Александрида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ooooooo skupilo se društvo starooo... greengrin 1000000001010 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 ВСИ, мучениче, где ће ти шећер из крви ноћас 1000000001010 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Јао Владане па ти само нешто Турско,узми бре шампиту,па се наједи ко човек Србин,као Београђанин,као Земунац...а не бакљава и чај.Пиво је закон! 1000000001010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат 1000000001010 да провирим овде, да се стерилишем од грозе... zakaj se ajd pa da se i ja greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Danas je slava crkve,u koju ja idem.Dolazio vladika Hriz.Sluzili Liturgiju Svetog Marka.Posle sluzbe bila zakuska. Bilo je mnogo lepo. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат ja bih ako mogu da izvoljevam mesto kahve neki dobar crni ili zeleni čaj.. a mesto krafni bih bakljavu ili kadaif...Može i tuljumba.. Živeli 1000000001010 da si napokon došao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Uf baš je prijalo... Fala vi lepo... sad može i oval lignji na žaru... i to pivce...ladno ki zmiče Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Цитат да провирим овде, да се стерилишем од грозе... zakaj se greengrinajd pa da se i ja 4chsmu1 Како закај ? Прво те неко наложи на нешто, онда кад га за то питаш,он те "почасти" 1000000001010 Не волим кад ми неко продаје маглу winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Pozdrav,Oglo!Hoces li kafu? ne bih,već je kasno za kafu hvalaaaa još jednom pozdrav za curice "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Vladane,nema na cemu! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Dido,izvoli! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Mmmmmmm....prija i te kako...hvala Izi facenew22222222 Šta radiš ti Izi,kako si danas? Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 У, ала се шетамо, час код Моа, час овде, просто не може човек све да испрати. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Dido,nema na cemu!Eto nista,malo u forum,malo na fejs.Malopre sam igrala karti s mamom.Danas isla u teretanu.Ja sam ti smrznuto. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Gde si,Malina?Hoces li kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука