Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zensko sam.

Ne razumem stosove u kojima se samo onaj koji ga izlaze smeje. ;) I ne svidja mi kako tece diskusija. Ja sam lepo izlozila misljenje na osnovu iskustva, iznela problem, i ne ocekujem sprdnju i na ovome, jer sam dugo godina dozivljavala sprdnju na verovanje u pravu ljubav, bicemo zajedno dugo u vezi, stupiti u brak i ziveti srecno i bericetno kao u bajkama. Prema tome...

Подели на овим сајтовима

gde to pise da se samo ja smejem?

uostalom nemoj da mislis da si jedina koja ima taj "problem"

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne razumem zasto moram ici na neke sajtove da upoznajem ljude? Zasto da nadjem zensko i da trpim neke samare muski? Ne razumem. Verovatno da je to neki sleng, zargon, nesto novo, a ja to pojma nemam.

Onaj smajlic opisuje tebe ili smesnost tog sajta?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

salimo se malo, valjda u cilju da te oraspolozimo, obodrimo, promenimo "strasnu" temu... uostalom mi smo budale tj muskarci :lol:

odo ja da ne popijem koju shljagu i izvinjavam se na neozbiljnosti :)

a onaj smajli opisuje smesnost poruke a i tog sajta, to je bila sala

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sad ce drvlje i kamenje na mene..

Svi momci su bajni i sjajni dok ne dodje pitanje oko kreveta. Lagace da zele da vas zene, pa bilo da dobiju ili ne dobiju to sto zele, ostavice vas. Doziveh i jedno i drugo. Kako se osecam? Bedno! Odvratno! Uzasno! Iskorisceno i opet lagano! Opet potvrda da me ama bas, bas, bas niko ne voli. Da je na ovom svetu fuj. Da je svima bitan taj krevet! Samo to i to i to i to i to i nista drugo. Prava ljubav- rien! Nesto divno- rien! NEsto kao iz pesama Kusija i Desanke Maksimovic- rien! I receno mi je da je to lepo sve sto sam ja zamislila, ali u ovom svetu u ovom dobu to ne funkcionise tako.

I kao sta ostaje? Voleti punim srcem i voleti i davati i srce i telo dok ne umres od suza od prethodnog razocarenja, pa opet das i srce i telo pa ces jednom ubosti.. kao corava koka zrno!

Zao mi je, momci, ali svi ste divni na recima, na delima se pokazete kada vam ruka ide gde ide, i sta nakon toga uradite... Planovi o buducnosti prosto iskliznu... Onda vidim da je sve bila laz, da vam je stalo do zabave, i do naci bilo koju neiskusnu glupacu za brak kada vec ne moze se biti sa pravom ljubavlju, jer vam gori pod nogama 30 godina, treba se o braku misliti, pa je ta 20-godisnjakinja koja ne zna ni da se ljubi, niti sta slicno tome, koja svojuj ljubav pokazuje kao dete- pokloniti pogled, uhvatiti za ruku, pokloniti svet, pokloniti rucno napravljen ram, podeliti uzinu....

Zao mi je...

слава Богу да неко има размишљање попут мог,немој погрешно да ме разумеш али за све ово што си написала частио би те вечером,ма свака ти част...многим форумашима твоји текстови изгледају као огледало очајања и беса али чињенице су баш такве какве си их представила (нажалост)...везано за секс, баш пре неки дан колега је покушао да ме насмеје питавши "јел дозвољен секс у току поста ?", "па,не би требало да се упражњава,е сад,твоја воља" одговорих му,тек ће он онако,са жељом да ме дотуче "а оћеш ли се ти уздржавати" , "наравно,и није нека важна ствар" рекох му, "их,свака теби част,ја не би могао ни недељу дана" рече ми онако неверујући у моје одговоре,да би одстранио непотребну тензију рекох му "не врти се овај свет око секса"

Подели на овим сајтовима

Sad ce drvlje i kamenje na mene..

Ма неће...

