Mara Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Ваља се попити једну ракијицу ујутру на празан стомак.... "па да видиш како ће дан лепо да ти крене". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 sad sam se sjetila jednom sam zaspala navece rano znam kad telefon zazvonio da me probudio a podignem slusalicu javi se jedna poznanica i kazem spavam ,sva zaprepascena mi kaze od cetiri do sedam navece se nespava samo demoni spavaju u to vrijeme 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Ваља се попити једну ракијицу ујутру на празан стомак.... "па да видиш како ће дан лепо да ти крене". 0442_feel То мој ђед увек, баш је свеж... tanning http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 sad sam se sjetila jednom sam zaspala navece rano znam kad telefon zazvonio da me probudio a podignem slusalicu javi se jedna poznanica i kazem spavam ,sva zaprepascena mi kaze od cetiri do sedam navece se nespava samo demoni spavaju u to vrijeme tanning normalno,dok demoni spavaju rade se druge stvari 0442_feel mislš da je slučajno od 4 do 7 popodne tanning i misliš da je slučajno interval od 3 sata Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Најаће је било за Петовдан кад је свештеник поћео да прићешћује. Наравно бабе прве која сама која са унуцима, али једна од њих са унуком, држала је нафору у руци (то преко реда да не објашњавам) упутила се свештенику и питала га је (полако подизајући руку) дали сме да са нафору накваси (стави у Прићешће) мало и да да унуку, нашто се свештеник запрепастио и повукао Путир... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='molimmmmm' /> лудило !!!XAXAXA umocicu, pa da dete ne jede suv 'leba smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Jedna baka redovno vice na decu iz hora da treba da otvore usta i sto jaceu udahnu kada ih "ono pop kadi sa onim sto se dimi" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 pa dobro....ko zna šta je čovek stavio unutra.... shuntavilo2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 sad sam se sjetila jednom sam zaspala navece rano znam kad telefon zazvonio da me probudio a podignem slusalicu javi se jedna poznanica i kazem spavam ,sva zaprepascena mi kaze od cetiri do sedam navece se nespava samo demoni spavaju u to vrijeme https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif normalno,dok demoni spavaju rade se druge stvari 1314_womens mislš da je slučajno od 4 do 7 popodne mocart i misliš da je slučajno interval od 3 sata onda cu ustat u cetiri joj alse ismijala ko luda brasnu kadmi palo napamet kako mi rekla da se nevalja spavati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Kaze moja baba da ne valja petkom da se sije... 1314_womens СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Kaze moja baba da ne valja petkom da se sije... 0110_hahaha Па да, не ваља уколико је празник и црвено слово 0110_hahaha 0110_hahaha ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Ovo su najčešći i najrasprostranjeniji oblici sujevjerja i variraju od kraja do kraja.U našem gradu, sa obiljem ljudi različitih religija, porijekla i običaja ima ih zaista na pretek. Nepoznavanje nekog od njih, gotovo nepisanih pravila, može izazvati vrlo nepijatne situacije i uvredu, a ima ih zaista mnogo.Evo nekih: -„Ne valja se“ poklanjati paran broj poklona,cvjetova (osim na sahranu) -Na čestitanja povodom rođenja ili vjenčanja ići isključivo prije podne -Ne vraćati prazan sud -Ne poklanjati noževe,makaze (otkupiti ga nekim simboličnim iznosom) -Ne ljuštiti bijeli luk noktima -Ne izbacivati smeće niti istresati mrve sa stola noću -Ne produžavati put ako je ispred nas prošla crna mačka -Ne svraćati kod nekog u povratku sa groblja.. Ovakvih primjera ima unedogled.Neki se mogu objasniti time što je razlog zaboravljen, kao recimo u Crmnici gdje se „ne valja“ jesti dimljena kobasica prije Božića, ali jedu sve drugo meso.Ovaj običaj je nastao tako što su svinje uvijek klali uoči Božićnog posta krajem novembra, tada pravili kobasice i stavljali da sa suše, a budući da su postili, tj. nisu jeli meso do Božića, prirodno je da nisu jeli ni kobasice.Vremenski su ljudi prestali da poste i zaboravili na post, ali su upamtili da se „ ne valja“ jesti kobasice do Božića. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 U Hercegovini kažu, a i verovali ili ne još se poneko toga i drži, ne valja se šišati i brijati u utorak.... Stvarno zvuči besmisleno i sujeverno, ali kada sam se malo bolje raspitao, o ovome se radi: Kosovska bitka je bila u utorak i već 600 godina ljudi se sećaju tog dana i žale ga... jer kada je neko u žalosti, onda se ne šiša i ne brije.... Baš smiley-dance007 "sujeverje .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Ne valja se da neudata devojka ili žena koja nema decu sprema panaiju...to uvek treba da radi neka starija žena... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 pa dobro....ko zna šta je čovek stavio unutra.... 4chsmu1 [/quote dabome...kada se ONOLKO dimi...xaxaxa nije bitno, samo da ZINES sto vise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Valja se sam sebe uštinuti kada sretneš sveštenika. Valja se kada sretneš više monahinja, ne valja kada sretneš jednu. Na valja prosuti so. Valja se prosuti kafa i rakija. Ne valja se praznicima i nedeljom sjeći nokte,šišati, prati kosu. Valja se ići u jedan manastir tri puta da se ispuni želja. 70zfof0qsamomolitva "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука