Jump to content

Мирољуб Петровић оштампао Библију

Оцени ову тему

Препоручена порука

ma nije to problem, uvescemo iz inostranstva jos gejeva i lezbijki da nam pomognu bendoff

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

slican je i Hitlerov stav bio, nalik ovom sad sto ima Petrovic bendoff ali nema bas puno sanse da on zavlada  spavanje2 greengrin

nadam se da ljudi od njega kupe samo pametne stvari a da ona tripovanja zanemare

Mozes da mi navedes bar jednu jedinu stvar koja je pametna i koju bi neko trebao da pokupi?

Подели на овим сајтовима

uh tesko pitanje bendoff

a mozda on hipnotise spavanje2 bangin

ima!: istrajnost greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ево држао је предавање у православном манастиру!?

Istina o masoneriji, predavac: Miroljub Petrovic

Грачанице, кад бар не би била од камена кад би се могла на небеса вазнети

Подели на овим сајтовима

Ево држао је предавање у православном манастиру!?

Istina o masoneriji, predavac: Miroljub Petrovic

Није му то прво предавање у некој православној светињи! Сада му не сметају иконе...... 0442_feel

Предавање је као и свако његово - апокалиптичко!

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

miroljub ima i centar za lecenje homoseksualizma

http://www.gaycure.comlu.com/

Да, на свом форуму рекао је да лечење кошта 50 евра дневно а на Фокс телевизији да је потпуно бесплатно!  prstgore

Подели на овим сајтовима

Да, на свом форуму рекао је да лечење кошта 50 евра дневно а на Фокс телевизији да је потпуно бесплатно!  prstgore

Pa isto tako ce na televiziji i na predvanjima reci da Crkva "ima neke greske" a na forumu napise da priziva

demone.

Подели на овим сајтовима

pa ko o cemu a on samo o demonima, mislim, to sve govori 0205_whistling

zasto bi neko pricao tolko o necemu osim ako nije opsednut time smej.gif eto sa najobicnijeg psiholoskog stanovista jednostavno objasnjenje bez ikakvog naprezanja i mudrovanja

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Andrej da li ozbilno mislis da je dobronameran neko ko govori ljudima da su svete tajne prizivanja

demona. A da je on pravi pravoslavac a mi smo neki zaludjenici koji su sotonu proglasili za Isusa.

Da li neko moze biti dobronameran ko pravi takvu kampanju?

И горе ствари је он говорио, драги мој Аквилијо. Не могу да мислим, али могу да се надам - јер нада, каажу, умире последња.

Пази, Мирољуб је особа са потпуним одсуством такта и обзира према другим људима - а с друге стране, уме да буде страховито вредан, пожртвован и нематеријалиста. Знам и многе људе којима је заиста искрено и без задршке помогао.

Наравно, ни најмање не подржавам ни један од његових неправославних ставова, али срећом, има људи који су и више од својих ставова. Лакше га је "варити" ако га не гледаш као православца, што он de facto и није.

Што се тиче Дарковог питања, да лично познајем и Владу Димитријевића и мада се не слажем ни са многим његовим ставовима/активностима ипак га и даље сматрам за драгог пријатеља и, упркос свему, такође задржавам наду да и кад греши, то чини из искрено добрих намера.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Да, на свом форуму рекао је да лечење кошта 50 евра дневно а на Фокс телевизији да је потпуно бесплатно!  stadaradim

Колико сам ја чуо јесте бесплатно. 50е дневно звучи апсурдно много.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Колико сам ја чуо јесте бесплатно. 50е дневно звучи апсурдно много.

Тако је он лично написао на форуму! На Фоксу се изрекламирао да то ради бесплатно...

Рекао је да у Америци терапија кошта 150-200 долара месечно! stadaradim  Безобразно много!

Подели на овим сајтовима

Што се тиче Дарковог питања, да лично познајем и Владу Димитријевића и мада се не слажем ни са многим његовим ставовима/активностима ипак га и даље сматрам за драгог пријатеља и, упркос свему, такође задржавам наду да и кад греши, то чини из искрено добрих намера.

Мој лични утисак је да је Влада Димитријевић апсолутно искрен (као и веома интелигентан) човек (штавише он је једини "ревнитељ" о коме имам такво мишљење). За МП-а бојим се да не бих могао то да кажем greengrin

Али океј је "нада" итд. и ако је људима помогао - свака част, али проблем са МП није то што је он добар или лош човек него то што је присутан у јавности, што је медијски заступљен (поготово је то проблем када се ради о православним храмовима), што његова прича не представља само његов став него представља веома опипљиву и реалну духовну опасност по "лаковерније" људе, баш као и представници било које друге секте.

Подели на овим сајтовима

Владе Димитријевић јесте искрен човек. И врло је образован, па је као такав написао много тога изузетног кад је у питању његова струка (књижевност и сродне дисциплине). Његов проблем је што никако не може да сагледа шта заиста зна, а шта не зна и што не може баш ни мало да се одвоји од својих светоназора, те да буде објективан. Онога тренутка када се његов поглед на свет поклопи са, хм, објективном реалношћу (врло условно речено), он тада заблиста. Штета је што се у темама које обрађује то не дешава баш често. А саме теме су често бизарне.

Мирољуб је, с друге стране, једна интелигентна, али (свесно) необразована будала. Тај о мало чему ишта зна, али је зато мајстор демагогије. Таквих је било и биће их док је света и века. Проблем како су поједини епископи и свештеници толико заслепљни мржњом или бар нетрепељивошћу према науци (ма колико они викали да воле науку, али не воле неке њене делове, из њиховог размишљања, речи и поступака се види колико су далеко од било каквог основног разумевања науке), те су се чак и на такву будалу примили и искористили га да бране своје искривљене погледе на свет. Ето, чак и тај Владе Димитријевић, који је и интелектуално и људски светлосним годинама испред Петровића, се у једном тренутку буквално одушевио њиме. Не смем да се закунем, али мислим да га је он први и открио и представио црквеној јавности.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...