Jump to content

Историјска личност која вас највише имресионира.

Препоручена порука

• 3 months later...
  • Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Једини и непоновиви свети деспот Стефан Лазаревић:

Постављена слика

Постављена слика

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

владика Артемије  :cheesy:

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap snoozer_11 slikanje pecanje

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Адолф Хитлер (без глорификације нацистичке државе, злочина, политике не дај Боже итд.)

Импресионира то како је мога 56.000.000 Немаца да заведе, да државу економски ојача за 15.година, војску ојача,да буде личност године 1938.године! Дивим се његовим ораторским способностима (говори на којма су људи падали у делиријум, један енглески обавештајац пратећи Хитлерову кампању ,слушавши његов говор ,,ухватио'' је себе да и он узвикује Sieg Hajl и нацистички поздравља, касније је говорио да не зна зашто је то урадио, ,,био сам опчињен'')

Подели на овим сајтовима

Али мислим да и сам знаш колико је најуже руководство ЦК СКЈ било антисрпски расположено; да су у предратно време са правашима и франковцима водили митинге против "српске хегемоније",да су доцније толерисали прелазак усташа у партизане,да су стовили АВНОЈ...и тако даље...

kolce

Pa sta tu ima cudno? I danas pola Srbije optuzuje Srbe za rat u Jugoslaviji i za Velikosrpsku hegemoniju. I zasto bi bili gori ti iz Komunisticke partije od ovih danas? U cemu je razlika?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...