Sanja Т. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ajде децо,загрљај па у кревет . Јутро је паметније JESSY and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 На почетку интересантан, духовит, после наметљив и хвалисав. Stroga si prema sebi...nemoj ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 https://www.pinterest.com/pin/490892428104738275/ http://izquotes.com/quote/327514 https://www.youtube.com/watch?v=krv-fKrHduw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Stroga si prema sebi...nemoj Зар се још неко служи таквим дјечјим форама? Па, добро, нису сви зрели Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Зар се још неко служи таквим дјечјим форама? Па, добро, нису сви зрели Jesi pročitala šta je @@Сања Т., rekla? Hajde lopata dolje...ruka ruci...kis, kis i pa pa. Malo gimnastike nije loše, a sada spavanjac. Smješkam ti se i kažem ok je sve...drugri nadalje JESSY, Срђан Шијакињић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Jesi pročitala šta je @@Сања Т., rekla? Hajde lopata dolje...ruka ruci...kis, kis i pa pa. Malo gimnastike nije loše, a sada spavanjac. Smješkam ti se i kažem ok je sve...drugri nadalje :bendoff: :bendoff: JESSY, Ayla , Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Браво девојке,дивне сте :* JESSY and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Браво девојке,дивне сте :* (uh...ovoliko neartikulisane "gimnastike" ne prija mojim godinama, ali nemoj nikom reći, molim te ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Primetio sam da AYLA vredja samo LEPE dewojke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Primetio sam da AYLA vredja samo LEPE dewojke Pa sada, nije to način da se udvaraš Dragani, ali svakako prvi muškarac koji se javi posle tuče đevojaka: na njega krčma 19горан80, Sanja Т., Crveni Baron and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Primetio sam da AYLA vredja samo LEPE dewojke He, ne znam koga sam povrijedilla...ili koga je Ayla sve na ovom forumu uvrijedila, samo bilo je ovo veče kada je ta Ayla branila omladinu koja ide u diskoteke...onda se ote srcu, i bi riječ... JESSY, Sanja Т. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Primetio sam da AYLA vredja samo LEPE dewojke Није ме вријеђала, само је износила своја мишљења као и ја своја, иако су различита Ајла није ружна дјевојка, па мислим да ниси у праву за ово. Само се не слажемо у неким стварима Sanja Т., JESSY, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Primetio sam da AYLA vredja samo LEPE dewojke Види,види витеза с Лепенице ! Oglo and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Није ме вријеђала, само је износила своја мишљења као и ја своја, иако су различита Ајла није ружна дјевојка, па мислим да ниси у праву за ово. Само се не слажемо у неким стварима @@Ivan Andjelkovic, Rekoh li ti ja JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Није ме вријеђала, само је износила своја мишљења као и ја своја, иако су различита Ајла није ружна дјевојка, па мислим да ниси у праву за ово. Само се не слажемо у неким стварима Sad i pogledah tvoj avatar, zaista si lijepa djevojka Oglo and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука