RYLAH Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Шалио сам се, него ниси укапирала шалу. Никога овде не занима ни ко си ни одакле се јављаш, ту смо да дискутујемо. Нити ће неко да прави базу података о теби. Опусти се мало Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Lepo sam ja rekla da ne razumem ic... (ljudi, naglasite kada se salite, ja sam vam operisana od sala :/ ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 не знам за вас, ал ја се лудо забављам читајући на овој теми greengrin greengrin greengrin ZarkoZ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Lepo sam ja rekla da ne razumem ic... (ljudi, naglasite kada se salite, ja sam vam operisana od sala :/ ) Nemoj da sebi dopustiš tako nešto. Znam da je teško ali VERUJ da tvoja radost nema cenu. Sve uvrede i pehove čovek kad prigrli i prihvati oni nestanu i ostane samo osećaj sažaljenja za ljude koji se ponašaju tako jer nemaju Ljubavi u sebi. Znam da ćeš na ovo reći: Lako je tako nešto kazati, treba pokupiti konce svog života i sebe pa nastaviti dalje. I niko i ne kaže da je lako, ali lakše je sa osmehom nego sa suzama!!! Zato se ovde ljudi i šale! prst ka gore Zamisli šta bi bilo kada bismo svi kukali i ne bismo pozitivno razmišljali buuuuuuu ! Uradi ovo stupido svemu lošem, biće ti lakše ! Svu šalu na stranu, jer iskreno pokušavam da izvučem ... seti se Hrista... Ja tako kad se zaboravim, imam nekog ko me podseti... Ako je On mogao imati TOLIKO ljubavi za nas, zar se mi ne bismo mogli potruditi da imamo bar mrvu iste za druge ma kakvi oni bili... A mozda sam ja samo još uvek dete, jer rekoše mi da sam nerealna i da verujem u vile, jednoroge i bajke tako da mi ne veruj ni reč :bla: hahhahahaahha 0110_hahaha -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339534704' post='658729] не знам за вас, ал ја се лудо забављам читајући на овој теми greengrin greengrin greengrin Oooo daaaa! dada Милан Меденица :) and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 ал гледам пар претходних страница ову болећивост жена да мазе по надланицама једна другу и теше уместо да дрекну, продрмају и уразуме, поставе ствари на зрео ниво достојан година у личној карти ... то ме одувек фасцинирало, тај круг лозе потврђивања и квази-емпатисања Снежана је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Мени није много забавно када видим искрено срце, патњу и несналажење, а не могу помоћи, чак ни себи, а камоли другом kirios1, RYLAH and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339535838' post='658761] ал гледам пар претходних страница ову болећивост жена да мазе по надланицама једна другу и теше уместо да дрекну, продрмају и уразуме, поставе ствари на зрео ниво достојан година у личној карти ... то ме одувек фасцинирало, тај круг лозе потврђивања и квази-емпатисања није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339535838' post='658761] ал гледам пар претходних страница ову болећивост жена да мазе по надланицама једна другу и теше уместо да дрекну, продрмају и уразуме, поставе ствари на зрео ниво достојан година у личној карти ... то ме одувек фасцинирало, тај круг лозе потврђивања и квази-емпатисања није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Мени није много забавно када видим искрено срце, патњу и несналажење, ... ни мени, нимало. зато и не исмевам њу, већ прозивам ово миловање а не позивање на уразумљивање. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 у чему је проблем? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Moraju to zene da rade jer muski to nikada ne rade. (pa tesko je pokupiti se i stati na noge i terati dalje. A meni kada pukne film ili zivac, kidam zubima (iako ne bi trebalo, pre svega zbog zuba, steti im to, a posle zbog svog mira.. Pa ja bih da kompenzujem, recima sravnati nekoga kao sto je on mene delima, ali ocigledno da nikad ne naucim lekciju, jer time samo sebi kopam srce i ranu.. Briga njih.. Zive zivote, sve su oni radili kako treba, ciste ruke.. pff) / Stvarno, nikad nisma znala da pricam sale, viceve i tome slicno. Znam samo da kazem nesto smesno u vidu mojih celera i naribanih oraha po paradajzu budjavom ili zelenom i tako nesto kada necu da opsujem ili hocu da nekoga uporedim sa zelenim-nezrelim paradajzom i slicno. Tada se ljudi smeju, a ja i dalje ozbiljna. Blackadder ) -Владимир- and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339537540' post='658812] ни мени, нимало. зато и не исмевам њу, већ прозивам ово миловање а не позивање на уразумљивање. Znači mene prozivas, a?! confused E za srce si me ujeo! 0102_laugh Sto se mene tice- najbolje je kad se pomešaju i kritike i saosećanje, i lepa i oštra reč. Kad je samo jedno, nije dobro. Mada više sam iznela neki svoj lični stav nego što sam je milovala stadaradim ! A kome se kritikuje- nek izvoli dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Znači mene prozivas, a?! confused E za srce si me ujeo! 0102_laugh Sto se mene tice- najbolje je kad se pomešaju i kritike i saosećanje, i lepa i oštra reč. Kad je samo jedno, nije dobro. Mada više sam iznela neki svoj lični stav nego što sam je milovala Opet good cop bad cop Oglo and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука