Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ~Ајде још једном ал` друкчије не би ли схватио. Однос између Бога и човека са једне и ђавола и човека са друге стране је другачији. Бог цени нашу слободу и не наваљује, већ само благо поучава и опомиње. Онај други је итекако навалентан и чини све да би нашу слободу усмерио у погрешном правцу. Технике о којима човек говори су само начини како да те "слике" препознаје по значењу, али је главни баја онај који пројектује(ђаво), а не гледалац (врачара, маг). Дакле, он је само прималац информација који мисли да има главну реч, да је његова техника моћна. То се на крају испоставља као врло погрешно, а тај несрећник као лако рањив, и жртва своје заблуде, и заробљеник оног ко га руководи. А да "sve što je ljudski izum može racionalno da se vidi" није тачно, доказ је струја. Видиш само пропратне манифестације и по томе је препознајеш, а њу саму нико никад није видео А ко не уме ни толико да препозна, звекне га па ако има среће преживи, а ако нема... Sad vidim da si se kasnije ukljucio. Ja tvrdim isto što i ti osim činjenice da je magija ljudskih ruku delo (tehnika) i da se taj deo ume i može naravno racionalno videti . Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Па јесу технике које се уче, али имаш фактор препуштања себе као битан (ако само изводиш технику без слободног предавања себе оном тамо-не делује). А нечастиви прихвата твоју игру и ако види да му се препушташ почиње да уобличава знаке, да те поучава и руководи. А ти мислиш да то ти нешто моћно сазнајеш својим снагама... Саша од Москве and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Па јесу технике које се уче, али имаш фактор препуштања себе као битан (ако само изводиш технику без слободног предавања себе оном тамо-не делује). А i нечастиви прихвата твоју игру и ако види да му се препушташ почиње да уобличава знаке, да те поучава и руководи. А ти мислиш да то ти нешто моћно сазнајеш својим снагама... Ma naravno. Samo pitanje još: Ko traži žrtve djavo ili veštica? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ja još uvek mislim da je ovo bilo naručeno veštičarenje sa teškim posledicama za žrtvu. A što se tiče magije i njene tehnike stalno napreduje i menja se jer se djavo nad ovom rabotom zacario kod svih i belih i crnih i veštica i veštaca... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Од грчко-римског периода магију наслеђује и Византија. У Византији су Црква и држава оштро реаговале законима и канонима и строго забрањивали магију у било ком облику. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Од грчко-римског периода магију наслеђује и Византија. У Византији су Црква и држава оштро реаговале законима и канонима и строго забрањивали магију у било ком облику. Svako ko je bio malo pametniji je mogao biti proglasen vesticom/vestcem. Dobra je bila fora i kad neko treba da se skloni samo bace neku optuzbu za madjijanje i pojede ga mrak... Grozna vremena (pogotovo na zapadu), bilo ne ponovlo se! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ипак, најважније је само једно: Ко пребива у светим тајнама покајања, исповести и причешћа све ово га не додирује као лањски снег. Зато мање размишљања о гатарима а више о уподобљавању Христу. ,,Мање бриге више вере"-св. Николај Српски Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Svako ko je bio malo pametniji je mogao biti proglasen vesticom/vestcem. Dobra je bila fora i kad neko treba da se skloni samo bace neku optuzbu za madjijanje i pojede ga mrak... Grozna vremena (pogotovo na zapadu), bilo ne ponovlo se! Vidi brate da ne znam ljude koji su nastradali ne bi ovo ni pisao rekao bi samo djavolska posla i kraj. Ja recimo mislim da ako se razotkrivaju tehnike veštičarenja to onda može pomoći žrtvi pre nego se preda djavolu na milost i nemilost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Svako ko je bio malo pametniji je mogao biti proglasen vesticom/vestcem. Dobra je bila fora i kad neko treba da se skloni samo bace neku optuzbu za madjijanje i pojede ga mrak... Grozna vremena (pogotovo na zapadu), bilo ne ponovlo se! Vidi brate da ne znam ljude koji su nastradali ne bi ovo ni pisao rekao bi samo djavolska posla i kraj. Ja recimo mislim da ako se razotkrivaju tehnike veštičarenja to onda može pomoći žrtvi pre nego se preda djavolu na milost i nemilost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ипак, најважније је само једно: Ко пребива у светим тајнама покајања, исповести и причешћа све ово га не додирује као лањски снег. Зато мање размишљања о гатарима а више о уподобљавању Христу. ,,Мање бриге више вере"-св. Николај Српски Janko ima i onih nejakih. Ja nisam suprotan sv.Nikolaju Srpskom, jer upravo pričam kako bi se magija razotkrila i vratila te ljude u Život. Sv. Nikolaj ovde priča da ne idemo "lakšim putem" i očekujemo da će sve probleme rešiti čarobni magijski štapić. Ne znam što bi ovo smetalo ? Ne verujem da ovim gubim veru šta vam je? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Мање-више сви смо чули да је некоме због магије био угрожен и живот. Такође су нам познати и случајеви ометања пословања, брачних односа итд. Није нам до краја познато колико све те приче имају покриће у стварности. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ne verujem da ovim gubim veru šta vam je? Такав утисак си оставио . Не познајем те , помно сам читала сваки твој пост на две теме о " вештицама и врачарама " и на мене си оставио утисак веома острашћеног човека . Извини ако сам погрешила , али тако је није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ne verujem da ovim gubim veru šta vam je? Такав утисак си оставио . Не познајем те , помно сам читала сваки твој пост на две теме о " вештицама и врачарама " и на мене си оставио утисак веома острашћеног човека . Извини ако сам погрешила , али тако је није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука