Зорица екс Милева Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Brate dobar je onaj koji živi po Jevanđelju, eto takav je dobar. winter Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Brate dobar je onaj koji živi po Jevanđelju, eto takav je dobar. winter Можда је боље по посланицама? winter Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Evo Justa će ti dati potpun odgovor po Poslanicama winter Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Brate dobar je onaj koji živi po Jevanđelju, eto takav je dobar. winter ja ne poznajem ni jednog takvog winter није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Evo Justa će ti dati potpun odgovor po Poslanicama winter Шалим се, али и не шалим се. Рећи да је добар мушкарац онај који живи по Јеванђељу, мало је то нашироко изречено, и не бих можда могао извући неку поенту из Јеванђеља о томе какав момак треба да буде да не би извисио. Зато сам се мало нашалио на рачун посланица, а што у ствари и јесте јер апостол Павле мало објашњава мушко-женске односе, и како се двоје требају понашати како би им било добро. winter Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pošten, čestit, vrijedan, da živi za Boga, pa onda za porodicu, da je glava porodice, da ga nije stid da voli svoju djecu i suprugu, da ne misli da je slabić ako pokaže svoje slabosti, da me ne ograničava i da ga ne ograničavam, da nije ljubomoran - i najvažnije da možemo o svemu da razgovaramo i da se dogovaramo. Eto to bi ukratko bio dobar muškarac. E sad ima tu još aspekata gomilu, ali ja sam navela one koji su meni važni. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pošten, čestit, vrijedan, da živi za Boga, pa onda za porodicu, da je glava porodice, da ga nije stid da voli svoju djecu i suprugu, da ne misli da je slabić ako pokaže svoje slabosti, da me ne ograničava i da ga ne ograničavam, da nije ljubomoran - i najvažnije da možemo o svemu da razgovaramo i da se dogovaramo. Eto to bi ukratko bio dobar muškarac. E sad ima tu još aspekata gomilu, ali ja sam navela one koji su meni važni.Статива Милеса,љубоморан сам... 4chsmu1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Dušo moja, izbila bih ja to tebi iz glave, vjeruj mi - žene to umiju 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pošten, čestit, vrijedan, da živi za Boga, pa onda za porodicu, da je glava porodice, da ga nije stid da voli svoju djecu i suprugu, da ne misli da je slabić ako pokaže svoje slabosti, da me ne ograničava i da ga ne ograničavam, da nije ljubomoran - i najvažnije da možemo o svemu da razgovaramo i da se dogovaramo. Eto to bi ukratko bio dobar muškarac. E sad ima tu još aspekata gomilu, ali ja sam navela one koji su meni važni. Хаха, па добро то су онако свеопште карактеристике, само ипак о овој теми "због чега добри момци извисе" су написне томове књига и водиле километарске дискуије и расправе, зато што је то баш специфичан случај и много се људи нашло у ситуацијиа да извисе иако су можда имали све оне горе карактеристике које си ти набројала. Дакле има ту ипак и нечег другог, гомила аспеката која су јако битни. Једном су тако питали групу неких дјевојака каквог момка би вољеле да имају. Кажу оне па доброг момка. А онда када су им поставили додатно питање, а колико временски би вам одговарало да он буде добар, дали сво вријеме...па кажу не баш... 4chsmu1 А у овом питању се подразумјевало да је добар момак устври честит, поштен, пажив, осјећајан, увјек га има, не дави, не ограничава.... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pa hajde reci tačno, šta bi ti mene pitao? Tj. malo mi definiši to pitanje, specijalizuj ako možeš. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pa hajde reci tačno, šta bi ti mene pitao? Tj. malo mi definiši to pitanje, specijalizuj ako možeš. Па то је питање на које у принципу ни саме дјевојке не дају одговор него просто мора да се примјени у пракси. Понекад дјевојке ни саме не знају рећи каквог мушкарца хоће кад их питаш, али опет по њеном понашању можеш ипак прозријети какав тип њу занима. Наравно не мислим на све жене, него просто на неку просјечну и нормалну већину, нарочиту данас еманциповану већину. А ту у принципу лежи кључ зашто добри момци извисе, да опет окренем коло на тему. 4chsmu1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pa hajde reci tačno, šta bi ti mene pitao? Tj. malo mi definiši to pitanje, specijalizuj ako možeš. Па то је питање на које у принципу ни саме дјевојке не дају одговор него просто мора да се примјени у пракси. Понекад дјевојке ни саме не знају рећи каквог мушкарца хоће кад их питаш, али опет по њеном понашању можеш ипак прозријети какав тип њу занима. Наравно не мислим на све жене, него просто на неку просјечну и нормалну већину, нарочиту данас еманциповану већину. А ту у принципу лежи кључ зашто добри момци извисе, да опет окренем коло на тему. :cheesy: To zavisi sve od mjesta i vremena....moze to da i bude tacno da negdje neko izvisi ali na kraju, na kraju price druga prica....mora svako neki korak da predje i onda je sve moguce, ne moze to da se generalizuje....to je isto sto kazu dobra djevojka je ona koja koja nije promjenila mnogo momaka ...e pa onda to ne znaci da je ona posebno mozda dobro, nego je mozda "izvisila" od nekih koji su drugo htjeli da prodju a ona im u datom momentu bila neodgovarajuca, previse povucena ili ko zna zasto neinteresantna a vec kad je vide 5 god. kasnije desi se da obrate paznju kome su okrenuli ledja ili je ne obrate, bilo kako bilo ....pre ili kasnije dodje sudjeno, neki se zene prvom djevojkom ili udaju za prvog momka a nekima dosta treba da dodju na kraj puta pa ko je tu dobar, ko los, ko je vise , ko manje izvisio niko nikoga nece pitati jednoga dana umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Brate dobar je onaj koji živi po Jevanđelju, eto takav je dobar. dada ja ne poznajem ni jednog takvog такав постоји само у најлуђим женским сновима.плус има кинту confused 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Pošten, čestit, vrijedan, da živi za Boga, pa onda za porodicu, da je glava porodice, da ga nije stid da voli svoju djecu i suprugu, da ne misli da je slabić ako pokaže svoje slabosti, da me ne ograničava i da ga ne ograničavam, da nije ljubomoran - i najvažnije da možemo o svemu da razgovaramo i da se dogovaramo. Eto to bi ukratko bio dobar muškarac. E sad ima tu još aspekata gomilu, ali ja sam navela one koji su meni važni. ПоштенИскрен Одан Напредан Истрајан Радан ја би се забринуо confused 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 kako marfi kaze: glupa zena moze da odoli ineligentom muskarscu, ali je potrebno zaista ineligentna zena da odoli idiotu. ja nisam ni inteligentan, ni idiot, a ni dobar confused sta je za reci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука