Милан Меденица :) Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 леле мајке, а да ми ипак бабу питамо за Пут, можда нас боље упути него отац Иван, још ћемо да добијемо и кађење како треба по бапском 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Пролазим данас пијацом и чујем жену како виче: "Узмите грожђе, има јш мало, а и ваља се данас!" Одмах сам се решила да то овде запишем... Хтела сам да је питам јел освештано... 0110_hahaha Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 valja se slusati dobra muza, http://www.youtube.com/watch?v=1g2VdB4YpzQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 наравски кажем ја ваља се по бапски 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 valja se slusati dobra muza, http://www.youtube.com/watch?v=1g2VdB4YpzQ ????????? ???????, ????? ????????? ??????? ?? ???? ???? ????? :cheesy2:Valja se imati dobrog provajdera koji omoguci kvalitetan net, pa bi flesiranje linkova bilo dostupno , ne valja se placati neko smece od neta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 :cheesy2: https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ne valja se kupati posle Preobraženja, kažu babe... za one koji slušaju babe...tuširanje dozvoljeno 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ne valja se kupati posle Preobraženja, kažu babe... za one koji slušaju babe...tuširanje dozvoljeno 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Uh dobro je... a vec sam se bio zabrinuo.... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ne valja se kupati dok je žena trudna confused jednoj od pre dve godine nije imao ko da kaže da je tuširanje dozvoljeno, baš je bilo veselo na klinici...svi obučeni kao da je variola vera 0110_hahaha pa ko velim da pomenem tuširanje Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Данас ме зову на фон , да ме питају ваља ли се данаске ићи на базен... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ne valja se kupati na Ognjenu Mariju, je si li im kazo 0110_hahaha 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 jesi im reko da se ne valja telefonom zvati na praznik jer će im račun biti veći.....samo LIVE........ šta ti je ovaj internet.....čudo...što reko jedan profesor....na internetu ima SVEEEEE... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ААААА, не може тако! Заборавио си најважнију ствар! Ваља кум да опере руке после свега тога! Тако се ваља, кажу бабе, немо молим ве! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Ако на крштењу кум погрешно или неразумљиво изговори „Вјеровање“, сматра се да ће дете муцати, да ће постати вукодлак или вештица. А ако се дете приликом крштења не покрије сасвим, онда ће оно у животу бити безобразно, кажу у Санџаку и Црној Гори. У истим крајевима верује се да ако свештеник дете није прописно крстио (ако је дете „недокрштено“), онда ће му се ноћу привиђати. Не ваља на крштењу да се укваси платно на којем је кум држао дете, јер ће дете бити пијаница. Кум, у сагласности са родитељима или без ње, даје име кумчету на крштењу. Ово име, осим попа, не сме да чује нико други. Све до ручка на којем се обавља ритуално, свечано објављивање имена детета, строго је забрањено изговарање његовог имена. Посебно је опасно да детиње име чују његови родитељи пре ручка. Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Joj ljudi videla sam nadgrobnice, vikendice ali ovo još nisam videla bu Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука