Млађони Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Idemooo. https://www.youtube.com/watch?v=RgRnuyYavpE Милан Ракић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ево и ремикс: Иван Ивковић, Deki992, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica Милан Ракић, Млађони, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 I sada postoje propusnice za diskoteke...u vidu narukvica. Pazi, kada se neko tako grčevito drži nečega i upire prstom u druge, pitam se šta potiskuje i skriva od svijeta...eh čudni su ljudi Duso draga,obuj moje cipele,hodaj kamenjem kojim sam ja hodila,pa onda mi sudi.. I ne sudi da ti ne bude sudjeno..svako dobro zelim ti Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica Turboteka ti je patriotska diskoteka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Idemooo. https://www.youtube.com/watch?v=RgRnuyYavpE ojcaaa Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Duso draga,obuj moje cipele,hodaj kamenjem kojim sam ja hodila,pa onda mi sudi.. I ne sudi da ti ne bude sudjeno..svako dobro zelim ti Što bi kod nas rekli - Hvala, bilo mi je zdovoljstvo. (i nisam sudila, samo sam se čudila ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Duso draga,obuj moje cipele,hodaj kamenjem kojim sam ja hodila,pa onda mi sudi.. I ne sudi da ti ne bude sudjeno..svako dobro zelim ti не суди она Вама, већ мени Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica [media] [/med Ayla and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 ojcaaa Bravo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ko što reče kolega Dragan, sve te mlade u Kanadu! Deki992, Милан Б, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 @@Милан Ракић, Još samo da vidimo za onaj dio mladi i diskoteka :.mislise. DankaM and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 И у "наше време" и данас сва места имају своју репутацију. Сходно афинитетима, и ономе што тражиш од забаве, изабереш где ћеш да изађеш. Milica89, Ayla , Oglo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica е, па добро; у моје време је ово било популарно у дискотекама домаће радиности: Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Видиш ти кад је код нас био капитализам, а овде Звонко долази да нас преваспитава како смо нерадници. И након 10 сати рада, шта остаје него опуштање у гостиони. Manolis, Срђан Шијакињић, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука