DankaM Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Možeš mislit šta su meni mislili kada sam svojem mlađem klincu kupovao ženske lutke I moj otac je jedan od tih očeva koji će zarad sreće svoje (mnogobrojne) dece pristati na svakave stvari... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 I moj otac je jedan od tih očeva koji će zarad sreće svoje (mnogobrojne) dece pristati na svakave stvari... Nije to bio takav pristanak, ušao sam u to drage volje, osuđivan od rodbine vas kolike, a tek čuđenja je bilo na pretek. Desilo se naravno što sam i mislio da će se desiti: jednog dana je pokupio sve svoje lutke i poslao ih na selo. Do duše posle se vratio i ostavio jednu najmiliju Sada se to već i zaboravilo : ) Ayla , Juanito and DankaM је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Nije to bio takav pristanak, ušao sam u to drage volje, osuđivan od rodbine vas kolike, a tek čuđenja je bilo na pretek. O'ma da kažem, i moj ćale je apsolutno entuzijastično učestvovao u svemu kad smo stariji brat i ja bili u pitanju, a i sad, sa ovim malenima Ali moram da ti odam priznanje, u CG biti toliko progresivan... Саша од Москве, Ayla , Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 O'ma da kažem, i moj ćale je apsolutno entuzijastično učestvovao u svemu kad smo stariji brat i ja bili u pitanju, a i sad, sa ovim malenima A. onda se izvinjavam, pogrešno sam uhvatio smisao Em mi je milo em drago : ) DankaM, Juanito and Ayla је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Em mi je milo em drago : ) Bilo je 'vako nekako: Саша од Москве, Oglo, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Kad bi mu video ženu, kakva je aždaja, i kako ga drži pod papučom, bilo bi ti jasno koliko je pisao iz iskustva... Enivejz, ne znam zašto ovde postoji neki problem u vezi sa feminizmom. Kad bi se, recimo, neko pobunio da mu neko krši ljudska prava, to bi bilo u redu, ali ako tražite prava koje vam neko oduzima, jer ste žensko to nije u redu? Jer na koncu, bitka za ženska prava je bitka za ljudska prava. Sebe smatram feministkinjom, ali ne vidim muškarce kao svoje neprijatelje. Nemam potrebu da se borim sa konkretnim muškarcima sa kojima se susrećem, i koje biram da imam u svojoj okolini. Ako za nekog mislim da je krelac, apsolutno ću ga izignorisati. Ja imam trojicu braće, dragog, oca, i mnogo drugara koje volim i cenim kao ljude. I oni mu dođu neki muškarci, zar ne? Ono što smatram da je pogrešno, i protiv čega se borim jeste sistematsko zanemarivanje učešća žena u nekim situacijama u kojima im, kao, nije mesto, jer su žene. I to zato što je neko to odlučio iz nekog svog teorijskog okvira. Ako je neko sposoban, i ako može, molim lepo, nema veze da li je žensko ili muško. Uostalom, kad je došao II sv.rat, žene su počele da rade na mestima muškaraca, i uvidelo se da nisu nesposobne za to. Ali ne treba od malena usađivati jednima da ne mogu da rade nešto, jer su pogrešnog pola. Ako moj sin bude voleo da gaji cveće, svakako mu neću govoriti da to nije za dečake. Ili, ako ćerka bude volela borilačke veštine, da je sprečavam da ih trenira, jer to nije za devojčice? A ako tvoja cerka hoce da radi u rudniku? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 A ako tvoja cerka hoce da radi u rudniku? Mož' i to da se desi, ali isto bih pričala i ćerki i sinu: o životu njihovog dede, koji je bio rudar, i koliko je to težak i rizičan posao. Pa kad budu punoletni i završe škole koje treba, po mogućstvu fakultete, nek' onda razmisle šta će... Ayla је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 sta me boli uvo sta je Tesla mislio o zenama? Fala mu za naizmenicnu struju i sve ono drugo sto je radio cime je unapredio i nauku i ljudski rod, a o zenama je kompetentan da prica taman kolko i Boj Dzordz... Слажем се, Миланковић је ту био далеко компетентнији. Зар није топли поглед из сјајних очију лепе жене део њене душе, а то је исто и осмејак што лебди на њеним руменим уснама. Очи су, о томе нема сумње, саставни део погледа, а усне део осмејка. Сада узмите у обзир да су очи и усне делови тела, па ћете имати математички доказ онога што сам казао и сада формулишем у облику теореме: Женско тело је кардинални део женске душе, женскога бића, оного што је Гете назвао ”Das Ewig-Weibliche”. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Mož' i to da se desi, ali isto bih pričala i ćerki i sinu: o životu njihovog dede, koji je bio rudar, i koliko je to težak i rizičan posao. Pa kad budu punoletni i završe škole koje treba, po mogućstvu fakultete, nek' onda razmisle šta će... Reci mi koliko zena znas koje se bore da rrade u rudniku? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Reci mi koliko zena znas koje se bore da rrade u rudniku? Pusti me te fore da žene hoće samo dobre poslove. Ako je neko školovan kao i muškarac za neki posao, ima prava i da ga traži. Ono, realno, koliko se visokoobrazovanih muškaraca prijavljuje za rad u rudniku? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Reci mi koliko zena znas koje se bore da rrade u rudniku? Mnogo masis poentu. A poenta je da je nebitno gde zeli da radi tvoja cerka, vec je samo bitno da je ti u njenim izborima podrzis. Sta ces ti da radis ako tvoja cerka oce da radi u rudniku? Oces da joj zabranis? A ako dodjes u situaciju da ti dete pravi lose zivotne izbore onda treba da sednes i da razmislis gde si pogresio kao roditelj... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Pusti me te fore da žene hoće samo dobre poslove. Ako je neko školovan kao i muškarac za neki posao, ima prava i da ga traži. Ono, realno, koliko se visokoobrazovanih muškaraca prijavljuje za rad u rudniku? Pa sada prilicno. Ne pusti me te fore nego zasto je samo bitno biti ravnopravan za funkcije i td a ne i za one najnize poslove? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Ne pusti me te fore nego zasto je samo bitno biti ravnopravan za funkcije i td a ne i za one najnize poslove? Ja ti opet kažem, što se onda neko buni što žene traže pozicije moći, ako i njima nisu drage? Zašto samo neko ima pravo da ima moć? A drugi ne? Zašto se niko na ovom svetu ne "trpa" da radi te "najniže" poslove? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Ja ti opet kažem, što se onda neko buni što žene traže pozicije moći, ako i njima nisu drage? Zašto samo neko ima pravo da ima moć? A drugi ne? Zašto se niko na ovom svetu ne "trpa" da radi te "najniže" poslove? Veruj mi sada se trpa, znam to. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Zena je djavo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука