Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

Нервира ме неодговорност.

Нервира ме лаж.

Нервира ме кад моје дете игнорише неко моје питање или позив да покупи играчке  1000000001010.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Najviše me nervira sopstvena glupost, ponovan pad, navike kojih ne mogu da se riješim, lakomislenost, i uticanje drugih na moje religijsko opredjeljenje. Ma ima još puno toga, ali ne mogu sad da se sjetim.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Нервира ме кад моје дете игнорише неко моје питање или позив да покупи играчке   0110_hahaha.

Ја сам свом проверавала слух. Испоставило се да стварно не чује добро. Чак су препоручивали и операцију крајника и стављање аерационих цевчица у уши, јер су се због честих упала напунили ти канали. Доктор је рекао да ће трајно да му се оштети слух.

Сад је добро, хвала Богу, захваљујући хомеопатији. За два-три месеца докторка је све решила лечећи га хомеопатијом.

Подели на овим сајтовима

Jesi li pisala o tome ovdje na forumu? Mislim o tom iskustvu sa homeopatijom? Mislim da ima negdje tema o tome, možda nekome bude na korist.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Нервира ме кад моје дете игнорише неко моје питање или позив да покупи играчке   0110_hahaha.

Ја сам свом проверавала слух. Испоставило се да стварно не чује добро. Чак су препоручивали и операцију крајника и стављање аерационих цевчица у уши, јер су се због честих упала напунили ти канали. Доктор је рекао да ће трајно да му се оштети слух.

Сад је добро, хвала Богу, захваљујући хомеопатији. За два-три месеца докторка је све решила лечећи га хомеопатијом.

Ма, чује он одлично, само не слуша   0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Нервира ме кад се нервирам.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Нервира ме кад се нервирам.

И мене  bliss jeeee
i mene bliss jeeee

joj to mi je najveci problem...kad se kidam za glupost...onda se kidam sto se kidam.. bighugbighug

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Mnogo me nervira što se teško budim ujutro i što pretjerano spavam. 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...