Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Цитат

Ja jos uvek ne znam da li jedno isto ime moze da stoji na dva razlicita naloga ili ne?

Dakle ako je neko otvorio pre mene nalog sa imenom Marko, da li mogu i ja da otvforim svoj nalog sa imenom Marko?

Pa može recimo sa svim velikim  slovima ili na ćirilici ,probaš neku kombinaciju!
Подели на овим сајтовима

Цитат

Sa tvojim poslednjim odgovorom nema nikakve veze zaista

Ти и у ствари знаш одговор, само си празнословио са оним питањем?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Dejane ako moram pored svojeg krstenog imena da dodajem jos neke kodove onda ga necu ni stavljati a da zauzmem ime Marko na nalogu koliko ce me mrzeti sledeci Marko koji bi u tom slucaju morao da pored svojeg imena dodaje neke kombinacije i kodove> ??

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Цитат

da zauzmem ime Marko na nalogu koliko ce me mrzeti sledeci Marko koji bi u tom slucaju morao da pored svojeg imena dodaje neke kombinacije i kodove> ??

Sa administratorskim činom zaista nisam  dobio super moći pa da mogu da ti odgovorim na ovo pitanje!

Neka je sila sa tobom  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Цитат

Sa tvojim poslednjim odgovorom nema nikakve veze zaista

Ти се можеш регистровати под одређеим именом, и кад то име региструјеш више се нико не може истим регистровати и само корисничко име може да ти се појављује као твоје надимак, који наравно можеш мењати у друго име које није заузето. Неке форумске скрипте, попут ове у којој је писан форум поуке, дозвољава разликовање корисничког имена и надимка који ће се појавати. Осим тога што не можеш на два налога имати исто корисничко име, не можеш имати ни исти надимак, као и нечије корисничко име. Ако се неко регистровао као Marko, ти ни можеш себи доделити ни наидмак Marko, мораш или ћирилицу или додатне знакове. Не знам шта ту има мудровати, или падати у несвест...а још жешће када се јавиш да ти није јасно нешто, а онда другога који ти покушава одговорити изуваш из ципела наравно...глупост.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Justinijane stvarno i zaista nisam imao nameru tebe da pominjem u vezi praznoslovlja.

Moram izgleda da budem tacan. Mislio sa na poster i objasnjenja u vezi sa njim .

Леле, ал је теби досадно док се играш са нама.  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Цитат

Justinijane stvarno i zaista nisam imao nameru tebe da pominjem u vezi praznoslovlja.

Moram izgleda da budem tacan. Mislio sa na poster i objasnjenja u vezi sa njim .

А зашто, једноставно, не ставите име и презиме?

Мања је вероватноћа да је то већ заузето, него само ''Marko''...

Подели на овим сајтовима

Хтео бих нешто поручити овом лику под називом -Волим-Сина-Божијег

"НЕ УЗИМАЈ УЗАЛУД ИМЕНА ГОСПОДА БОГА СВОЈЕГА"

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Цитат

Zato sto necu ni da sanjam da li ima jos neki Marko Mikic pa da mu zauzmem nalog kao da sam jedini na svetu.

Prastaj ako nisam u pravu.

Brate,nema šta da se sikiraš,ako hoćeš stavi ime i prezime neće  niko da ti zameri a daleko bilo da te mrzi!
Подели на овим сајтовима

Цитат

Zato sto necu ni da sanjam da li ima jos neki Marko Mikic pa da mu zauzmem nalog kao da sam jedini na svetu.

Prastaj ako nisam u pravu.

Нисте ни једини који воли Сина Божијег. Верујте!

Но, ово сад, већ, отиде у празнословље о којему горе толковасте...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...