Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 30. 5. 2012. at 21:16, Katarina N рече

Bravo Medo, smekerski, nema sta ;).

ма бежи, боли ко смрт кад ти се неко исере у срце, ал се издигнеш изнад себе и пожелиш им све најбоље.

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 21:26, Japet рече

Pa ja kazem, ne znam! Nisam bio u takvoj situacija da proverim sebe i reakciju! Recimo ja sam uvek ostajao u odlicnim odnosima (msm da nije pametno :) ) sa svojim bivsim devojkama uvek je to bio neki ,,normalan" raskid bio i posle bio drugar sa njihovim momcima!

TEBI SVAKA CAST :D

Pa ovo je tek podvig :D!

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 21:26, Japet рече

Pa ja kazem, ne znam! Nisam bio u takvoj situacija da proverim sebe i reakciju! Recimo ja sam uvek ostajao u odlicnim odnosima (msm da nije pametno :) ) sa svojim bivsim devojkama uvek je to bio neki ,,normalan" raskid bio i posle bio drugar sa njihovim momcima!

TEBI SVAKA CAST :D

што каже отац Тадеј, какаве мисли гајиш такав ће ти живот и бити ... не може ни сок од јагоде да изађе из поморанџе ;)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338413295' post='649103]

ма бежи, боли ко смрт кад ти се неко исере у срце, ал се издигнеш изнад себе и пожелиш им све најбоље.

Da...al' je potez vrh ;).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 21:26, Lena рече

uh bre Milane....sposobni sigurno jesu, ali je druga sasvim stvar da li su svesni sebe, problema u kojem su ili koje drugom cine...hoce li time uopste da se bave i ostalo.

кажем ти ја, неко мора и да те воли па за руку ... не мора баш да ти ваде зубе кад су кварни, ал објасниш човеку како се перу зуби да не квари даље.

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 21:28, Katarina N рече

Pa ovo je tek podvig :D!

Upravo ono sto pomenu Meda! Boli k'o u oko! Recimo evo i danas devojka koju volim, zbog koje sam mnogo izgubioooo i vremena, i po pitanju karijere, i zivaca i zdravlja maaaaaa.... a desavalo se da me pozove da pita da njen decko prespava kod mene, jer ne moze kod nje zato sto su joj roditelji dosli i jos decku i veceru spremim...... e zivoteeeeee! :(:)

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 18:18, стаклено_око рече

Evo i ja da se pridruzim ,kao sveze sutnut ,pre oko 2 meseca...a sve bilo super, ja se trudio da budem ok, da ne budem prestrog,jer doticna ima jako strogog i prekog oca koji samara cim ga popreko pogledas, pa reko,hajde ,ja cu joj dokazati da nije svaka veza (ili brak) robija i pakao, da samnom nece proci kao njena majka s njenim ocem, al ne vredi...ispadnes samo glupander. Bilo je reci i o braku, iako smo mladi jos,ja 22,ona 21 god,al eto, valjda sve sto traje,jednom i dotraje (mislim na stvoreni svet,naravno)...a ja taman mislio da sam nasao devojku da mi bude popadija jednog dana, kad ono prc...inace, nisam neki preterano tugaljiv, ne slusam sentise posle raskida i ne placem, prebolim brzo, al sam poceo u zadnje vreme da vrlo intenzivno razmisljam na bas na ovu temu, kako se treba postaviti, sta raditi,kako razmisljati,kakve taktike praviti u vezi......msm, ljubav je jako lepa da bi je bespotrebno modifikovali kojekakvim taktikama ,metodama tipa davanje ljubavi "na kasicicu" i sl. ...eto,to je neko moje misljenje

Брате, моје сучешће :). Има овде доста поучног материјала о тој теми, и веома истинитог. Кажу људи да се клин клином избија, не знам. Ја то одболујем, ако успем да преболим...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338413445' post='649108]

кажем ти ја, неко мора и да те воли па за руку ... не мора баш да ти ваде зубе кад су кварни, ал објасниш човеку како се перу зуби да не квари даље.

ljubav je toliko rastegljiva kategorija da te zaboli glava ko je sve u stanju da kaze da voli i sta pod tim podrazumeva...

To sto ti pricas je sve ok, ali u praksi ima spojeva svakojakih, znas i sam, tako da...ko tu koga moze da vodi i uci pitanje je. Nekima je zaista samo Bog u pomoci.

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338413378' post='649105]

што каже отац Тадеј, какаве мисли гајиш такав ће ти живот и бити ... не може ни сок од јагоде да изађе из поморанџе ;)

Znam da ovo nema neko posebno značenje i aj, hajde da kažem vrednost, .smesko. ali zaista sam oduševljena načinom razmišljanja. Što se mene tiče, to je danas prava retkost, tako da sam dala sebi za slobodu da svoje mišljenje i iskažem. Još jednom- 138999.

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 21:36, Japet рече

Upravo ono sto pomenu Meda! Boli k'o u oko! Recimo evo i danas devojka koju volim, zbog koje sam mnogo izgubioooo i vremena, i po pitanju karijere, i zivaca i zdravlja maaaaaa.... a desavalo se da me pozove da pita da njen decko prespava kod mene, jer ne moze kod nje zato sto su joj roditelji dosli i jos decku i veceru spremim...... e zivoteeeeee! :(:)

Je l si ti normalan osamucen , je l ona normalna tako nesto uopste da pita osamucen ?

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 21:38, Lena рече

ljubav je toliko rastegljiva kategorija da te zaboli glava ko je sve u stanju da kaze da voli i sta pod tim podrazumeva...

To sto ti pricas je sve ok, ali u praksi ima spojeva svakojakih, znas i sam, tako da...ko tu koga moze da vodi i uci pitanje je. Nekima je zaista samo Bog u pomoci.

Tako izandjao pojam :D

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2012. at 21:27, Katarina N рече

Ako je znao da je zauzeta - kako nije kriv, opstio ti je sa devojkom znajuci da je tudja?

Nije, ali sigurno bi bio povredjen, niko nije imun.

Био бих разваљен, не повређен, али не би ту било беса мислим, него само туге, разочарања.

Па није крив, шта он има са мном, нема никакву обавезу да ме штеди, што бих то очекивао од њега. Она је пристала на то, она хоће, њен сам дечко, а то се не би десило без њеног пристанка... Свако сме да покуша код сваког, а онај ко је са неким треба да одбије. Уосталом, и ја сам, пре него што сам волео, нисам знао колико је страшна ствар превара, и увек сам мислио да је сваки мушкарац који је преварен и сам крив за то... Тешка глупост. Али свакако, мислим да не бих имао лоше мишљење о том лику, просто има колико ти душа жели типова који размишљају "ако цура хоће, шта ја имам са неким тамо њеним дечком" и то је океј, неће освојити награду Златно срце године можда, али нису ни нешто посебно лоше урадили. И ја сам тако размишљао, срећом нисам општио ни са ким у то време, . :) Мада ипак ме гризе савест због неких ствари, зато размишљам овако благонаклоно. :)

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ček , ček, kako ono beše: Nisam više dobar i sve je ok.' ?!? hehhe 0102_laugh Da li se meni to čini il je neko dobrica na kvadrat? 0202_238

Подели на овим сајтовима

Алал вера шмекеру, али ако смем да приметим због таквих девојака је женски род на лошем гласу код мушкараца који су се опекли... Баш није кул лик та цура.

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...