Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не ваља детету(беби) говорити, да је лепо добро, ће да је урекнеш.

Треба је пљувати, звати циганком, ружном...

То раде са мојом бебом... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> bangin :( :(

Подели на овим сајтовима

не ваља јести и оставити парче хлеба, треба све појести иначе се нећеш удати - говорила ми је моја тетка и тако и би, ја се још не удадох

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

не ваља јести и оставити парче хлеба, треба све појести иначе се нећеш удати - говорила ми је моја тетка и тако и би, ја се још не удадох

Јеси ли се угојила од силног хлеба?

Иначе, сада би једини валидан одговор био: Има нешто, има нека сила  dada

Подели на овим сајтовима

nasmejao si me, hvala ti, nisam se ugojila, valjda mi je dobar metabolizam, bavim se sportovima i sekiram se sto se nisam udala :) i da hocu, ne mogu se ugojiti :)

neka sila ima, nesto je ljuta na mene, i to mnogo crossrc.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> :) :)

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

Јеси ли се угојила од силног хлеба?

Иначе, сада би једини валидан одговор био: Има нешто, има нека сила  klapklap

a meni su drugacije rekli hm..

pojedi zadnje parce, ne ostavlja mi svadju u kuci....

Подели на овим сајтовима

Ih sad, da je to tačno moj se tata nikad ne bi oženio (ili ovo pravilo važi samo za žene 89898989898989)?! A i ja volim da ostavim komadić nečega i da ne pojedem. Ma bezveze. A i ja sam čula za ovo što kaže Tavita.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ih sad, da je to tačno moj se tata nikad ne bi oženio (ili ovo pravilo važi samo za žene 89898989898989)?! A i ja volim da ostavim komadić nečega i da ne pojedem. Ma bezveze. A i ja sam čula za ovo što kaže Tavita.

i kad je kontrolni tetka prolije vodu iza mene.... i kaze "ne okreci se"....

kao da sve prodje ok... 4chsmu1

ali slatka zenica..mnogo me voljela

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...