Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:38, JelenaLela рече Znam da ovo nema neko posebno značenje i aj, hajde da kažem vrednost, .smesko. ali zaista sam oduševljena načinom razmišljanja. Što se mene tiče, to je danas prava retkost, tako da sam dala sebi za slobodu da svoje mišljenje i iskažem. Još jednom- 138999. немој да се љутиш, ал боље да ме поменеш код Бога него код људи R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:39, Katarina N рече Je l si ti normalan osamucen , je l ona normalna tako nesto uopste da pita osamucen ? Pa upravo to , dokle ce ici neciji bezobrazluk a da se toga ne stidi i dokle ce ici necija aj da kazem ljubav!? Ponekad toliko se slozim sa Vajningerom na ono njegovo da ,,Zena nije ni moralna ni antimoralna ona je amoralna" i ili ono ,,Zena nema smisla za vrednost" (to Vajninger kaze) Mozda moja najveca greska je to sto sam voleo i hteo da volim! xaxaxaxaxax Pa sta sam ja radio i dozivljavao pa kamen bi puko od muke i kolicine bezobrazluka! :Djooooooooooooooooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:42, Срђан Шијакињић рече Био бих разваљен, не повређен, али не би ту било беса мислим, него само туге, разочарања. Па није крив, шта он има са мном, нема никакву обавезу да ме штеди, што бих то очекивао од њега. Она је пристала на то, она хоће, њен сам дечко, а то се не би десило без њеног пристанка... Свако сме да покуша код сваког, а онај ко је са неким треба да одбије. Уосталом, и ја сам, пре него што сам волео, нисам знао колико је страшна ствар превара, и увек сам мислио да је сваки мушкарац који је преварен и сам крив за то... Тешка глупост. Али свакако, мислим да не бих имао лоше мишљење о том лику, просто има колико ти душа жели типова који размишљају "ако цура хоће, шта ја имам са неким тамо њеним дечком" и то је океј, неће освојити награду Златно срце године можда, али нису ни нешто посебно лоше урадили. И ја сам тако размишљао, срећом нисам општио ни са ким у то време, . Мада ипак ме гризе савест због неких ствари, зато размишљам овако благонаклоно. Pa nije bas ni ok . Slazem se, ali ako je rekla da je zauzeta, a on i dalje nudi, nije ni sa njegove strane to u redu. Ne pokusavam da smanjim njenu krivicu ni odgovornost, cak ni da podelim na "ravne (ne)casti", ali ima i on tu neku odgovornost, makar minimalnu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:43, JelenaLela рече Ček , ček, kako ono beše: Nisam više dobar i sve je ok.' ?!? hehhe axaxaxaxaxax :D Draga moja ja sam BIZON, budala, kako god! Dobar i lud dva rodjena brata Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:46, Japet рече Pa upravo to , dokle ce ici neciji bezobrazluk a da se toga ne stidi i dokle ce ici necija aj da kazem ljubav!? Ponekad toliko se slozim sa Vajningerom na ono njegovo da ,,Zena nije ni moralna ni antimoralna ona je amoralna" i ili ono ,,Zena nema smisla za vrednost" (to Vajninger kaze) Mozda moja najveca greska je to sto sam voleo i hteo da volim! xaxaxaxaxax Pa sta sam ja radio i dozivljavao pa kamen bi puko od muke i kolicine bezobrazluka! :Djooooooooooooooooj Nemoj da vredjas ceo zenski rod zato sto si blesav da tolerises extremni bezobrazluk jedne, mogu slobodno reci, ludace ! Mislim, koja je fora da te pita uopste tako nesto, a ti jos ludji da pristanes, I JOS MU VECERU SPREMIS!!! Dobro da nije i ona dosla, pa i svecu da im drzis, cisto da im opstenje bude romanticnije :D ! Ljubav je slepa je dobila novi oblik, brate, pobedio si :D ! Oglo, ZarkoZ and kirios1 је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:48, Katarina N рече Pa nije bas ni ok . Slazem se, ali ako je rekla da je zauzeta, a on i dalje nudi, nije ni sa njegove strane to u redu. Ne pokusavam da smanjim njenu krivicu ni odgovornost, cak ni da podelim na "ravne (ne)casti", ali ima i on tu neku odgovornost, makar minimalnu. Па шта знам, оно јесте, има, али тип одговорности због које бих ја пребацио себи самом, али не очекујем од другог да води разуна о некоме према коме нема никакву обавезу... оно, ако се сети, супер, ако не, опет добро. Иначе, много пута сам чуо да девојке много више воде рачуна о томе има ли дечко девојку, често сам чуо и да нека није хтела нешто јер јој је било жао те друге девојке. А мушкарци јок. Вир џаст пигс. