Pantera Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Ево на пример овако: мало ожењен (почетник, мислим оно прошла свадба, торта, весеље, годиница, две) ожењен (стрејт варијанта жена, деца, љубавница) компликовано (што кажу : нит се води,нит се носи разведен ал са женом живи, и друге варијанте) неожењен (најтраженија врста али доста чврста) окорели нежења (само му мајка може помоћи, сам против свих: жена Ако нека од вас има још предлога дајте, да се мало забављамо... Mironosica, feeble and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Neka onda predlozi budu sitnijim slovima pisani! ne ne није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Mogli style... pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 е о томе ти причам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 ожењен (стрејт варијанта жена, деца, љубавница) компликовано (што кажу : нит се води,нит се носи разведен ал са женом живи, и друге варијанте) ovo moze u glavnom da se podvede pod jednu vrstu---p***pacenik Natasa., Милан Меденица :) and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 ovo moze u glavnom da se podvede pod jednu vrstu---p***pacenik ne treba se onda mučit sve pod jednu titulu muška svinja Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 necemo da vredjamo svinje Oglo and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 onda samo veprovi Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 ne treba se onda mučit sve pod jednu titulu muška svinja Zar to nije muski default status, valjda se to podrazumeva... Милан Меденица :), Oglo and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 nije, moze da se nadje jos po neki covek medju vama. Tesko, ali moze. Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Zar to nije muski default status, valjda se to podrazumeva... Grok grok, male chauvinist pig greengrin greengrin greengrin pezza and drvce је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 eto koliko je sve prosto greengrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 bas sam se pitala gde si ti, da nam ulepsas malo temu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 hehehhehhe ' Ona udovica koka ima baš lepu gajbu!!!! Možda sam suviše dugo bio neženja!' hhahahah http://www.youtube.com/watch?v=1r8VJGKOF_U Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука