Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

dobar izvisi zato sto je savladao samo pola pouke, bezazlen je kao golub ali nije naucio da bude lukav kao zmija...i eto ti Jevandjelja  facenew22222222

Каже се безазлени као голубови, а мудри као змије.

Е сад да ли је изостанак мудрости у питању...може бити. Мада мудрост је широк појам. Мудар у време, мудар на месту, мудар на речи, на мудар начин...има ту свега.  :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

nije to samo u ljubavi..i uopste, u svakodnevnici mnogo bolje prodju dobri koji znaju sebe da cuvaju od - samo "dobrih"drugi prepoznaju vrlo lako da li imamo samopostovanje a , s njim i limite dokle neko moze da nam udje u prostor...samopostovanjem branimo neke svoje vrednosti, ma rekoh jos davno : cim se nekome samo prostresh kao tepih, njemu ostaje jedino da te-pregazi...tako nekako;.. :huh:

Подели на овим сајтовима

uh, oprostite...mudar, naravno:)

proslo mi kroz glavu da rech "zmija" obicno zakrpe zhenama, pa mi ono "lukav" izlete automatski  :)

па каже се у оченашу на старословенском ''избави нас од лукаваго'', лукавог, ђавола.

због тога те је исправио, јер има сасвим супротно значење од оног што си хтела да кажеш.  sFun_bat :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Поздрав народе!Набасах на ову тему..ииии морам вам признати да сте ме баш добро насмијали...тема је занимљива....момци..ех...вјечити проблем..

Подели на овим сајтовима

Odpozdrav! I kakav je tvoj stav o ovom pitanju? facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Немам појма шта рећи..нисам момак..па не знам..ја могу са женског угла рећи по коју реченицу..Мада,мало уздрмао онај дио из неке књиге коју је навео један од форумаша...не могу се сјетити...

Подели на овим сајтовима

Nema veze što nisi momak, kaži svoj stav, baš me interesuje.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Па ни ја не знам шта да кажем а да не будем безобразна.Овако..мука ми је од тог Добар момак!Значи кад ми се свиђа неки момак..и распитујем се о њему..ко је..итд..обавезно слиједи..ма он је душа једна..добар момак...кад оно...или је мамина маза..или кретен..или фанатик..али добар момак...увијек се препознају вриједности човјека...само можда он на погрешном мјесту тражи....

Подели на овим сајтовима

pa to ti je kao kad trenera fudbalskog tima neko pita o nekom igraču a ovaj kad nema šta da kaže,on izbaci-dobar dečko...  :229229229:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Па ни ја не знам шта да кажем а да не будем безобразна.Овако..мука ми је од тог Добар момак!Значи кад ми се свиђа неки момак..и распитујем се о њему..ко је..итд..обавезно слиједи..ма он је душа једна..добар момак...кад оно...или је мамина маза..или кретен..или фанатик..али добар момак...увијек се препознају вриједности човјека...само можда он на погрешном мјесту тражи....

:)

одличан одговор  ekstra :cheesy2: greengrin

Подели на овим сајтовима

ја не смем да напишем шта мислим о ''добрим момцима'', па реко да поставим благ и питак текстић с проћу прве поруке ...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.msg273614.html#msg273614

кад би написао, ладно би морали да ме банују а дуже време  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...