Дејан Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Pa draga sestro verujem da vecina tako misli, ja jesam trazio misljenje, ali nisam ocekivao da ce baaaas ovako ispasti!Dobro brate,ti se izdigni iznad toga pa im oprosti 0409_feelČesto na forumima to tako ispadne :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Pa draga sestro verujem da vecina tako misli, ja jesam trazio misljenje, ali nisam ocekivao da ce baaaas ovako ispasti! Izvini sto umemo da razmisljamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ja lepše pevam, hellooooooooo a daleko sam od anđela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Pa draga sestro verujem da vecina tako misli, ja jesam trazio misljenje, ali nisam ocekivao da ce baaaas ovako ispasti! Ја мислим брате да ти је овде неколико чланова одговорило врло аргументовано, и нашироко а ти се опет ниси ни речију осврнуо на изношење наших аргумената. Најлакше је себе правдати некаквом жртвом туђем подозрења, али то можда и можеш мислити када прво изнесеш јасне и конкретне ставове, због чега би требало веровати да је оно снимак ангелског појања. Па ако те неко изруга због тога, онда мисли како сад мислиш. Овако видим да услед недостатка аргумената покушаваш да се ипак оправдаш кроз приказивање себе као жртве ругања. А то није тачно. Дакле хоћеш ли одговорити још једном макар на питања која сам ти ја поставио? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Што неко рече, ја не бих у Рај ако овако звучи анђеоско појање. hellooooooooo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ja lepše pevam, hellooooooooo a daleko sam od anđela. Опрости брате или сестро, мало ти је необичан аватар, о каквој прикази се ради? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Pa draga sestro verujem da vecina tako misli, ja jesam trazio misljenje, ali nisam ocekivao da ce baaaas ovako ispasti! Драги брате, нема разлога да се вријеђаш, ово лудак, будала, чобан итд. односило се на онога ко је поставио овај снимак тврдећи да је то анђеоско појање, ако се вратиш на претходне постове, видјећеш да се нико није овим ријечима обратио теби. Тражио си мишљење, мишљење си и добио, не видим у чему је проблем. Мораш да знаш да шта год да поставиш овдје можеш да останеш усамљен у свом мишљењу, то је цијена учешћа на форумима. Да сам на твом мјесту ја бих размислила о свему овоме и покушала да разумијем. Нема потребе за замјерањем и љутњом. Мени је драго што си ти поставио ову тему, можда данас сутра ова прича буде на корист некоме. Од срца ти желим свако добро. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vave Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 0102_laugh 4chsmu1 4chsmu1 dada dada dada :291291291: Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог. Ава Исаија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Evo i ja da se uključim u rad ovog foruma.Simpatična je tema pa bih moglo od ovoga da se počne.Da ne ostane brat, koji je postavio temu, sam u svom mišljenju evo ja sam mišljenja da ne treba ni odbaciti mogućnost da je ovo anđelsko pojanje, zašto da ne ? Ko je od nas čuo kako pojaju anđeli pa da može sa sigurnošću da trvrdi da je neki miks. Možda je lošiji snimak ali meni u svakom slučaju ne zvuči jezivo. Dakle možda jeste a možda i nije,ako jeste nećemo napraviti grešku da smo božije delo odbacili,ako nije onda svakako greške ni nema! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Evo i ja da se uključim u rad ovog foruma.Simpatična je tema pa bih moglo od ovoga da se počne.Da ne ostane brat, koji je postavio temu, sam u svom mišljenju evo ja sam mišljenja da ne treba ni odbaciti mogućnost da je ovo anđelsko pojanje, zašto da ne ? Ko je od nas čuo kako pojaju anđeli pa da može sa sigurnošću da trvrdi da je neki miks. Možda je lošiji snimak ali meni u svakom slučaju ne zvuči jezivo. Dakle možda jeste a možda i nije,ako jeste nećemo napraviti grešku da smo božije delo odbacili,ako nije onda svakako greške ni nema! O ima, ima kako nema. U tom slucaju smo praznoslovili, predali se lakomislenosti, sve u svemu oglusili smo se na Hristove reci da budemo mudri kao zmije i pitomi kao golubovi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Sestro od greengrin ti želim dobrodošlicu, nadam se da ovo nije jedina tema na kojoj ćeš iskazati svoje mišljenje i vjerujem da će ti boravak ovdje biti na korist i prijatan. Svako dobro. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ja lepše pevam, greengrin a daleko sam od anđela. Опрости брате или сестро, мало ти је необичан аватар, о каквој прикази се ради? Е царе, можда се не види најбоље, али приказа је крст свете Нине равноапостолне , просветитељке Грузије. Поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Evo i ja da se uključim u rad ovog foruma.Simpatična je tema pa bih moglo od ovoga da se počne.Da ne ostane brat, koji je postavio temu, sam u svom mišljenju evo ja sam mišljenja da ne treba ni odbaciti mogućnost da je ovo anđelsko pojanje, zašto da ne ? Ko je od nas čuo kako pojaju anđeli pa da može sa sigurnošću da trvrdi da je neki miks. Možda je lošiji snimak ali meni u svakom slučaju ne zvuči jezivo. Dakle možda jeste a možda i nije,ako jeste nećemo napraviti grešku da smo božije delo odbacili,ako nije onda svakako greške ni nema! Па баш зато што нико од нас није чуо анђеоско појање, смисленије је да ради опреза и могућности да будемо преварени од лукавога, заштитимо себе тако што нећемо веровати том снимку. Зар није речено да сатана узима и обличије анђела светлости? Поента је онога што сам писао, а брат апостол 888 се још није осврнуо, да ако неко виђење јесте од Бога и ми га одбацимо, ми смо ми смо поступили добро. Ако није од Бога, и одбацимо га опет смо поступили добро. Ако пак Бог хоће нешто да нам саопшти, наћи ће начин да нам то саопшти тако да онај ко прима не посумња. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Evo i ja da se uključim u rad ovog foruma.Simpatična je tema pa bih moglo od ovoga da se počne.Da ne ostane brat, koji je postavio temu, sam u svom mišljenju evo ja sam mišljenja da ne treba ni odbaciti mogućnost da je ovo anđelsko pojanje, zašto da ne ? Ko je od nas čuo kako pojaju anđeli pa da može sa sigurnošću da trvrdi da je neki miks. Možda je lošiji snimak ali meni u svakom slučaju ne zvuči jezivo. Dakle možda jeste a možda i nije,ako jeste nećemo napraviti grešku da smo božije delo odbacili,ako nije onda svakako greške ni nema! O ima, ima kako nema. U tom slucaju smo praznoslovili, predali se lakomislenosti, sve u svemu oglusili smo se na Hristove reci da budemo mudri kao zmije i pitomi kao golubovi. A šta ako su anđeli a mi odbacili tu mogućnost,gde ti je onda tu mudrost? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Evo i ja da se uključim u rad ovog foruma.Simpatična je tema pa bih moglo od ovoga da se počne.Da ne ostane brat, koji je postavio temu, sam u svom mišljenju evo ja sam mišljenja da ne treba ni odbaciti mogućnost da je ovo anđelsko pojanje, zašto da ne ? Ko je od nas čuo kako pojaju anđeli pa da može sa sigurnošću da trvrdi da je neki miks. Možda je lošiji snimak ali meni u svakom slučaju ne zvuči jezivo. Dakle možda jeste a možda i nije,ako jeste nećemo napraviti grešku da smo božije delo odbacili,ako nije onda svakako greške ni nema! O ima, ima kako nema. U tom slucaju smo praznoslovili, predali se lakomislenosti, sve u svemu oglusili smo se na Hristove reci da budemo mudri kao zmije i pitomi kao golubovi. A šta ako su anđeli a mi odbacili tu mogućnost,gde ti je onda tu mudrost? greengrin Ако неко виђење јесте од Бога и ми га одбацимо, ми смо поступили добро. Ако није од Бога, и одбацимо га опет смо поступили добро. Ако пак Бог хоће нешто да нам саопшти, наћи ће начин да нам то саопшти тако да онај ко прима не посумња. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука