Дејан Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Milosavljeviću, jer si kod kuće? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Milosavljeviću, jer si kod kuće? Jer ti isto nisi nigde izasao veceras? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Добро. Ајмо овако. ДА ЛИ је папа то изговорио са катедре или не? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Добро. Ајмо овако. ДА ЛИ је папа то изговорио са катедре или не? JER je rekao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Jer ti isto nisi nigde izasao veceras? jel nisam. jer ćeš ti sutra ići? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 jel nisam. jer ćeš ti sutra ići? Neznam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Текст није лош. Скоро се слажем, осим: Savjet o zabavljanju br.4: Seks je ubio moje najbolje veze. Да ту има истине ми се никад не би родили. Већина тих "најбољих" веза ипак..- заврши браком. Мало је могуће да је ДАР који си добио то да схватиш, утицао на твоју ХИПЕРСЕНЗИТИВНОСТ небили остао сам. Пре ће бити да је то наша гордост, гордост какву други који се оженише нису имали.. Дакле, њихов мањак таквог расуђивања одвео их је у мирну луку, а наш вишак мудрости - у раскид. Све доводи до закључка да је та празнина сексом требала да одведе до покајања (промене пута) са истим партнером, а не до одаљавања. Друже Лука, не живимо сви под истом ризницом знања. Многи људи нису упућени у грех, јер нема ко да их усмери. Мирније је време раније било(иако је рата и тешког живота било), бар се ја(са 19 год.) тако сећам. Данас ђаво врло лако обмане човека, иако људи ни то не разумеју. Истина је да секс убија већину веза, и моја је била једна од тих. Јадно је кад се веза сведе само на секс, јер то онда постају само телесне потребне, док се остале вредности човека(којих има много) никад не откривају. Сви знамо у каквом времену данас живимо. О греху се прича као о достигнућу, срамота је бити нормалан, поштен и стати и рећи, "извини, погрешио сам, опрости ми". Нигде на српским порталима, или страницама са вестима нећете видети да неко од новинара пише да су страст и блуд грех. Као што видиш тешко је бити и вук међу вуковима, а о овци да не говорим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 JER je rekao? Ок. Ти имаш право да ме зезаш без последица. ЈЕР тако си у могућности. Аргумент ад јер. Жика and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 "Блажени су који творе заповијести његове, да имају право на Дрво живота, и да уђу на капије у Град. Напољу су пси и врачари и блудници и крвници и идолопоклоници и сваки који воли и чини лаж." (Отк. 22, 14-15) Teodora Marinković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Ja nešto razmišljam, pročitah skoro cijeli Novi Zavjet, Stari sam samo počeo ali zbog Vaših predloga prešao na Novi. I sad, nigdje ne naiđoh da se govori o ljubavi između muškarca i žene. Na početku Starog Zavjeta je bilo samo ono rađanje, Avram rodi onog, pa onaj rodi onog i nema istaknute ljubavi između muškarca i žene, ili možda ja nisam stigao do tog dijela. Htio bih da Vas pitam, kako Bog gleda na ljubav dvoje, pa ajde da kažemo djece, tinejdžera? Naravno, niko od Vas ne zna tačno kako Bog gleda na to, ali ja lično imam neke želje koje bih volio da mi se ispune u vezi toga. Imam 16 godina, što odmah može da Vas asocira neke "neozbiljne" godine što se tiče ljubavi. Znate već sami, one srednjoškolske ljubavi koje kratko traju jer su to djeca? E pa, ja ne znam za njih. Još uvjek nisam imao djevojku, niti forsiram to. Vjerovatno zato što sam sve preozbiljno svatio. Jednostavno prezirem navike i razmišljanje moje generacije, gdje svi pokušavaju da izgube nevinost i promjene što više djevojaka, pokušaju da budu sa više njih u isto vrijeme i slično. Ježim se od toga. A zamisli ovo, ti se "smuvaš" sa njom i ona posle mjesec dana oće "ono" i joj rečeš ništa prije braka, HAHAHAHAHHAHA, i ona ode, AHHHAHAHA Ovaj, to je bio moj najbolji drug koji jedini zna da razmišljam ovako kako razmišljam. Nije bitno, pokušao sam da mu objasnim neke stvari, ali ne vrijedi. Sad, Bog zna da ja želim da ispoštujem ove stvari, i ja se često pomolim za tu buduću nepoznatu djevojku, jer nekako osjećam da će i ona brzo da dođe. Zamislite samo koja je to srećnica, kad ona ima mene koji se molim za nju možda čak kad se niko drugi ne moli. Pa nema na čemu srećo, i drugi put. Razmišljam, da li će Bog da mi udovolji i bude to kako treba da bude, tj. ovako nešto kako ja zamišljam? Raduje me jedna stvar, a to je da ja stvarno vjerujem da hoće. Ja sam nekako ubjeđen da će to biti tako, nešto mi govori, ne znam šta. Sad je meni ovako lakše kad ja to podjelim sa Vama, pa ćete Vi da prokomentarišete bilo šta, nije bitno, samo da se nešto dešava i na tu temu, jer meni znači! Amin! Sanja Т., Млађони, Adelaida and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 da se govori o ljubavi između muškarca i žene Имаш то у посланицама... На пример https://www.pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=sinod&lang2=&book=46&chap=7... Jesus Of Suburbia, Vesna Milovic, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 На пример https://www.pouke.org...ok=46&chap=7... :.mislise. ubi ga sa prvom recenicom Kaludjerovic Sreten, Jesus Of Suburbia and Milica89 је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Вау,права је реткост чути једно овако размишљање од стране тинејџера... :good2: Наравно да ће се појавити таква цура, која ће размишљати на ту тему баш као и ти,мада немој клонути духом,ако не дође баш тако брзо,што вероватно очекујеш,али ако будеш доследан и смирен,стиже... Иначе нови завет није баш приручник за мување два тинејџера,оно је универзално упуство за љубав генерално гледано .... feeble, Milica89, Иван Ивковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 :.mislise. ubi ga sa prvom recenicom Шта је ту је. "Који претрпи до краја тај ће се спасти". Зосима је то лепо допунио. Ако нешто и даље није јасно тема је отворена... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Иначе нови завет није баш приручник за мување два тинејџера,оно је универзално упуство за љубав генерално гледано .... Nije valjda da sam to rekao :229: Nisam ja tražio u Novom Zavjetu priručnik već sam rekao da nisam naišao na ništa što opisuje odnose muškarca i žene. Наравно да ће се појавити таква цура, која ће размишљати на ту тему баш као и ти,мада немој клонути духом,ако не дође баш тако брзо,што вероватно очекујеш,али ако будеш доследан и смирен,стиже... Hvala ti za ove riječi! Зосима and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука