Анастасија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Зашто букет ? Један цвет се поклања девојци или жени као знак посебне пажње. Слажем се,али у датом случају(Медина фотографија )је била букет kriminalac “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Букет, цвет свеједно! Жени је битно како јој је поклоњено, а не шта (бар мени). Кад би ми се муж појавио са букетом, умрла бих од смеха. kriminalac Ја то, лично, не волим. Више волим кад ми он и син уберу маслачак и воли-не воли у дворишту. Али, одосмо на нешто друго... Један поглед мења хиљаду букета! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Зависи да ли се држи до формалности ка што је на пример бонтон. Ко се није формалист све му је једно. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Лепо је кад се поклони цвет,букет,полазим од тога да је то искрени знак нечије пажње,не мислим да је формалност,мада неки и из формалности поклањају.Мислим да је тога све мање,осим за онај бесмислени празник 8. март,када се све то претвара у формалну,бесмислену патетику. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Хтео сам рећи да се по правилу девојци или оној коју би желели да нам то буде поклања један цвет, а букет би могао да се поклони њеној мајци када позове на ручак то јест упознавање. Поклањањем једног цвета се изјављује љубав, зато кажем формалност. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Сви смо понекад формалисти. Најбитније је да се двоје познају и да знају шта је овоме другоме битно. А, за то, треба знати читати између редова. Е, то је тешко и то је оно што ствара проблем у мушко-женским односима!!! Не знати читати између редова! И, наравно, себичност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Да, али ако девојка и њена породица припадају старом грађанском сталежу и виде да познајем сва правила отменог друштва, а ретко данас који момак то зна као што су и такве породице ретке, то ће оставити позитиван утисак, јер је њима стало до манира и познавања правила понашања као део елементарне културе, којом они покушавају да се заштите од уплива скоројевићког духа у њихов свет. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Да, али ако девојка и њена породица припадају старом грађанском сталежу и виде да познајем сва правила отменог друштва, а ретко данас који момак то зна као што су и такве породице ретке, то ће оставити позитиван утисак, јер је њима стало до манира и познавања правила понашања као део елементарне културе, којом они покушавају да се заштите од уплива скоројевићког духа у њихов свет. kriminalac :cheesy: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Да, али ако девојка и њена породица припадају старом грађанском сталежу и виде да познајем сва правила отменог друштва, а ретко данас који момак то зна као што су и такве породице ретке, то ће оставити позитиван утисак, јер је њима стало до манира и познавања правила понашања као део елементарне културе, којом они покушавају да се заштите од уплива скоројевићког духа у њихов свет. Ако Ти јеси такав, онда је у реду. Али ако то радиш само због утиска, онда, мислим, да није. Треба бити онакав какав јеси. Па, ако Те 'оће таквог-оће. Ако ниси такав, ако само познајеш правила брзо ће се десити ситуација из приче којом је започела ова тема (или слична ситуација). Човек не може да издржи дуго да буде оно што није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Ah, takvo ponašanje nije palilo ni u ono vreme.. A koja je zaista uzimala za ozbiljno, za nju je i brak bilo samo formalnost. Uostalom, u prirodi je stvari da se tast i zet ne vole, isto kao što se svekrva i snaja ne vole. A ovo i treba tako, jer ja ženim nju, ne njenu porodicu. Nije njen tata više muškarac u kući, nego to sam ja. Isto važi i za ženu - ona je domaćica i ne više moja mama. Niti treba da visi oko moje mame, jer ja sam ženio nju, ne moju mamu... :cheesy: kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Да, али ако девојка и њена породица припадају старом грађанском сталежу и виде да познајем сва правила отменог друштва, а ретко данас који момак то зна као што су и такве породице ретке, то ће оставити позитиван утисак, јер је њима стало до манира и познавања правила понашања као део елементарне културе, којом они покушавају да се заштите од уплива скоројевићког духа у њихов свет. Ако Ти јеси такав, онда је у реду. Али ако то радиш само због утиска, онда, мислим, да није. Треба бити онакав какав јеси. Па, ако Те 'оће таквог-оће. Ако ниси такав, ако само познајеш правила брзо ће се десити ситуација из приче којом је започела ова тема (или слична ситуација). Човек не може да издржи дуго да буде оно што није. На то питање "ко сам" људи траже одговор током целог живота и ретки дођу до њега. smej.gif ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Да, али ако девојка и њена породица припадају старом грађанском сталежу и виде да познајем сва правила отменог друштва, а ретко данас који момак то зна као што су и такве породице ретке, то ће оставити позитиван утисак, јер је њима стало до манира и познавања правила понашања као део елементарне културе, којом они покушавају да се заштите од уплива скоројевићког духа у њихов свет. Ако Ти јеси такав, онда је у реду. Али ако то радиш само због утиска, онда, мислим, да није. Треба бити онакав какав јеси. Па, ако Те 'оће таквог-оће. Ако ниси такав, ако само познајеш правила брзо ће се десити ситуација из приче којом је започела ова тема (или слична ситуација). Човек не може да издржи дуго да буде оно што није. На то питање "ко сам" људи траже одговор током целог живота и ретки дођу до њега. smej.gif Добро сад. Али, мислим да смо се разумели по питању цвећа, бонтона и сл. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Да, али ако девојка и њена породица припадају старом грађанском сталежу и виде да познајем сва правила отменог друштва, а ретко данас који момак то зна као што су и такве породице ретке, то ће оставити позитиван утисак, јер је њима стало до манира и познавања правила понашања као део елементарне културе, којом они покушавају да се заштите од уплива скоројевићког духа у њихов свет. Ако Ти јеси такав, онда је у реду. Али ако то радиш само због утиска, онда, мислим, да није. Треба бити онакав какав јеси. Па, ако Те 'оће таквог-оће. Ако ниси такав, ако само познајеш правила брзо ће се десити ситуација из приче којом је започела ова тема (или слична ситуација). Човек не може да издржи дуго да буде оно што није. На то питање "ко сам" људи траже одговор током целог живота и ретки дођу до њега. smej.gif Добро сад. Али, мислим да смо се разумели по питању цвећа, бонтона и сл. smej.gif Разумела си се са Драгијем пошто си се са њим сложила. Што би реко Дучић у књизи "Благо цара Радована:" Људи верују да су се разумели онда када су се споразумели". smej.gif ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 ...да си разумео шта хоћу да кажем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 ...да си разумео шта хоћу да кажем. Шта ? Реци слободно. smej.gif ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука