Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Magija postoji..Ali ako iskreno verujes u Hrista ne moze ti nista i niko nauditi..

Baš tako ali ima i onih "malih" Hristovih koji još nemaju iskristalisano to zrno vere kakvo osećaš kod sebe.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Baš tako ali ima i onih "malih" Hristovih koji još nemaju iskristalisano to zrno vere kakvo osećaš kod sebe.

Bitno je da krenu pravim putem..a vremenom ce se ucvrstiti i ojacati u veri..Kada se setim koliko sam bio slab i koliko sam dozvolio necastivom da deluje na mene..Ali hvala Bogu uz mene je bio..i vera me u njega spasla...

Подели на овим сајтовима

Bitno je da krenu pravim putem..a vremenom ce se ucvrstiti i ojacati u veri..Kada se setim koliko sam bio slab i koliko sam dozvolio necastivom da deluje na mene..Ali hvala Bogu uz mene je bio..i vera me u njega spasla...

A pravi Put je i ukazivati na užase koje ume magija da napravi. Svi popovi se bune kad im pola Crkve dodje na službu, koji sveću drže naopačke i svadjaju se sa demonima. 

Gde je edukacija? 

Подели на овим сајтовима

Ja ne razumijem kako krštena čeljad može da zaglavi u takvim besmislicama i to podjednako i pravoslavna i katolička.  A muslimani se tim bave najviše iako to vještičarenje i magiju islam strogo zabranjuje, naravno. Oni to tamo sve imaju čak nekako valjda i institucionalizovano i organizovano može se to tako reći. Jedni te vradžbine i sihire postavljaju i namještaju, drugi opet skidaju. U toj Bosni su mmnoge te takozvane babe i hodže i čitave familije koje to generacijama rade s koljena na koljena prenoseći kao privatni porodični job. U Bosni je toga najvišer, svi se tamo "požderaše" tom magijom, hodžinskim zapusma, nekakvim babama i nenama obilazeći ih i hodajući od jedne do druge a pri tom ih svaka pošalje dalje da i ta druga baba ili hodža nešto na tom zarade i ušićare. I već se u tom voziš ko na koloriči. Prijatelj mi priča da mu je jedna žena katolkinja iz Zagorja pričala kako mu je mlada od unuka Hercegovka namjestila magiju pa morala ići u Međugorje da je se riješi. A ovo je primjer baš iz Zenice odakle sam ja rodom a radi se o pravoslavcima, i ja sam se za mlada, kao mladenec, za mladih dana svakakvih takvih stvari naslušao dok sam još živio tamo:

http://www.kurir-info.rs/uhvatio-je-na-delu-mladen-mitrovic-u-sobi-nasao-komsinicu-dok-mu-postavljala-crnu-magiju-clanak-1191825

Подели на овим сајтовима

Ja ne razumijem kako krštena čeljad može da zaglavi u takvim besmislicama i to podjednako i pravoslavna i katolička.  A muslimani se tim bave najviše iako to vještičarenje i magiju islam strogo zabranjuje, naravno. Oni to tamo sve imaju čak nekako valjda i institucionalizovano i organizovano može se to tako reći. Jedni te vradžbine i sihire postavljaju i namještaju, drugi opet skidaju. U toj Bosni su mmnoge te takozvane babe i hodže i čitave familije koje to generacijama rade s koljena na koljena prenoseći kao privatni porodični job. U Bosni je toga najvišer, svi se tamo "požderaše" tom magijom, hodžinskim zapusma, nekakvim babama i nenama obilazeći ih i hodajući od jedne do druge a pri tom ih svaka pošalje dalje da i ta druga baba ili hodža nešto na tom zarade i ušićare. I već se u tom voziš ko na koloriči. Prijatelj mi priča da mu je jedna žena katolkinja iz Zagorja pričala kako mu je mlada od unuka Hercegovka namjestila magiju pa morala ići u Međugorje da je se riješi. A ovo je primjer baš iz Zenice odakle sam ja rodom a radi se o pravoslavcima, i ja sam se za mlada, kao mladenec, za mladih dana svakakvih takvih stvari naslušao dok sam još živio tamo:

zato sto su dopustili knezu ovog sveta...da preovlada njima..

Подели на овим сајтовима

U toj Bosni su mmnoge te takozvane babe i hodže i čitave familije koje to generacijama rade s koljena na koljena prenoseći kao privatni porodični job.

Sad zamisli ovo isto ,na jednom velikom i profesionalnom nivou treninga kojeg  država sponzoriše i koristi. (istorija kraljeva i astrologa)

Tehnike vračanja se usavršavaju, evolucija je jaka do granica neprepoznatljivosti "dela".

Подели на овим сајтовима

Магија је обична глупост..

Никада и није имала неког утицаја..нити ће када имати...

Ствари су јасне....Анђели ..демони..  и борба за душу...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Магија је обична глупост..

Никада и није имала неког утицаја..нити ће када имати...

Ствари су јасне....Анђели ..демони..  и борба за душу...

Te stvari mogu biti i još jasnije: MAGIJA nije obična glupost već ozbiljan, unosan i rijetko dobro plaćen JOB.

Za drugo MAGIJA nisu anđeli, demoni i borba za dušu već prefriganci, glupaci i borba za mušterije i za novac.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/286056/Naivni-isplacuju-hiljade-evra-za-skidanje-magije

http://www.kurir-info.rs/skidam-magiju-donesite-dve-svece-gace-i-18000-dinara-clanak-920295

http://www.magicnazona.rs/zoran-petrovic-sumadinac-cita-sudbinu-i-skida-magiju-preko-aure/

Подели на овим сајтовима

Te stvari mogu biti i još jasnije: MAGIJA nije obična glupost već ozbiljan, unosan i rijetko dobro plaćen JOB.

Za drugo MAGIJA nisu anđeli, demoni i borba za dušu već prefriganci, glupaci i borba za mušterije i za novac.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/286056/Naivni-isplacuju-hiljade-evra-za-skidanje-magije

http://www.kurir-info.rs/skidam-magiju-donesite-dve-svece-gace-i-18000-dinara-clanak-920295

http://www.magicnazona.rs/zoran-petrovic-sumadinac-cita-sudbinu-i-skida-magiju-preko-aure/

Sine ne umem više da im objašnjavam kako magija nije trla baba lan. Jedino još edno  1000 postova da postavim o tragičnim posledicama i po telo i po dušu, kao i gubljenje večnog spasenja.

Trla baba lan? 

Подели на овим сајтовима

Postoji to je sigurno, zasto bi postojale molitve i Svetitelji koji cuvaju ljude od magije.. Sveti Kiprijan i Justina.

Jedino sto me nervira, sto se vecina njih vadi na to da su pod magijom radili ovo ili ono, ne trudeci se da isprave sebe i svoj zivot.

http://www.bastabalkana.com/2012/02/zastita-od-cini-vradzbina-i-magije-pravoslavna-molitva-protiv-magijskog-dejstva-duhova/

Kyrie Eleison 

Подели на овим сајтовима

Postoji to je sigurno, zasto bi postojale molitve i Svetitelji koji cuvaju ljude od magije.. Sveti Kiprijan i Justina.

Jedino sto me nervira, sto se vecina njih vadi na to da su pod magijom radili ovo ili ono, ne trudeci se da isprave sebe i svoj zivot.

http://www.bastabalkana.com/2012/02/zastita-od-cini-vradzbina-i-magije-pravoslavna-molitva-protiv-magijskog-dejstva-duhova/

Molitva i post. Jedini lek ali zaista jedini, jer žrtva ni u ludilu ne ume da ispriča sve što joj se dešava u magijskom stanju tako lako može i stručnjake da navede na pogrešan put ozdravljenja.

Molitva i post !

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Зато што у време када су настале неке ствари нис могао објаснити људима..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Inače osnovna tehnika majstora magije i veštičarenja je otvaranje žrtve u samoobmani veličanja onostranog.

Tu sad ulazimo na teren pravog rata belih i crnih magova koji se dešava preko živih ljudi koji postaju figure i povlače ponekad i samostalne poteze odnosno svrstavaju se na stranu novodnog "dobrog protiv zla".

Ukoliko tu osnovnu tehniku nekim čudom uspemo da načnemo i čoveka vratimo svetlosti i realnosti postojanja, onda se možemo nadati dobrom ishodu njegovog uzrastanja u pravoj veri i realnosti  sveta.

Začudilo bi vas koliko ti ljudi recimo Boga vide pogrešno magijski mistički i skrivenog (samo njima poznatog) Pomoćnika.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...