Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Честа појава, ако си усамљен ! Не брини , пролазно је ! Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Нисам усамљенА, него ме све више и више нервирају!Нарочито информативне емисије (смешно је како народ сви сматрају глупим). А и ови амерички филмови (њихова паметна деца, њихови закони, њихова надменост...)... И раније ме нервирало, али нисам причала са телевизором. Сад све гласно кажем! Ево почињем! 0110_hahaha Криза средњих година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Молим за опроштај због имена То сте у праву 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Зато ја ни не гледам,већ буљим у овај екран и могу ти рећи,има пуно лепих ствари овде.Није криза,није до Вас,верујте... 0110_hahaha 0110_hahaha Мало ти,мало Ви и тако...Дремам... мајкл Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Да се разумемо, ја нисам мислила да сте у праву за кризу средњих година Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Молим за опроштај због имена confused То сте у праву dada Нема везе. Није први пут (вероватно ни последњи). То је име мог сина, па ето... Зато ја ни не гледам,већ буљим у овај екран и могу ти рећи,има пуно лепих ствари овде.Није криза,није до Вас,верујте... 0110_hahaha мајкл Мало ти,мало Ви и тако...Дремам... crvenilo 0110_hahaha Буљила сам и ја у монитор и једно време постала зависник од ЖРУ. Сад имам мање времена и ређе долазим (зато се и не знамо). И то ме нервира, што ређе долазим и нисам у току! :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Да се разумемо, ја нисам мислила да сте у праву за кризу средњих година 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 0110_hahaha Лепо је име 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Dođi onda češće Rastka,nisi fer,evo meni sad mnogo lepo što si ovde. Mene nervira što tebe retko ima ovde.Eto,to me nervira “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Ја сам од скора овде и много ми је лепо са свима вама и зато не желим да одем и.... eheeeejод радости...Е сад ме ништа не нервира!!! smej.gif smej.gif smej.gif eheeeej Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Aleksandrida smej.gif nervira me kad neko ne moze bez mene... eheeeej eheeeej imas smej.gif od mene NERVIRA ME STO MI JE NA POSLU TOLIKO HLADNO...uuups... pa moram da sedim u kaputu confused smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Nervira me kada moram da provodim vreme u prostoriji sa ljudima koji mi nisu prijatelji ,koji se lazno predstavljaju i lazno 4chsmu1.Smirenje tesko sticem ,verovatno zbog krize srednjih godina.... smej.gif :cheesy: "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Nervira me kada moram da provodim vreme u prostoriji sa ljudima koji mi nisu prijatelji ,koji se lazno predstavljaju i lazno 4chsmu1.Smirenje tesko sticem ,verovatno zbog krize srednjih godina.... :cheesy: crutchesTeofanija smej.gifdobrodosla algabacaju Isto takodje. :cheesy: To ti tesko pada zato sto si okrenuta spolja, a ne unutra... :291291291:Posmatraj sebe i ispituj svoje srce pa ti tudje mane nece padati u oci i nervirati te... .mislise. 0409_feelI, onda vidis...auuuu :huh: 0212_rolleyesda za sve postoji neki razlog, ljudi ne rade stvari da bi bas tebe nervirali, nego...ne umeju ili ne mogu drugacije 4chsmu1 Ovo ja, ustvari, pricam sama sa sobom... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Hvala dušo (hm,divno je reći ovu reč) :cheesy:.Teofanija,dobro nam došla crutches .mislise..I ja sam se nekada osećala isto,ali sada je usledilo ono dugo očekivano smirenje (verovatno od Boga mi dato) što se tiče mnogih stvari.I toliko sam Mu zahvalna da se to ne može rečima opisati.Krize dođu i prođu,a smirenje ostaje.Ovde ima fenomenalnih ljudi koji ti mogu pomoći,dok ne nađeš svoj mir(u suštini,sve je do tebe).Zato,u to ime,još jednom,DOBRO NAM DOŠLA!!! :cheesy: 4chsmu1 (dušo ja redovno pričam sama sa sobom,tako da nisi sama algabacaju smej.gif) Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Hvala dušo (hm,divno je reći ovu reč) dada.Teofanija,dobro nam došla 319.gif 319.gif.I ja sam se nekada osećala isto,ali sada je usledilo ono dugo očekivano smirenje (verovatno od Boga mi dato) što se tiče mnogih stvari.I toliko sam Mu zahvalna da se to ne može rečima opisati.Krize dođu i prođu,a smirenje ostaje.Ovde ima fenomenalnih ljudi koji ti mogu pomoći,dok ne nađeš svoj mir(u suštini,sve je do tebe).Zato,u to ime,još jednom,DOBRO NAM DOŠLA!!! 0442_feel 0442_feel(dušo ja redovno pričam sama sa sobom,tako da nisi sama .mense. ) Теофанија, најдража моја, добро дошла ! 1405_love Сви причамо сами са собом :cheesy: Данас је диван 0442_feel дан и ништа ме неће изнервирати slava3 Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука