Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шалио сам се, него ниси укапирала шалу. Никога овде не занима ни ко си ни одакле се јављаш, ту смо да дискутујемо. Нити ће неко да прави базу података о теби.

Опусти се мало ;)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости

Lepo sam ja rekla da ne razumem ic... :(

(ljudi, naglasite kada se salite, ja sam vam operisana od sala :/ )

Nemoj da sebi dopustiš tako nešto. Znam da je teško ali VERUJ da tvoja radost nema cenu. Sve uvrede i pehove čovek kad prigrli i prihvati oni nestanu i ostane samo osećaj sažaljenja za ljude koji se ponašaju tako jer nemaju Ljubavi u sebi. Znam da ćeš na ovo reći: Lako je tako nešto kazati, treba pokupiti konce svog života i sebe pa nastaviti dalje. I niko i ne kaže da je lako, ali lakše je sa osmehom nego sa suzama!!! Zato se ovde ljudi i šale! prst ka gore Zamisli šta bi bilo kada bismo svi kukali i ne bismo pozitivno razmišljali buuuuuuu ! Uradi ovo stupido svemu lošem, biće ti lakše girl_smiley ! Svu šalu na stranu, jer iskreno pokušavam da izvučem :D ... seti se Hrista... Ja tako kad se zaboravim, imam nekog ko me podseti... Ako je On mogao imati TOLIKO ljubavi za nas, zar se mi ne bismo mogli potruditi da imamo bar mrvu iste za druge ma kakvi oni bili... A mozda sam ja samo još uvek dete, jer rekoše mi da sam nerealna i da verujem u vile, jednoroge i bajke tako da mi ne veruj ni reč :bla: hahhahahaahha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339534704' post='658729]

не знам за вас, ал ја се лудо забављам читајући на овој теми greengrin greengrin greengrin

Oooo daaaa! dada

Подели на овим сајтовима

ал гледам пар претходних страница ову болећивост жена да мазе по надланицама једна другу и теше уместо да дрекну, продрмају и уразуме, поставе ствари на зрео ниво достојан година у личној карти ... то ме одувек фасцинирало, тај круг лозе потврђивања и квази-емпатисања :D

Подели на овим сајтовима

Мени није много забавно када видим искрено срце, патњу и несналажење, а не могу помоћи, чак ни себи, а камоли другом

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339535838' post='658761]

ал гледам пар претходних страница ову болећивост жена да мазе по надланицама једна другу и теше уместо да дрекну, продрмају и уразуме, поставе ствари на зрео ниво достојан година у личној карти ... то ме одувек фасцинирало, тај круг лозе потврђивања и квази-емпатисања :D

emoticon-0119-puke.gif

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339535838' post='658761]

emoticon-0119-puke.gif

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Мени није много забавно када видим искрено срце, патњу и несналажење, ...

ни мени, нимало.

зато и не исмевам њу, већ прозивам ово миловање а не позивање на уразумљивање.

Подели на овим сајтовима

Moraju to zene da rade jer muski to nikada ne rade. :D

(pa tesko je pokupiti se i stati na noge i terati dalje. A meni kada pukne film ili zivac, kidam zubima (iako ne bi trebalo, pre svega zbog zuba, steti im to, a posle zbog svog mira.. Pa ja bih da kompenzujem, recima sravnati nekoga kao sto je on mene delima, ali ocigledno da nikad ne naucim lekciju, jer time samo sebi kopam srce i ranu.. Briga njih.. Zive zivote, sve su oni radili kako treba, ciste ruke.. pff)

/ Stvarno, nikad nisma znala da pricam sale, viceve i tome slicno. Znam samo da kazem nesto smesno u vidu mojih celera i naribanih oraha po paradajzu budjavom ili zelenom i tako nesto kada necu da opsujem ili hocu da nekoga uporedim sa zelenim-nezrelim paradajzom i slicno. Tada se ljudi smeju, a ja i dalje ozbiljna. Blackadder :D )

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339537540' post='658812]

ни мени, нимало.

зато и не исмевам њу, већ прозивам ово миловање а не позивање на уразумљивање.

Znači mene prozivas, a?! confused E za srce si me ujeo! 0102_laugh Sto se mene tice- najbolje je kad se pomešaju i kritike i saosećanje, i lepa i oštra reč. Kad je samo jedno, nije dobro. Mada više sam iznela neki svoj lični stav nego što sam je milovala stadaradim ! A kome se kritikuje- nek izvoli dada

Подели на овим сајтовима

Znači mene prozivas, a?! confused E za srce si me ujeo! 0102_laugh Sto se mene tice- najbolje je kad se pomešaju i kritike i saosećanje, i lepa i oštra reč. Kad je samo jedno, nije dobro. Mada više sam iznela neki svoj lični stav nego što sam je milovala

Opet good cop bad cop :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...