Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

.

Шта да радим, има ли ми спаса од ове немани?

Шта да радиш,ишамарај будалу.... :0104cheesy:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

.

Шта да радиш,ишамарај будалу.... :0104cheesy:

greengrin greengrin greengrin smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ovdje se čovjek dovoljno osramotio time što se ispovjedio forumu cjelome. Nego brate oženi se i onda nećeš osjetiti grižnju savjesti niti ćeš imati potrebu za "rukosexom"

Човече, ти не схваташ да и секс у браку може да буде блуд, ако му се приступи са страсти пре него с љубављу? Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело. А то да ли сам се осрамотио овим, не знам, ја срамоту због тога што сам урадио осећам, а сада да ли то други читају и знају (а анонимно је) мањи ми је проблем.

И коме се ви обраћате, не контам, шта сте ви провалили, кога? Мислите да радим за цију па инфилтрирам сајт ил шта?

И хвала свима на добродошлици.

Подели на овим сајтовима

Човече, ти не схваташ да и секс у браку може да буде блуд, ако му се приступи са страсти пре него с љубављу? Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело. А то да ли сам се осрамотио овим, не знам, ја срамоту због тога што сам урадио осећам, а сада да ли то други читају и знају (а анонимно је) мањи ми је проблем.

Sve je to normalno, nemoj da se toliko UZBUDJUJES greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Дал је могуће да нас је часни Вукман опет посетио? Вукмане, ако си то ти, представи се лепо, у име заједничке социјалистичке прошлости :)

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne znam ko je, al' mi suuumnjiiivo, cim sam procitala pomislila sam - Koga bre ti zaj*****s greengrin

Подели на овим сајтовима

Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело. 

Eh onda se ti nikada ne oženi moj Čejki. fmqmtx  fmqmtx  fmqmtx  fmqmtx  fmqmtx  fmqmtx  fmqmtx

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Разумем ја зашто је ово вама толико смешно јер би и мени било смешно пре пар година. Међутим, будући да имам осећај да сам себе угрожавам овим што радим и да нечему робујем, не знам шта ћу од себе. 

А и надао сам да ће ми више истински православних људи одговорити, шеријатлије ме убише коментарима. За њих проблем не постоји, све може да се реши, само каменом у главу!

Подели на овим сајтовима

Нећу да ступам у брак докле год се осећам оволико прљаво и незрело

Ccc, pa nikad se onda nećeš oženiti :D

A šta ćeš sa curom, sad kad si  je pokvario?  

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Разумем ја зашто је ово вама толико смешно јер би и мени било смешно пре пар година. Међутим, будући да имам осећај да сам себе угрожавам овим што радим и да нечему робујем, не знам шта ћу од себе. 

А и надао сам да ће ми више истински православних људи одговорити, шеријатлије ме убише коментарима. За њих проблем не постоји, све може да се реши, само каменом у главу!

Ma Čejo ti imaš zlatne ruke.Uvijek su aktivne malo po tastaturi malo ih spustiš  na međunožje.Ma ti si hiperaktivan.Čovjek bi pomislio da se dopinguješ. Just_Cuz_19 Just_Cuz_19

• Волим 1

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...