Изида Написано Децембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Marti,i ovde je hladno.Ja danas isla do grada,smrzla sam se. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Marti,i ovde je hladno.Ja danas isla do grada,smrzla sam se.црна ти да ми се смрзнеш 0304_smile4 па код вас тамо је доста хладније тако да разумем , а и код нас је било солидно добро , још сам данас био дежуран па сам све време био напољу - ветер дувао само тако crvenilo јел може нека кафица да ме малко угреје 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 хвала на кафици и лак ноћ БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 хвала на кафици и лак ноћ 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Marti,izvoli! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Хвала секо , још и ратлук - баш домаћински свака част bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Nema na cemu,Marti! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Pomaze Bog!sHa_sarcasticlol! Hristos vaskrse "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 4chsmu1 sekana , može li jedan Nesić aki ima a ako nema može i naša Srboturska 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Izvoli,Marti! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Izvoli,Marti! 4chsmu1 hvala sekana , živa bila 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Nema na cemu,Marti! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Evo me bliss jeeee bliss jeeee Razmišljam da li da pijem tursku ili nes?Ako pijem nes onda obavezno moram i čokoladu. girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Anastasija,izvoli! A evo i cokolade. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Hvala Izida,ja sam težak kafoman i nesfoman a i čokoladoman...Upravo sad pijem kafu,ali ću i čokoladu da otvorim.A ti?Čime ja tebe da poslužim? girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука