marina Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Ne valja da kum ista jede na dan krstenja dok ne krsti dete.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Не ваља детету(беби) говорити, да је лепо добро, ће да је урекнеш. Треба је пљувати, звати циганком, ружном... То раде са мојом бебом... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> bangin :( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 не ваља јести и оставити парче хлеба, треба све појести иначе се нећеш удати - говорила ми је моја тетка и тако и би, ја се још не удадох '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Не ваља се да покалаишеш све лонце и шерпе иначе има киша да ти пада на дан свадбе хихи...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 не ваља јести и оставити парче хлеба, треба све појести иначе се нећеш удати - говорила ми је моја тетка и тако и би, ја се још не удадохЈеси ли се угојила од силног хлеба? Иначе, сада би једини валидан одговор био: Има нешто, има нека сила dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 nasmejao si me, hvala ti, nisam se ugojila, valjda mi je dobar metabolizam, bavim se sportovima i sekiram se sto se nisam udala i da hocu, ne mogu se ugojiti neka sila ima, nesto je ljuta na mene, i to mnogo crossrc.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> :) '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 sila Boga ne moli al Bog silu ne voli klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 не ваља јести и оставити парче хлеба, треба све појести иначе се нећеш удати - говорила ми је моја тетка и тако и би, ја се још не удадохЈеси ли се угојила од силног хлеба? Иначе, сада би једини валидан одговор био: Има нешто, има нека сила klapklap a meni su drugacije rekli hm.. pojedi zadnje parce, ne ostavlja mi svadju u kuci.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ih sad, da je to tačno moj se tata nikad ne bi oženio (ili ovo pravilo važi samo za žene 89898989898989)?! A i ja volim da ostavim komadić nečega i da ne pojedem. Ma bezveze. A i ja sam čula za ovo što kaže Tavita. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ih sad, da je to tačno moj se tata nikad ne bi oženio (ili ovo pravilo važi samo za žene 89898989898989)?! A i ja volim da ostavim komadić nečega i da ne pojedem. Ma bezveze. A i ja sam čula za ovo što kaže Tavita. i kad je kontrolni tetka prolije vodu iza mene.... i kaze "ne okreci se".... kao da sve prodje ok... 4chsmu1 ali slatka zenica..mnogo me voljela Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ili.. kad se necega prepadnem..pa valja se povuci za uvo..i cvoknut.. kao i kad se nekome nesto dogodi a neko to isprica da se pomjerim sa mjesta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Ih sad, da je to tačno moj se tata nikad ne bi oženio (ili ovo pravilo važi samo za žene 89898989898989)?! A i ja volim da ostavim komadić nečega i da ne pojedem. Ma bezveze. A i ja sam čula za ovo što kaže Tavita.ili ne sedi na cosku stola neces moci da se udas heaven Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 ili.. kad se necega prepadnem..pa valja se povuci za uvo..i cvoknut.. kao i kad se nekome nesto dogodi a neko to isprica da se pomjerim sa mjesta. ili pljuni u nedra xaxaxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Kazu,da kada kod nekog prvi put udjes u kucu,zamislis zelju i ta ce ti se zelja ispuniti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 i ne valja hleb stavljati naopako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука