Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Uvek mi se sviđao onaj TV duel američkih predsednika, koji su poslednjih godina  uveli i naši.. Kad izađu 2-3 kandidata i debatuju na najozbiljnije teme. Pljuju se i kolju na bini, ali kad se sve završi, nasmeše se i rukuju, a često i zagrle. 

I meni se to svidja.

A svidja mi se i sto im uposnaju biraci celu familiju. Ko im je otac, majka, deda, pradeda, sta su radili , cime su se bavili, jesu li pijancili ili nisu, u kojoj Crkvi su se krstili itd ...

Ako nesto volim to je "transparentnost" iliti posteno predstavljanje ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Uglavnosm budite obazrivi prema ljudima sa neta.

Moje dugogodišnje iskustvo,samo sa ovog sajta je u najmanju ruku alarmantno.

Слажем се..

Имамо и пар владика који читају форум...

ако влада објави имена...ето епитимија...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Слажем се..

Имамо и пар владика који читају форум...

ако влада објави имена...ето епитимија...

nisam na to mislio.

Na internetu imate raznih profila ljudi, šizofrenih, vakih nakih... mnogi ljudi su zapali u ozbiljne probleme...

Ima ozbiljnih licemera, koji se kriju pod maskom pobožnosti, treba biti obazriv...

Подели на овим сајтовима

Ja bih ime i prezime, datum krstenja i Crkvu u kojoj je krsten...

Ja sam uvek za transparentnost...

Dodao bih jos ime oca i majke pride ...

Broj cipela, krvna grupa, i tako to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мени би било лакше да има место аватара лична слика него лично име. Да видим с ким причам.

To je malo, nego slika da se updatuje svakih 7 dana... zbog shishanja, brijanja i ostalih kastracija...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Obim grudi, omiljeno jelo....

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Крвна група обавезно!

(А rh+  чисто да знате ако ми буде требало)

:))) 

• Волим 1

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

nisam na to mislio.

Na internetu imate raznih profila ljudi,šizofrenih,vakih nakih...mnogi ljudi su zapali u ozbiljne probeleme...

слажем се, многи би могли имати проблема...

многи људи су злопамтила...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Neozbilni ja mislim ozbiljno slike sa plaze i vecina me podrzava. Uvedi glasanje pa vidi 

A sta ako nikad nisam bio na plazama? Jasno je kao dan da je ovakav predlog jedna kompletna diskriminacija...

Подели на овим сајтовима

Sigurno se Hristos smejao. Da se Hristos nije smejao je pogrešno tumačenje vremena kada je smeh, tj. jedan izraz za smeh u tuđim jezicima, imao drugu definiciju, naime kao lakomstvo, ruganje, ismejavanje i tako.. Ovo Hristos nije nikad radio. Da se Hristos nije smejao bilo bi isto da kažemo da Hristos nema ljubav, jer ljubav može da bude i keksovanje. Ali Hristos je ljubav - šta sad?!!

Драги опусти се, шала на Жељков сарказам...

П.С.

0 Rh  -

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

I meni se to svidja.

A svidja mi se i sto im uposnaju biraci celu familiju. Ko im je otac, majka, deda, pradeda, sta su radili , cime su se bavili, jesu li pijancili ili nisu, u kojoj Crkvi su se krstili itd ...

Ako nesto volim to je "transparentnost" iliti posteno predstavljanje ...

то би имало смисла да је ово хришћански форум...али на овом форуму имаш и муслимана (многи од њих имају чудне пријатеље на ФБ) има језуита...има писхо.....свега...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Да ниси ти дерпе?

Свака твоја реченица се заврши са њима...

ја сам увек био за имена и матични ако треба..

али има вас психички нестабилних...који би смарали људе до бесвести...

ban na tri dana

Подели на овим сајтовима

Svaka čast ekipi administratora i moderatora koji se prikazuju svojim imenima... Bićko, Milojkov, Žeki, pop naravno ... jer mislim da je to bar osnovni kriterijum na forumu koji bi trebalo da postoji. Da se admin-modovi ne kriju.

Gojim se od toga sto sam kontrash...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...