Mironosica Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Naravno da ću pisati ali do sada sam morao izmedju ostalog i tebi da objašnjavam definiciju magije u pravoslavlju. (rekla si da ne pričaš sa ljudima koji imaju iskustva sa magijom)(ni da postoji ni da ne postoji, čini mi se po sećanju da si tako rekla. Citiraj me , pa da vidimo sta sam napisala . није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 P.s Nikad nisi nista konkretno napisao na ovu temu . није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 https://www.pouke.org/forum/topic/29357-црква-и-магија/?p=946582 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 P.s Nikad nisi nista konkretno napisao na ovu temu . Volim_Sina_Bozjeg, on 06 Oct 2013 - 21:48, каже: Meni su najostrašćeniji oni koji govore da magije nema. Si nekad pričala sa njima? nisam , kao što nisam ni pričala sa onima koji tvrde da je ima I ti posle ovog možeš da se ponašaš kao znalac pa znaš da li sam ja nešto konkretno napisao ili nisam? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Volim_Sina_Bozjeg, on 06 Oct 2013 - 21:48, каже:Meni su najostrašćeniji oni koji govore da magije nema. Si nekad pričala sa njima?nisam , kao što nisam ni pričala sa onima koji tvrde da je imaI ti posle ovog možeš da se ponašaš kao znalac pa znaš da li sam ja nešto konkretno napisao ili nisam? Ja nisam ni rekla da sam znalac , ja želim da mi objasnis I ne razumem zasto si me citirao ovde ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Volim_Sina_Bozjeg, on 22 Jan 2014 - 23:49, каже: Naravno da ću pisati ali do sada sam morao izmedju ostalog i tebi da objašnjavam definiciju magije u pravoslavlju. (rekla si da ne pričaš sa ljudima koji imaju iskustva sa magijom)(ni da postoji ni da ne postoji, čini mi se po sećanju da si tako rekla. Citiraj me , pa da vidimo sta sam napisala . Stekao sam utisak da nisi nikad pričala o magiji zato jer ne želiš. Prosto pošto si Crkvena nije bilo šanse da nisi imala priliku da pričaš o magiji ili želiš da me diskredituješ- (zaključak) Zbog toga sam te citirao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Stekao sam utisak da nisi nikad pričala o magiji zato jer ne želiš. Prosto pošto si Crkvena nije bilo šanse da nisi imala priliku da pričaš o magiji ili želiš da me diskredituješ- (zaključak)Zbog toga sam te citirao. Не желим да те дискредитујем Црквена јесам , али никад нисам причала о магији Са црквеном људима сам причала о Божанској моћи А са атеистима нисам причала о магији није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Sav ovaj proces teme je ustvari počeo kad je goran radio poljubac (nik) postavio temu u kojoj opisuje svoj pakao dugačak 7 godina. Ja i dalje tvrdim da je to bilo naručeno veštičarenje a ne puki slučaj ali su nažalost postovi obrisani , kako mi je u privatnoj poruci rečeno (admin) da ako je bilo reč samo o tehnici veštičarenja nije bilo potrebe za brisanjem... Kako god ovde su postavljene neke osnove za koje mi je trebalo 12 stranica pravdanja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Sav ovaj proces teme je ustvari počeo kad je goran radio poljubac (nik) postavio temu u kojoj opisuje svoj pakao dugačak 7 godina.Ja i dalje tvrdim da je to bilo naručeno veštičarenje a ne puki slučaj ali su nažalost postovi obrisani , kako mi je u privatnoj poruci rečeno (admin) da ako je bilo reč samo o tehnici veštičarenja nije bilo potrebe za brisanjem...Kako god ovde su postavljene neke osnove za koje mi je trebalo 12 stranica pravdanja. Знам која је тема у питању И опет кажем да ти никад ниси ништа конкретно написао о магији , само да си био опседнут није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Знам која је тема у питању И опет кажем да ти никад ниси ништа конкретно написао о магији , само да си био опседнут Kako znaš kad nikad nisi nisakim pričala o magiji? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Kako znaš kad nikad nisi nisakim pričala o magiji?А ко је рекао да знам ? Ја сам рекла да ти никад ниси ништа конкретно рекао о њој !И нема потребе више да ме цитираш, ако нећеш ништа конкретно да кажеш не мораш Трла баба лан , да јој прође дан .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Zbog onih "malih" jasno treba reći da veštice nemaju nadprirodne moći ali budući da su sluge djavolove (svojom voljom) treba obratiti pažnju na djavola. Vaistinu samo Crkva leči. Potrebno je narodu da zna te dve veoma bitne stvari, kako se ne bi neko sablaznio i pomislio da sama veštica ima nadprirodne moći(veličanje onostranog) ... jer to otežava onu iskonsku Hrišćansku borbu protiv sopstvenog greha i zla.(pokajanje molitva post) Naravno da ti konkretno i iskustveno znaš da u narodu ne postoji veličanje onostranog (usadjeno na prevaru prilikom dejstva magije). A o ostalim stvarima o kojima je bilo reč ovde se uči u osnovnoj školi pa ovo trla baba lan ima simbolički značaj uzaludnog. Ti si ušla u temu da me napomeneš kako sam ostrašćen i tako površna si već 12 stranica spominjala samo mene. O magiji si se jasno deklarisala niti te interesuje niti ti pada na pamet da ćaskaš sa nekim o tome. Koliko malih je počinilo samoubistvo samo iz ne znanja da veštica nema nadrprirodne moći... (zašto ta informacija ne bi imala mesta na žru?) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Veličanje onostranog je najveće oružje kako bele tako i crne magije. I naravno da tu osnovu već svi znaju el tako? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ja mislim da magija ne postoji.I da su to samo izmišljotine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ja mislim da magija ne postoji.I da su to samo izmišljotine. Za SPC tu dileme nema! Postoji. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука