Juanito Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Eh, djuring d vor, dok sam ja bila mlada, Fristajler je bio alter-splav... Али буквално све је на тај начин унакажено. Не знам да ли је једна једино место остало колико-толико аутентично. Има пар места која су подношљива и то је отприлике то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Али буквално све је на тај начин унакажено. Не знам да ли је једна једино место остало колико-толико аутентично. Има пар места која су подношљива и то је отприлике то. Ja sam u birtiji punoj cigana s' flasom vinjaka forsirao sinana. meni je sve podnosljivo... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Кацам био мали, било дискотека више, колко ми се чини, а сад мање, колко ми се чини. Ал у суштини није тако, него има много мање дискотека де могу да одем а да се не осећам ко педофил и да ми у исто време музика и атмосфера пријају. Ал зато кафане... (Јел офтопик поменути кафану у теми о диско клубовима?) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ja sam u birtiji punoj cigana s' flasom vinjaka forsirao sinana. meni je sve podnosljivo... Да, али данас уместо цигана имаш спонзоруше и њихове мајмуне. О томе говорим. Ако знаш где су остали цигани, вољан сам да чујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 ... Kaludjerovic Sreten and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ja licno nikad nisam voleo diskoteke. Bio sam par puta, nikako mi se nije dopala zagusljivost, i preglasna muzika. Celokupna atmosfera vuce coveka da se pusti sa lanca pa posle sta bude, bude. Lakse mi je da se pojavljujem na takvim mestima, nego da se neprijatno osecam non stop i samokontrolisem. Zapravo se nikad nisam osetio opusteno u nekom diskacu. Prosto mi vise lezi da odem na neki koncert gde znam na sta idem i gde atmosfera opustajuca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Да, али данас уместо цигана имаш спонзоруше и њихове мајмуне. О томе говорим. Ако знаш где су остали цигани, вољан сам да чујем. Kad dodjes u Krusevac vodim te kod ljube u "potoche" nego, sta ti imas protiv majmuna... ja mislim da su bas plemenite zivotinje...sto se da videti po mom avataru Juanito је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 - Da li mi se upravo podize kriterijum ,,dobre" devojke?! - Da. - Da li mi je to na spasenje? - Ne. Зар је лоше кад схватиш да волиш затегнуте задњице? И сад као то ”није на спасење”, а да су очи или русе косе, или медна уста, то онда не би био проблем. Те девојке мени уопште нису презгодне, већ су само, што наш народ каже, ***озовне и то онако сирово. Уложиле су доста времена да своје тело обликују и то је отприлке то. Е сад, шта је проблем? У Србији су углавном такве цуре потпуно недоступне обичним смртницима и онда са тих сплавова можеш само да одеш (сексуално и у сваком другом смислу) исфрустриран. Стицајем околности сам имао прилике да сретнем цуре сличног изгледа из разних других земаља (чак и из света високе моде) и невероватно је колико су природне и нормалне. Без проблема би ”нормалан” дечко као ти могао да буде са неком таквом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 nego, sta ti imas protiv majmuna... ja mislim da su bas plemenite zivotinje...sto se da videti po mom avataru У праву си, извињавам се браћи мајмунима што их стално користим за неадекватна поређења. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 У прави си, извињавам се браћи мајмунима што их стално користим за неадекватна поређења. Sve je cool bro. Anette and Juanito је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ja licno nikad nisam voleo diskoteke. Bio sam par puta, nikako mi se nije dopala zagusljivost, i preglasna muzika. Celokupna atmosfera vuce coveka da se pusti sa lanca pa posle sta bude, bude. Lakse mi je da se pojavljujem na takvim mestima, nego da se neprijatno osecam non stop i samokontrolisem. Zapravo se nikad nisam osetio opusteno u nekom diskacu. Prosto mi vise lezi da odem na neki koncert gde znam na sta idem i gde atmosfera opustajuca. U početku ih niko ne voli,potpisujem.Kada sa 15 udješ u klub sa vršnjacima može samo da te pregazi masa.Ako te neko "povede",taj neko je dužan da