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338414375' post='649137] немој да се љутиш, ал боље да ме поменеш код Бога него код људи Nema za šta da se ljutim .smesko. . A što se toga tiče i kod Boga i kod ljudi :0104cheesy: . hehhehhe svu šalu na stranu, to je moje mišljenje, lako ću da pohvalim, teže da pokudim, pa tako to ide... t4431 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:52, Katarina N рече Nemoj da vredjas ceo zenski rod zato sto si blesav da tolerises extremni bezobrazluk jedne, mogu slobodno reci, ludace ! Mislim, koja je fora da te pita uopste tako nesto, a ti jos ludji da pristanes, I JOS MU VECERU SPREMIS!!! Dobro da nije i ona dosla, pa i svecu da im drzis, cisto da im opstenje bude romanticnije :D ! Ljubav je slepa je dobila novi oblik, brate, pobedio si :D ! Не рече је ли му то бивша. Можда је воли али јој није рекао, а она мисли да су другари Лидија Миленковић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:52, Katarina N рече Nemoj da vredjas ceo zenski rod zato sto si blesav da tolerises extremni bezobrazluk jedne, mogu slobodno reci, ludace ! Mislim, koja je fora da te pita uopste tako nesto, a ti jos ludji da pristanes, I JOS MU VECERU SPREMIS!!! Dobro da nije i ona dosla, pa i svecu da im drzis, cisto da im opstenje bude romanticnije :D ! Ljubav je slepa je dobila novi oblik, brate, pobedio si :D ! Али реално шмекерски потез, гледано са стране покупио је све поене на рачун те цуре и њеног садашњег дечка. Али никад неће престати да ме изненађује колико неки људи нису свесни шта раде и где бију. @ Japet : Брате колико год глупо звучало да каже то неко ко нема појма ни о теби ни о тој цури, мислим да је ово само по себи такво, да може да се каже да је МНОГО добра ствар то што те поштедела свог даљег друштва. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:56, feeble рече Не рече је ли му то бивша. Можда је воли али јој није рекао, а она мисли да су другари Koliko sam ja skapirala, bivsa je, bila svesna da je zateleban kao tetreb . A i da je mislila samo da su drugari, onda je samo on blesav , jer ako te nesto boli kao smrt - nemoj to da radis, move away :D , a ne jos i veceru da sprema . ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:55, Срђан Шијакињић рече Вир џаст пигс. smej.gif hhehehe niste, ali ima vas raznih srecan Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:55, Срђан Шијакињић рече Па шта знам, оно јесте, има, али тип одговорности због које бих ја пребацио себи самом, али не очекујем од другог да води разуна о некоме према коме нема никакву обавезу... оно, ако се сети, супер, ако не, опет добро. Иначе, много пута сам чуо да девојке много више воде рачуна о томе има ли дечко девојку, често сам чуо и да нека није хтела нешто јер јој је било жао те друге девојке. А мушкарци јок. Вир џаст пигс. Jes ju ar Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 19:50, laetitia рече Ево ја сам изабрала доброг и предоброг, није извисио! nije ni cudo sto je predobar, kad si tako ostra, ako (nazalost, kad se mora biti ostar da bi bili dobri (kad pogledas uvek bilo, za sve), kad si u svemu dobar ne valjas mu nikad, ti muskarci traze batine, kad ih zena verbalno batina da vidis sto su dobri i predobri, sta cemo, bolje tako za zenu) Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 21:59, Срђан Шијакињић рече Али реално шмекерски потез, гледано са стране покупио је све поене на рачун те цуре и њеног садашњег дечка. Али никад неће престати да ме изненађује колико неки људи нису свесни шта раде и где бију. @ Japet : Брате колико год глупо звучало да каже то неко ко нема појма ни о теби ни о тој цури, мислим да је ово само по себи такво, да може да се каже да је МНОГО добра ствар то што те поштедела свог даљег друштва. Meda placa pice i odlazi - smekerica . Japet pusta da tip prespava i jos mu sprema veceru - jednostavno mazohizam . ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 On 30. 5. 2012. at 22:01, JelenaLela рече hhehehe niste, ali ima vas raznih Људи су шоу. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука