Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Kad mi pada internet u skoli  winter i kad mi prof. zakljuci monitor  stadaradim

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

gde me nadje, ova tema mi je trebala dobar decko; nervira me svasta-npr.gubljenje vremena u prevozu, dugo cekanje busa i sl; kad nekog zovem pa ne mogu da dobijem jer je nedostupan, zauzet; sto nemam svoja kola i stan, tj.kucu (a moze i stan, plus :drugarstvo:) i ne mogu da ih priustim, i vise dece; sto skoro da ne delim kucne poslove (sta li ce mi ovo skoro 89898989898989); nedisciplina: sto ne mogu da vratim vreme; "lapavicu" poslednjih par godina za Badnje vece i Bozic; ledenu kisu, itd, itd

Подели на овим сајтовима

nervira me kada sam gladna ali ne znam sta mi se jede...

sto bi rekao  nas narod, bujno i besno....

Знам тај осећај... а најгоре ми је кад поједем а после пола сата опет сам гладан  :)

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Кад смо већ код јела, мене нервира то што ми се све "вата", и ваздух који дишем. algabacaju А не једем пуно (мало више слаткише) у поређењу са некима што им се ништа не "вата".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...