Анастасија Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ја не смем да напишем шта мислим о ''добрим момцима'', па реко да поставим благ и питак текстић с проћу прве поруке ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.msg273614.html#msg273614 кад би написао, ладно би морали да ме банују а дуже време dada мајкл мајкл E medo sećam se šta je bio motiv za ovaj članak što si postavio,jao pa potpuno sam zaboravila мајкл мајкл мајкл Auuuu...behu to simpatični dani 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 сад тек прочитах текст https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.msg273614.html#msg273614 Па добро јутро КОЛУМБО!!!!Мада..то се може и у једну реченицу рећи..ал ај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ова Мика ми се све више свиђа како пише 1340_womens 0102_laugh може то у једну реч да се сабије, да звучи погрдно у смислу плачљиви .mislise. facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=9402.msg402176#msg402176 date=1301779643] ја не смем да напишем шта мислим о ''добрим момцима'', па реко да поставим благ и питак текстић с проћу прве поруке ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.msg273614.html#msg273614 кад би написао, ладно би морали да ме банују а дуже време .mislise. E medo sećam se šta je bio motiv za ovaj članak što si postavio,jao pa potpuno sam zaboravila womens .kov. smej.gif Auuuu...behu to simpatični dani facenew22222222 1340_womens 0102_laugh womens womens womens клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=9402.msg402326#msg402326 date=1301782745] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=9402.msg402176#msg402176 date=1301779643] ја не смем да напишем шта мислим о ''добрим момцима'', па реко да поставим благ и питак текстић с проћу прве поруке ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.msg273614.html#msg273614 кад би написао, ладно би морали да ме банују а дуже време womens womens E medo sećam se šta je bio motiv za ovaj članak što si postavio,jao pa potpuno sam zaboravila smej.gif smej.gif smej.gif Auuuu...behu to simpatični dani facenew22222222 .mislise. womens womens .kov. smej.gif greengrin Nisam te poznavala ti brutalni čoveče 1340_womens 0102_laugh a onda sam doživela prosvetljenje i ukapirala kakav si ti pliš i somot ( black velvet) bleh bleh bleh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 него...Милане..имам питање..Видим да си ти потегао ову тему???Па муко моја..шта ти би???а бит ове приче је..ЧОВЈЕК!!и све што иде са тим...гратисeheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ова Мика ми се све више свиђа како пише...Прво..ова...то ми личи ко да о крави причаш..занемаримо то..а остатак реченице...Јес ти на неким дрогама??Мијењај дилера...купујеш шкарт робу.сигурно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Mika,meda je sasvim oki doki,ali i ja ponekad ne razumem njegov smisao za humor,mada mi je simpatičan.Na drogama,ma ne nikako! brokoli On je na adrenalinu...inače jedan od ovih dobrih momaka koji izvise greengrin Medo OVO je šalaaaaaaaaaaaaaaaaaa nisam mogla da odolim,bilo je prejako za mene dancedance eheeeej dancedance dancedance “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ја чекам..само да не буде као Чекајући Годоа...шта ти би па стави ову тему...еее што би рекли неки..Сиротињо..и Богу си тешка.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ја чекам..само да не буде као Чекајући Годоа...шта ти би па стави ову тему...еее што би рекли неки..Сиротињо..и Богу си тешка.. Šta čekaš,dobre momke?E onda će da bidne kao sa Godoom nego tamo su u temi KOLO SESTARA ŽRU dođi,da biraš stadaradim 319.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 него...Милане..имам питање..Видим да си ти потегао ову тему???Па муко моја..шта ти би???а бит ове приче је..ЧОВЈЕК!!и све што иде са тим...гратис чуј потегао, нашалио се на рачун снебивљивих момака који се крију иза сукње својих неуспеха 319.gifнего, шалу на страну - па и нису баш сви људи. кад под људима подразумеваш усправну кичму, да не занемарим и ментални склоп. stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Dobar ti avatar medo 319.gif stadaradim “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 а ја се понадала....а тако значи,неко има ту муку...а ти се ту...да не кажем шта..А то човјек...па то није ништа ново а да се не зна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ова Мика ми се све више свиђа како пише...Прво..ова...то ми личи ко да о крави причаш..занемаримо то..а остатак реченице...Јес ти на неким дрогама??Мијењај дилера...купујеш шкарт робу.сигурно... па ти сестро имаш поган језик скоро колико и ја stadaradim 319.gifшто се вређаш на слово, а не знаш шта мислим. не било ти лакше убудуће, слободно питај пре него погрешно закључиш. а оно што сам написао и мислио сам без све ироније и сарказма, заиста ми се све више свиђа како пишеш. иако мало вичеш без потребе и заводиш ред bliss jeeee камо среће да сам на дрогама, сад би сео у кола и терао би двеста сместа клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Dobar ti avatar medo 319.gif stadaradim дајем подршку ''инфериорнима'' bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука