Jump to content

Никола Тесла (1856 – 1943)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Eto sta se desi kad golub, i zivotinja i ovaj nas forumski, zeli da bude pametan. Desi se ono ceg se ljudi plase da im golub ne ostavi na poklon.

Опа бато, имамо и пророка овде... неће нас бити за мање од 100 година...

Postoji velika verovatnoca ali nije sigurno.  Koliko znam proroci ne govore u ili/ili kategorijama nego govore vrlo decidno sta i kako.

Наш врли Аки нам, управо, открио топлу воду... у бојлеру.

Taman da se okupas i speres toliki intelktualni B.S  u koji si se uvaljao.

Ево, и ја ћу да се кладим, без обзира на СВЕЦКУ владу, неће нас бити овде за 99. година.

A zelis li da se kladis da mozes da naucis razliku izmejdu doslovnog i prenosnog? Ja se u to ne bih kladio kad za tolike godine nisi bio sposoban da naucis?

Nece biti nas kao ljudske vrste homo sapiens sapiensa na to sam mislio sto se iz konteksta jako lepo da videti za sve koji nemaju golupcije kognitivne sposobnosti (u bukvalnom i prenosnom smislu u slucaju da i ovde zakazes).

Отприлике за 99. година сви који су данас живи, неће их бити више, ретко ко превали цифру 99, а и ако превали од њега нема Бог зна какве користи...

Ajde obavesti sa malo bolje o svim mogucnostima pa onda mlati prznu slamu. http://www.sens.org/

Vrlo je moguce da ce mnogi od ljudi koji su danas zivi ziveti i po 1000 godina a preduslov za to je napredak u nauci i tehnologiji koji je gotovo zagarantovan u globalnoj drzavi sa jednom minimalnom tehnokratskom vladom. Ali je vrlo upitan ako se nastavi po starom sa gomilom nacionalnih drzava koje ne mogu da rese mnogo globalne probleme.

Стога, да л' наш врли Аки бирао или не бирао свеЦку владу, кладим се да за 99. година Акија неће бити овде, па му џаба избор...  :=)

Kao sto rekoh obavesti se malo bolje o opcijama koje su pred nama jer si vrlo neupucen u tematiku. A da to i dalje stoji da ukoliko se nastavi sa trendom nacionalnih drzava u narednih 100 godina cemo se medjusobno istrebiti i nece nas biti kao ljudske vrste uopste. Ako li globalizam uznapreduje do toga da imamo jednu minimalnu vladu i kao jedinke i kao vrsta mozemo opstati i po 1000 godina i vise.

Подели на овим сајтовима

Kod mene fantaziranje nije besplatno,morao bi da platis za svaku glupost koju si rekao,al dobro sad,code monkeyevska hrabrost ispred monitora je poznata stvar  .smesko.

A sopstvenu glupsot sami sebi ne naplacujes iz cistog licemerja ili zbog toga sto bi bankrotirao nakon 10 prosto prosirenih recenica? Sta god da je razlog samo tako nastavi, prikazujes se u punom svetlu.

Подели на овим сајтовима

A sopstvenu glupsot sami sebi ne naplacujes iz cistog licemerja ili zbog toga sto bi bankrotirao nakon 10 prosto prosirenih recenica? Sta god da je razlog samo tako nastavi, prikazujes se u punom svetlu.

Code monkey,demagog,i to loš  .smesko.

I vrati se na temu,a ne da flame-uješ ovde.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Eto sta se desi kad golub, i zivotinja i ovaj nas forumski, zeli da bude pametan. Desi se ono ceg se ljudi plase da im golub ne ostavi na poklon.

Ко год се плаши голубова тај је обични црв... стога ти и не можеш разумети Теслину наклоност према голубовима и чудновату љубав према једној голубици, праћену необичним светлосним доживљајем њеног умирања...

Postoji velika verovatnoca ali nije sigurno.  Koliko znam proroci ne govore u ili/ili kategorijama nego govore vrlo decidno sta i kako.

Taman da se okupas i speres toliki intelktualni B.S  u koji si se uvaljao.

Купам се редовно, хвала Богу падају чисте кише...

A zelis li da se kladis da mozes da naucis razliku izmejdu doslovnog i prenosnog? Ja se u to ne bih kladio kad za tolike godine nisi bio sposoban da naucis?

Да.

Nece biti nas kao ljudske vrste homo sapiens sapiensa na to sam mislio sto se iz konteksta jako lepo da videti za sve koji nemaju golupcije kognitivne sposobnosti (u bukvalnom i prenosnom smislu u slucaju da i ovde zakazes).

Ах мој Аки, и до сад је било на тисуће оних који су некоћ ''пророковали'' како је људској врсти (за мање од 100. година) дошао крај... ал' су се, да извиниш на изразу 100% зафркнули... јер у наредних 100 година се нисмо смакли...

Ajde obavesti sa malo bolje o svim mogucnostima pa onda mlati prznu slamu. http://www.sens.org/

Vrlo je moguce da ce mnogi od ljudi koji su danas zivi ziveti i po 1000 godina a preduslov za to je napredak u nauci i tehnologiji koji je gotovo zagarantovan u globalnoj drzavi sa jednom minimalnom tehnokratskom vladom. Ali je vrlo upitan ako se nastavi po starom sa gomilom nacionalnih drzava koje ne mogu da rese mnogo globalne probleme.

ДаклеМ, наш врли друг Аки нема појма с појмом о најновијим научним и техничким достигнућима...

Ова твоја прича о ''глобалној држави'' светле будућности, у којој ће се ХАПИЛИ живети по тисућу година је, заправо,  чисти фалсификат... о  уједињењу свих у једну глобалну државу, ономад су трабуњали два Јосифа: ''пролетери свих земаља уједините се!''

Kao sto rekoh obavesti se malo bolje o opcijama koje su pred nama jer si vrlo neupucen u tematiku. A da to i dalje stoji da ukoliko se nastavi sa trendom nacionalnih drzava u narednih 100 godina cemo se medjusobno istrebiti i nece nas biti kao ljudske vrste uopste. Ako li globalizam uznapreduje do toga da imamo jednu minimalnu vladu i kao jedinke i kao vrsta mozemo opstati i po 1000 godina i vise.

На твоју жалост, ја сам поприлично упућен у најновија научна генетска истраживања, и могу ти овако на тајно саопштити да те тамо неки жешће лажу, ако ти кажу да смо пред научним опцијама које помињеш и да нам само још фали свеЦка влада па да живимо по тисућу годиница...

Чак и из голубије перспективе, овај твој пример безграничног ПРОЛЕТЕРСКОГ оптимизма је чиста утопија... тачније речено: стопостотна небулоза!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Bakterije i virusi su od Boga. Sam Bog je stvorio viruse i razlicite bakterije. Stetni su ebola, hiv, h1n1, streptokoke etc.

I sta smo sa time rekli? I ja i ti? Nista iz cega bi mogli izvuci zakljucak kako se odnositi prema tim stvarima.

Бог није створио зло. Поштеди ме те мики маус теологије и говеђе филозофије, што би рекао један наш "професор" ;)

de to pise?

У Библији. Бог је поделио израелска племена, уредио однос склапања брака између њих, заповедио им да носе различите заставе.... створио различите језике и поделио народе. Божија је жеља јединство у различитости, а не укидање различитоси и стапање у неку безличну колотечину.

За више детаља обрати се Светом Писму.

Подели на овим сајтовима

Бог није створио зло. Поштеди ме те мики маус теологије и говеђе филозофије, што би рекао један наш "професор" ;)

Da li sam ja igde napisa "zlo"? Da te sad prijavim kod profe za mudrosti i paganskog lonca? :D :D

Подели на овим сајтовима

Bla bla bla, truc truc, lup lup

Vidi pernati brate ovo sto si tu nadrombuljao ne da nema veze sa temom nego nema veze ni sa onim o cemu sam ti ja pisao. Ali zasto me to uopste ne cudi sa tvoje strane?!

- Ako neko iznese neko svoje misljenje, stav vezan za buduce dogadjaje i ako to stavi u ili/ili kontekst to u startu ne moze biti nikakvo prorokovanje nego naprosto predvinjanje sa nekim stepeon verovatnoce. Nadam se da si se nekad tokom zivota susreo sa racunom verovatnoce i da znas o cemu govorim?!

- Treba da izadjes malo iz tog svog mehura i da vidis da o jednoj svetskoj drzavi nisu govorili samo komunisti nego i liberali sto levi sto desni i da to pitanje nema nikakve veza sa komunizmom. 

- Ne samo da ti uopste ne verujem negosam prilicno ubedjen, nakon svega sto si napisao, da si vrlo neupucen sa bilo cime sto je ozbiljno vezano za nauku a kamoli da si u stanju da dobro interpretiras psolednje naucne radove iz gentike.

Подели на овим сајтовима

Бог није створио зло. Поштеди ме те мики маус теологије и говеђе филозофије, што би рекао један наш "професор"

Znači bog nije stvorio sve što postoji, ipak postoji nešto što bog nije stvorio? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...