То ти је зато што су мушки данас већином (част изузецима) потпуно незрели и неспремни за живот. Јер ти имаш мушкарца који студира до тридесете, никад ништа није радио, издржавали га други, нема осећај одговорности, тотално је убијен у појам... А главни проблем су ту углавном родитељи са својим потпуно изврнутим системом вредности. И тако се направе ленштине којима је једино задовољство у животу то о чему се већ прича и који не виде даље од свог... носа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

слава Богу да неко има размишљање попут мог,немој погрешно да ме разумеш али за све ово што си написала частио би те вечером,ма свака ти част...многим форумашима твоји текстови изгледају као огледало очајања и беса али чињенице су баш такве какве си их представила (нажалост)...везано за секс, баш пре неки дан колега је покушао да ме насмеје питавши "јел дозвољен секс у току поста ?", "па,не би требало да се упражњава,е сад,твоја воља" одговорих му,тек ће он онако,са жељом да ме дотуче "а оћеш ли се ти уздржавати" , "наравно,и није нека важна ствар" рекох му, "их,свака теби част,ја не би могао ни недељу дана" рече ми онако неверујући у моје одговоре,да би одстранио непотребну тензију рекох му "не врти се овај свет око секса"

Ето, сад можете да размените бројеве телефона. :)

Људи су различити, некима је мера пет пута дневно, некима месечно, некима годишње. И онда ови последњи објашњавају овим првим како се свет не врти око секса (а наравно да се не врти) и како секс није нека важна ствар. Наравно, хришћани спадају само у ову трећу групу, а жене не спадају нигде, оне немају жељу за сексом.

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

Ето, сад можете да размените бројеве телефона. :)

Људи су различити, некима је мера пет пута дневно, некима месечно, некима годишње. И онда ови последњи објашњавају овим првим како се свет не врти око секса (а наравно да се не врти) и како секс није нека важна ствар. Наравно, хришћани спадају само у ову трећу групу, а жене не спадају нигде, оне немају жељу за сексом.

како не спадају,мислим да жене имају много већу жељу од мушкараца...мени је љубав важнија од секса и тешко бих могао са неком провести ноћ ако је не волим...секс је потреба као и сан,глад,жеђ...и убеђен сам да се сваки нагон може укротити (не и елиминисати),често се позивам на светитеље и монахе и верујем да све што су могли они да ураде можемо и ми,не прихватам тезу "живели су у другачијем времену"...неко воли чарлија шина и његов начин живота,а неко милорада из "љубав на сеоски начин",како му воља

Подели на овим сајтовима

Naravno opet...pa počeo je post. :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

везано за секс, баш пре неки дан колега је покушао да ме насмеје питавши "јел дозвољен секс у току поста ?", "па,не би требало да се упражњава,е сад,твоја воља" одговорих му,тек ће он онако,са жељом да ме дотуче "а оћеш ли се ти уздржавати" , "наравно,и није нека важна ствар" рекох му, "их,свака теби част,ја не би могао ни недељу дана" рече ми онако неверујући у моје одговоре,да би одстранио непотребну тензију рекох му "не врти се овај свет око секса"

лепо ти је одговорио, много здравије него што ти томе приступаш ...

https://www.pouke.org...&book=46&chap=7

ево ти и тумачење, да не буде како се баби снило.

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Tumacenje_prve_poslanice_Korincanima/07.htm

Подели на овим сајтовима

како не спадају,мислим да жене имају много већу жељу од мушкараца...мени је љубав важнија од секса и тешко бих могао са неком провести ноћ ако је не волим.

Nemaju zene vecu zelju vec imaju podjednaku a i njima je potreban neko da ga vole kako bi provele noc sa njim. Ali njoj nije dovoljna samo jedna noc. To je za nju izraz ljubavi, sjedinjenje. Ona pocinje da prede snove nakon te noci. A kada nema fizicke prisnosti izmedju dvoje ljudi nestaje i ostalo i stvara se udaljenost izmedju njih koja potom vodi u razlaz. A vi mislite da ste izvisili jer ste bili "dobri" kuvali joj caj i masirali stopala , hm !

Zaboravili ste da je zena i da joj treba i ljubav i seks, kako god vi to zvali.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Nemaju zene vecu zelju vec imaju podjednaku a i njima je potreban neko da ga vole kako bi provele noc sa njim. Ali njoj nije dovoljna samo jedna noc. To je za nju izraz ljubavi, sjedinjenje. Ona pocinje da prede snove nakon te noci. A kada nema fizicke prisnosti izmedju dvoje ljudi nestaje i ostalo i stvara se udaljenost izmedju njih koja potom vodi u razlaz. A vi mislite da ste izvisili jer ste bili "dobri" kuvali joj caj i masirali stopala , hm !

Zaboravili ste da je zena i da joj treba i ljubav i seks, kako god vi to zvali.

Јел то онда значи да ја немам девојку зато што... Хмммм.... Кад мало боље размислим, боље да не настављам, можда и добијем одговор :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

кхм, нису сви мушкарци великог либида, тако да није немогуће да оно што он каже је заиста и тачно у његовом случају - да је женскиња имала већи либидо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...