Malina Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Malina,ja volim da setam. Ja sam pre mrzela. Dok sam živela u NS, uglavnom sam išla busom, šetala sam ponekad kad hoću da se opustim. U zadnjih par godina sam baš zavolela šetnju, sad kad bi kupila kola, mislim da bi i dalje češće išla peške. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Setnja je zdrava. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Izvoli,Dido! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 tuzansmajli8904 t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Kako si sekana , vidim da si tuj tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 tuzansmajli8904 Dobro sam,Marti.Hvala!Kako si ti? Hoces li kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Može sekana - ovoga puta po tvojoj želji t4431 tuzansmajli8904 dance67890 Za sad dobro sam , listam Štampu po netu i neke zanimljive vesti postavljam u nove teme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Izvoli,Marti! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 hvala sekana, prosto mi žao da je pijem koliko je ovako lepa da se gleda 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Marti,nema na cemu! 0205_whistling "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Izvoli,Dido! Joj danas svuda kasnim,oprostite... 0205_whistling I hvala puuuuno Izi... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 Dido,nema na cemu! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 namirisla sam je a ja tražila staro ćaskanje ko nema u glavi ima u nosu Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Gde si,Lazarice,sestrice?Izvoli kafu! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Evo me Sekane.Lazarice pozzz 1312_womens Kako ste mi u ovo lepo prolećno veče?Prepuno maca i alergija womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука