jeli misionarski?

A jeste li vi misionar?

Kome i koga misionariti?

Forum nije misionarski u smislu osvajanja vernika drugih veroispovesti, već prvenstveno verskog obrazovanja naših vernika, dijaloga između pravoslavnih teologa, kao i dijaloga sa ljudima drugih veroispovesti. Primeti molim te da "razgovor" i "dijalog" ne znači "nagovaranje da pređeš na moje" ili "ubeđivanje".

Za sve ovo ostalo sam ti već dovoljno puta sasvim jasno napisao na šta se misli - ti se slobodno pravi i dalje da ne razumeš, ja napuštam diskusiju.

I ja takođe, napuštam diskusiju, i zahvaljujem na iskrenosti!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Nisam ja odavno na Verujem, ni na josch nekoliko. Vecc duzze sam samo tu. Svejedno sam sluchajno

te spazio i tamo. Hteo sam da ti kazzem da ne gubisch vreme sa Enizom zato scto je on takav odavno

i imao je vische takvih sukoba sa vische chlanova foruma. Dzzabe krechisch.

Fora je u tome schto ga ovi naschi trpe radi dobrosusedskih odnosa. A mi mu samo ovakvim

nastupima dajemo na znachaju. Ja sam ga ocenio kao vrlo lukavog. A da, i prai se naivan.

Oprostite schto sam vas  prekinuo. :cmizdrenje:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...