Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Драшко Алфонсо Божовић Де Роха Де Палмас

Priznaj da si ovo "Bozovic" izmislio...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хехехе, свако мало по нека тема где се вишегодишњи чланови опет нешто упознају... Подсети ме то на онај виц, кад баба пита унука: "Је ли, сине, како се зове онај Шваба што нам крије ствари по кући?"  

"Ајцхајмер, бако, Алцхајмер...", рече клинац.

Ал 'ајд - добро.

Ја сам ђакон Срђан Антић (што се из мог nick-a некако дадне и закључити). За ове што поштују срБску ћирилицу - ник ми је на латиници из разлога што желим да понекада приступим форуму и помоћу рачунара који нема инсталирану системску ћирилицу. 

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

( Радовића племе ) Крсмана кољено, Момчила Александар.

facenew22222222

Е ово ми се свиџа, баш ме занима колико људи уме вако да се представи...

Подели на овим сајтовима

Iako nisam mislio da se predstavim imenom, posto se kao neko ko je rimokatolik ne osecam u potpunosti bezbedno - moje ime je Marko Perkovic, za prijatelje Tompson.

:D

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...