Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 To objasni onima sto su te na prvim stranama opomenuli i ukorili. Objasnio sam! I administraciji i tebi. Vračanje je ljudski izum jedna od tehnika je da se dobiju sve neophodne informacije i onda se pravi scenarijo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Jesam uporan sam, Ja nisam tvrdio da veštice ne koriste vanprirodne moći već da one same nemaju nadprirodnu moć. nemaju ni svetitelji vanprirodne moći sami od sebe,svima je to jasno.O vračarama i njihovom delovanju je dosta govorio starac pajsije,i to je ostalo zapisano DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Магија је људски изум и техника која се учи. narano,sve se u životu vežba ,i zlo i dobrota.može li i sotatak teksta da se postavi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 narano,sve se u životu vežba ,i zlo i dobrota. može li i sotatak teksta da se postavi? Može to je dinov link kojeg mi je dao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 nemaju ni svetitelji vanprirodne moći sami od sebe,svima je to jasno. O vračarama i njihovom delovanju je dosta govorio starac pajsije,i to je ostalo zapisano Nije govorio o tehnikama veštičarenja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/28588-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B5-%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5-%D1%81%D1%83-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%98%D1%82/page-8#entry945566 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 naravno da je govorio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 narano,sve se u životu vežba ,i zlo i dobrota. može li i sotatak teksta da se postavi? Kratko pitanje što si mi promenio naslov teme? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 naravno da je govorio Ne znam a ako je tako nigde u mojoj priči nećeš naći suprotnost. ( u to sam siguran) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Veštice nemaju nikakve nadprirodne moći, one se rukovode djavolom ali nemaju djavolske moći.Njima sigurno djavo ne diktira nečiji život. Veštice su djavolske sluge u svim oblicima tehnikama i pripadnosti. ines је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Najlakše je reći djavolska posla i gotovo. Nije baš tako djavola su prizvali ljudi u svrhu obmanjivana korišćenja i svakakve druge kriminalne radnje. ines је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Veštice dobrovoljno prilaze djavolu i sve što djavo uradi i one bi to uradile da imaju tu snagu. ines је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ja bi im recimo tražio fiskalne račune i obavezno da mi daju "dijagnozu" napismeno kako bi mogao da ih tužim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ja mislio proso srednji vek, al sam se izgleda zeznuo Mironosica, drvce and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ja sam isto vidovit i umem da predvidjam sudbinu .Jednostavno covek vidi, to je neko unutrasnje osecanje .Jednostavno kada igra Milan ili Barsa uvek ali uvek pogodim rezultat ,i ko prvi izvodi korner .Sta sad da mislim o sebi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука