Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 1. 6. 2012. at 1:24, DYNABLASTER рече

ovaj jadnik u prvom klipu nije svestan da bi jedan slucajni bekend resio sve probleme, a ovaj drugi stvarno nemam komentar...

To još ništa nije prema ovom što je slučajno snimila

jedna bezbjednosna kamera, ovaj je tek stvarno IZVISIO:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 31. 5. 2012. at 13:29, Pantera рече

Жена је данас много моћнија него некад, а мушкарци су нажалост попустили у образовању ,вештинама и односу према жени као мајци њихове деце, жени која у историји човечанства рађа и ствара људе, мале и велике. Мушкарци су се предали. Нико ту није крив до њих самих. Нема потребе да и даље живите у убеђењу да супруга МОРА да вам пере,пегла итд. Уколико сте у том фазону, знајте да сте стали на праисторијском схватању жене. Мајка ваше деце треба да вам буде животни партнер са којим ћете делити све обавезе, колико знам...и добро и зло :) Оно што је вама тешко да схватите је да су се времена променила и да би требало да се прилагођавате новом времену.

likefaceeeeeeee

• Волим 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 31. 5. 2012. at 21:53, ajvanho8 рече

Ма нађи сродну душу и то је сва мудрост

A srodne duše rastu na drvetu :0104cheesy: hehhehe samo priđeš i ubereš jednu 0102_laugh bez po muke 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Мислим ови клипови које сте поставили не одражавају стварност у Србији. Мало је то теже на брдовитом Балкану.

Насиље није добро решење ни понашање у друштву, а камоли у заједници и то још са децом!

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338504955' post='650033]

само настави овако, НИКАД нећеш наћи побожног

E čitajući sve ovo imadoh jedno bolno saznanje shok dakle, pored toga što treba da je dobar, pun razumevanja, muškarac sa 'kičmom' :cheesy2: , pobožan, patriota treba i da ima 'hemije' hahahhaha 0102_laugh jednom rečju- 'ugasila' sam sHa_sarcasticlol 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2012. at 8:05, JelenaLela рече

E čitajući sve ovo imadoh jedno bolno saznanje shok dakle, pored toga što treba da je dobar, pun razumevanja, muškarac sa 'kičmom' :cheesy2: , pobožan, patriota treba i da ima 'hemije' hahahhaha

Ima nade za tebe, ti jos drzis na avataru Himnu ljubavi, ja vec stavila ovu ludu, emotivno nepristupacnu babu greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2012. at 9:30, Katarina N рече

Ima nade za tebe, ti jos drzis na avataru Himnu ljubavi, ja vec stavila ovu ludu, emotivno nepristupacnu babu greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin

Немој тако,није Јами још за бацање, држи се она. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2012. at 9:55, -Владимир- рече

Немој тако,није Јами још за бацање, држи се она.

Just_Cuz_19 Just_Cuz_19 Just_Cuz_19

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 1. 6. 2012. at 9:30, Katarina N рече

ma ima nade za sve molimoli mole se ljudi za nas gringrin hehehhe ja još da ljubavi nemam, pa pravo na Pančevac i bilo bi- primi me :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2012. at 10:19, JelenaLela рече

ma ima nade za sve molimolimole se ljudi za nas gringrin hehehhe ja još da ljubavi nemam, pa pravo na Pančevac i bilo bi- primi me :cheesy3:

.molitva. greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Stvarao Bog zenu i kaze adamu: "adame stvoricu ti savrshenog pratioca, ima da te slusha, sve ce da te razume, nece da ti zvoca kad se vratis umoran sa rada, bice tiha dok spavas, cutace kada ti govoris, nece da se igra sa tvojim emocijama.... itd (savrshena zhena) ali za to cu morati da ti uzmem ruku"

stane malo adam razmisli se pa kaze "sta mogu da dobijem za rebro?" :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2012. at 8:05, JelenaLela рече

E čitajući sve ovo imadoh jedno bolno saznanje

dakle, pored toga što treba da je dobar, pun razumevanja, muškarac sa 'kičmom' , pobožan, patriota treba i da ima 'hemije' hahahhaha

да има трећу ногу до колена, двоје кола, кућу далеко од маме, да свира серенадице ...

ма није принц у питању, није greengrin greengrin greengrin

пс. ви сте још супер, ја имам критеријум који је најгори - да је нормална snoozer_11 greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2012. at 1:08, Josip Bibić рече

http://www.youtube.com/watch?v=juqGSTEmSLw[/CODE]

ма цар, тип је ладно смислио како ништа да јој не оставио на разводу greengrin greengrin greengrin

и треба да га бије тако плашљивог, кад се ни не брани нити бежи.

исто мишљење гајим и за женскиње.

On 1. 6. 2012. at 1:08, Josip Bibić рече

[CODE]http://www.youtube.com/watch?v=_7f2vm8dgLU[/CODE]

ма није намештено у дизниленду, најбоље да би зарадили нешто - остали би без и штанда да је слабо калибрисана игрица 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...