Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

На вратоломију (св. ап. Вартоломеја) не ваља се да се ишта ради, а ко буде тад радио скршиће врат. Наравно, зато може сваке недеље, то нема везе, то се ваља... 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

??? ????? ???????? ???? ?? ???? ?????? ??  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

moja pokojna baba je govorila da se na alise ne valja kupati-pogadjate,alise je sv.prorok jelisej.i dok sam se ja cvrlio,komsijsko dete se kupalo u koritu sve u 6  joooj

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ваља се да ти неко проспе воду пеко дворишта кад кренеш на неко важноместо,испит или слично...посебно ако нека биљка добије мало воде  0102_laugh

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

iz ovoga sledi da žena koja nije u ciklusu ne valja da ide kod beba starijih od 40 dana....ne valja se da se detetu ne bi lice očistilo... 0110_hahaha joooj 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...