te "pazi ",u smisli da te ne ostavlja da sam postojiš u nekom kutku,već da ti pokloni bar malo pažnje ,da se ne ubedačiš skroz.A to se često dešava,ljudi,a naročito mladi izlaze u neadekvatnom društvu,sa bilo kim,da ne sede kući i da ne postanu neki koji čame u samoći,ali im tamo bude 100 puta gore nego kod kuće gledajući film i spavajući kao beba....dok se u klubu osećaju kao na pustom ostrvu,na momente,ili konstantno....Ali ako se okružiš nekim pozitivcima,najverovatnije je da nećeš ni primetiti atmosferu koja tu vlada,jer vi stvarate atmosferu za sebe i tada se osećaš da nemaš nikakve veze sa svim tim ljudima koji te okružuju,sa tom masom,već da ste vi koji se znate neka celina...ali ja sam se uvek pitala,zašto da celina,tj.mi,naša ekipa ne možemo da sednemo negde ispod drveta i provedemo se ko nikad....? Svi vole da se uključe u društvena zbivanja,da vide šta drugi rade i da se uporede...Svi vole da se uporedjuju,ima u tome i malo straha od nenormalnosti.Ljudi se plaše da se razlikuju.To je teško.Zaista je teško biti drugačiji,ali je istovremeno i lepo kad imaš ljude koji te takvog prihvataju... Ali,ono,kako kažu disko face,društvo je najvažnije... Svi smo mi različiti,ne možemo svi da se uklapamo u isti kalup.I ne treba. djordje.pesic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђетић Будала Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ljudi, ne znam ko će ovo videti i nije mi preterano ni bitno, ali mislim da je vreme da se neke stvari razjasne. Ni malo nisam trolovao kad sam napisao ove stvari. Post je potpuno ozbiljan al iz over perspektive vidim da može da deluje smešno, čudno, budalasto, itd. Dopustio sam nekome dragom da mi ispere mozak i da me uvuče u celu tu priču oko hrišćanstva i počeo sam agresivno da preispitujem mnoge aspekte života, pa sam shvatio da mnogo toga što radim nije po hrišćanskim standardima.Ovo nije problem mladih. Ovo nije ničiji problem. U svetu u kom ljudi umiru od bolesti i gladi to tek nije problem. To što smo mi u stanju da priuštimo sebi luksuz da možemo da vodimo debatu oko toga da li je masturbacija problem ili ne je samo naša privilegija, jer imamo vremena da se bavimo takvim glupostima.Uglavnom, više nisam hrišćanin niti želim da na bilo koji način budem asociran sa hrišćanstvom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Sta da povodom pricesti radi alkoholicar u lecenju kome je zabranjeno da lizne alkohol ? (ako postoji negde odgovor molim link) Hvala! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Sta da povodom pricesti radi alkoholicar u lecenju kome je zabranjeno da lizne alkohol ? (ako postoji negde odgovor molim link) Hvala! Ако те стварно занима, изволи: Није тачно да једна капља алкохола бившег алкохоличара може да врати у зависност. Микро количине алкохола могу да се нађу у разним јелима, воћу или поврћу, хлебу (ако су мало одстајала); или може да се нађе уситуацијама када човек сасвим не знајући дође у додир са алкохолом. Али разумљиво је зашто после терапије кажу пацијентима да не смеју ни да примиришу акохол, што одлучно подржавам. У Руској цркви постоји дивна пракса да они који су се причестили морају да омију уста "запивком", која је раствор вина са топлом водом. То је већ нешто друго, и бивши алкохоличар би то требало да ради само са топлом водом. Али да вам дам директан, кратак и јасан одговор на ваше питање, да се њиме уздржим од било којег спора да би приликом причешћивања бивши алкохоличар прешао у поновну зависност, рећи ћу вам да он може да се причести по чину давања причешћа болесницима. То значи да му се могу предати пређеосвећене честице у којима је давно изветрио алкохол, наравно, размекшане у топлој води. Дакле, уопште не постоји ни "практична потреба" да се саветује да уместо вина жртвоприноси црвени воћни сок. То је протестантско искуство и симболизам од којег да нас Господ Бог сачува и спасе, чак и од помисли на тако нешто. http://www.svetosavlje.org/pastir/index_sve.php?qa=385 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ако те стварно занима, изволи: http://www.svetosavlje.org/pastir/index_sve.php?qa=385 Hvala! Натан је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука