grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Naravno da pratim ne stalno ali povremeno,a baš tu noć sam umrla od smeha sa Lindermanom i njegovim kopijama kilometarskim,čovek sam sa sobom diskutovao.Dobro je to,može da bud ei korisno.U svakom slučaju,navijam za Avokada. facenew22222222 Hvala najlepse... mada preporucujem teme u koje se ukljucio Milos Babic... (link1 i link2)... sto se znanja iz biologije tice ja sam naspram njega mali bedni crv... Uostalom i nisam biolog... Naravno, Lindemann ce spamovanjem gluposti i ove teme da obesmisli... Ne budi skroman u ovom momentu nema nikakve razlike izmedju tebe i Babica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Khm khm...ček da udarim post ovde,čisto da se uključim u fan grupu evolucionista,počevši od Akvilija,mog veeeelikog prijatelja. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. 0102_laugh Ja lepo kazem da vi pratite forum i posle pitas zasto smo pustili da bude javan. Kopi pejst a on barem to javno stavi da svi vide a endonukleaza samo prevodi strane evolucioste mislim sajt mu se sastoji od prevoda raznih evolucionista. To si mogla i ti Anastasija da uradis ako znas engleski Naravno da pratim ne stalno ali povremeno,a baš tu noć sam umrla od smeha sa Lindermanom i njegovim kopijama kilometarskim,čovek sam sa sobom diskutovao.Dobro je to,može da bud ei korisno.U svakom slučaju,navijam za Avokada. facenew22222222 Ma znam nisam sumnjao ni jednog momenta da navijas za Avocada mislim to je opste poznato da na ovomforumu tesko mozes da razasnas ko je ateista a ko vernik. Prevario sam se mozes ateisti su posteniji milon puta on covek kaze ja sam ateista i to je to. Ovi nazovi pravoslavni evolucionisti to je neki miks nesto nit riba niti meso neki genetski inzinjering Grišo jesam vernik koji nema nikakav problem sa evolucijom.Teologija i nauka su dve različite oblasti.I ja ih ne mešam. slava3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Naravno da pratim ne stalno ali povremeno,a baš tu noć sam umrla od smeha sa Lindermanom i njegovim kopijama kilometarskim,čovek sam sa sobom diskutovao.Dobro je to,može da bud ei korisno.U svakom slučaju,navijam za Avokada. Hvala najlepse... mada preporucujem teme u koje se ukljucio Milos Babic... (link1 i link2)... sto se znanja iz biologije tice ja sam naspram njega mali bedni crv... slava3 Uostalom i nisam biolog... Naravno, Lindemann ce spamovanjem gluposti i ove teme da obesmisli... Molim,nastaviću da pratim podosta i naučih 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. 0102_laugh Ja lepo kazem da vi pratite forum i posle pitas zasto smo pustili da bude javan. Kopi pejst a on barem to javno stavi da svi vide a endonukleaza samo prevodi strane evolucioste mislim sajt mu se sastoji od prevoda raznih evolucionista. To si mogla i ti Anastasija da uradis ako znas engleski Naravno da pratim ne stalno ali povremeno,a baš tu noć sam umrla od smeha sa Lindermanom i njegovim kopijama kilometarskim,čovek sam sa sobom diskutovao.Dobro je to,može da bud ei korisno.U svakom slučaju,navijam za Avokada. facenew22222222 Ma znam nisam sumnjao ni jednog momenta da navijas za Avocada mislim to je opste poznato da na ovomforumu tesko mozes da razasnas ko je ateista a ko vernik. Prevario sam se mozes ateisti su posteniji milon puta on covek kaze ja sam ateista i to je to. Ovi nazovi pravoslavni evolucionisti to je neki miks nesto nit riba niti meso neki genetski inzinjering Grišo jesam vernik koji nema nikakav problem sa evolucijom.Teologija i nauka su dve različite oblasti.I ja ih ne mešam. slava3 Dobro kako os Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. :cheesy: Avokado bar strpljivo i argumentovano objašnjava svojim rečima i svojim znanjem a ne copy paste znanjem. ......Anastasija,vi ste bolesna žena,čim jaučete zbog činjenice da ja uglavnom KOPIRAM SA NAUČNIH SAJTOVA I TO SA OBE STRANE,I IDRS I EVOLUCIONISTIČKE STRANE i rezultate i istraživanja,a šta mi kao vi radite?Još uvek kopirate ,,argumente,, i to one ,,outdated,, argumente od darwina i ljudi iz 19 veka...ili..ne...ne..nemojte mi reći,vi ne koristite argumente evolucionista,nego vi sve neke nove argumente bacate ovde,neke argumente iz vaše glave jel?0110_hahaha Ja priznajem od 1 dana da koristim SVE NAUČNE IZVORE SA SVAKE STRANE,jer se i sam bavim naukom,i znam kako ide ovde u inostranstvu,ovde se ,,uglavnom,, koriste argumenti koji su o+potkrepljeni činjenicama...kao npr...ako je njutn rekao da je sila gravitacije zakon,i mi eksperimentima pitvrdimo da je sila gravitacije zakon...naravno da ću ja u debati sa nekim koristiti upravo dokumenta i argumente tj rezultate eksperimenata koji JESU pokazalui nedvosmisleno da je sila gravitacije zakon...a šta mi vi predlažete da uradim?Da ja neke ,,argumente,, iz svoje glave smišljam jel?I da,još jedna stvar,pošto vidim da ste veoma dvolični i imate duple standarde,vi ne vidite kako i vaši evolucioniti ne rade APSOLUTNO NIŠTA osim štoi KOPIRAJU iz evolucionističkih sajtova....i to ne kopiraju sa razumevanjem,nego samo nabubaju od stranih sajtova nešto što ni oni sami ne razumeju,jer većina njih je i po sopstvenom priznanju laici,i eto...talkorigins i wikipedija,malo ken milera i eto ima i lunatika koji koriste i argumente ričarda sawkinsa i ostalih ....izmiksuju to,i pokušavaju da se naprave pametnim.....ili evo Babić je primer,jeste čovek kulturan,ali šta on radi?On PREVODI sve strane sajtove na srpski jezik,ništa,apsolutno NIŠTA on nije iu svoje glave rekao što se tiče čitave biohemije,hemije,teorije evolucije,geologije itd....0102_laugh....molim vas,te duple standarde...mislim da je više jako ružno,pošto ovakva iskustva i ovakve optužbe koje se doživljavaju konstantno,mogu samo doći od vas evolucionista,a što je još gore,od kada sam se pojavio na atesiti forumu,i na nekim ovde forumima gde su evolucionisti,čudno ali počeli su da se pojavljuju likovi koji hoće da mi hakuju profile,i upadnu u email....da ne pominjem razne uvrede koje trpim bezpotrebno od strane evolucionista,pogotovo od onih na ateisti forumu koji su me cenzurisali i banovali ko zna kolko puta ....pa sam napustio taj sajt..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Grišo jesam vernik koji nema nikakav problem sa evolucijom.Teologija i nauka su dve različite oblasti.I ja ih ne mešam. 1000000001010 .....mislite teologija i teologija se ne trebaju mešatI?Kakve veze ima teorija evolucije sa naukom?bendoff...To što se npr. neko 0102_laugh reklamira na fudbalskim utakmicama,ne znači da je ono deo fubbala,tj igre...sporta...bendoff...Vi ste kao i moderni geocentristi,koliko se vi sada sprdate geocentristima,toliko će se i ljudi u budućnosti sprdati sa vama,i svima koji su propagirali teoriju evolucije...polako....IDrs i Kreacionizam konstantno rastu,u USA da ne pominjem,u j.koreji,japanu,UK i evropi isto tako....a evo vam npr dokaz da ste toliko ignorantni što se tiče nauke,čim ste nekako mogli da ,,pomirite,, teoriju evolucije sa Judeo Hrišćanstvom.....znači da ste maksimalno ignorantni jer to dvoje su kao nebo i zemlja,apsolutno nikakvih dodirnih tačaka nemaju,a da ne pominjem da je teorija evolucije u stvari religija ateizma,jel trebalo bi da znate istorijat teorije evolucije,kako je nastala,ko ju je propagirao,koje su sve prevare i fabrikacije u teoriji evolucije i u prošlosti i danas,i koliko u stvari postoji dokaza da je evolucija uopšte moguća....bendoff...verujte mi....postoji dobar razlog zašto mnogo naučnika i profesora ne veruje u teoriju evolucije...pogledajte i statistiku pnih koji veruju u evoluciju,i onih koji su skeptični,tj koji odbacuju teoriju evolucije kao pseudonauku...što i jeste( A dovoljno je da samo JEDAN naučnik posumnja u neku teoriju,i da promeni čitav temelj nauke...učite iz prošlosti bendoff ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. 1000000001010 0102_laugh Avokado bar strpljivo i argumentovano objašnjava svojim rečima i svojim znanjem a ne copy paste znanjem. ......Anastasija,vi ste bolesna žena,čim jaučete zbog činjenice da ja uglavnom KOPIRAM SA NAUČNIH SAJTOVA I TO SA OBE STRANE,I IDRS I EVOLUCIONISTIČKE STRANE i rezultate i istraživanja,a šta mi kao vi radite?Još uvek kopirate ,,argumente,, i to one ,,outdated,, argumente od darwina i ljudi iz 19 veka...ili..ne...ne..nemojte mi reći,vi ne koristite argumente evolucionista,nego vi sve neke nove argumente bacate ovde,neke argumente iz vaše glave jel?bendoff Ja priznajem od 1 dana da koristim SVE NAUČNE IZVORE SA SVAKE STRANE,jer se i sam bavim naukom,i znam kako ide ovde u inostranstvu,ovde se ,,uglavnom,, koriste argumenti koji su o+potkrepljeni činjenicama...kao npr...ako je njutn rekao da je sila gravitacije zakon,i mi eksperimentima pitvrdimo da je sila gravitacije zakon...naravno da ću ja u debati sa nekim koristiti upravo dokumenta i argumente tj rezultate eksperimenata koji JESU pokazalui nedvosmisleno da je sila gravitacije zakon...a šta mi vi predlažete da uradim?Da ja neke ,,argumente,, iz svoje glave smišljam jel?I da,još jedna stvar,pošto vidim da ste veoma dvolični i imate duple standarde,vi ne vidite kako i vaši evolucioniti ne rade APSOLUTNO NIŠTA osim štoi KOPIRAJU iz evolucionističkih sajtova....i to ne kopiraju sa razumevanjem,nego samo nabubaju od stranih sajtova nešto što ni oni sami ne razumeju,jer većina njih je i po sopstvenom priznanju laici,i eto...talkorigins i wikipedija,malo ken milera i eto ima i lunatika koji koriste i argumente ričarda sawkinsa i ostalih ....izmiksuju to,i pokušavaju da se naprave pametnim.....ili evo Babić je primer,jeste čovek kulturan,ali šta on radi?On PREVODI sve strane sajtove na srpski jezik,ništa,apsolutno NIŠTA on nije iu svoje glave rekao što se tiče čitave biohemije,hemije,teorije evolucije,geologije itd....bendoff....molim vas,te duple standarde...mislim da je više jako ružno,pošto ovakva iskustva i ovakve optužbe koje se doživljavaju konstantno,mogu samo doći od vas evolucionista,a što je još gore,od kada sam se pojavio na atesiti forumu,i na nekim ovde forumima gde su evolucionisti,čudno ali počeli su da se pojavljuju likovi koji hoće da mi hakuju profile,i upadnu u email....da ne pominjem razne uvrede koje trpim bezpotrebno od strane evolucionista,pogotovo od onih na ateisti forumu koji su me cenzurisali i banovali ko zna kolko puta ....pa sam napustio taj sajt..... Pazi na rečnik.Vređala te nisam iznela sam činjenicu,a to je da samo copy pastuješ.Ili grešim,možda?Imam svoj stav a to svakakko nije kreacionizam.I kraj priče.Kapiš? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Avocado je nick, za trenutak sam pomislio da mu se priviđa tropsko voće. Lindeman lomi kicmu evolucionistima i tripo se polako zagreva..... 1000000001010 Evo ti jos jedan forum gde takvi kao Lindeman i tripo lome kicmu evolucionistima: http://www.landoverbaptist.net/forumdisplay.php?f=20 Sve je to satira..... čisto da neko ne pomisli da su ozbiljni.... ,ali su vrlo slično šestodnevu. ......Ratko....hmmmm...nosite ime jednog od najvećih srpskih heroja,ili makar nick...ali ne bežite kao on...od nepravde...engo bežite od pravde,i nauke,jer umesto da dodjete meni da se ,,,smejete,, pa da debatujete sa mnom o svemu šta vas muči u vezi mojih verovatno gluposti i neistina,, na koje se smejete...vi mlatite po drugim sajtovima i ogovarate ljude....hahahaha..ups...evo ja se sada vama smejem,kao i vašem kukavičluku...a zapamtite ovo...smejali su se takvi kao vi i svim naučnicima koji su nekada,u svoje vreme bili smatrani ludacima i jereticima,ali danas oni koji su proglašavani ludacima i jereticima su zapamćeni kao najveći umovi svih vremena,dok se onoj ogromnoj većini tadašnjih ,,naučnika,, i ,,zdravorazumnika,, smeju ljudi i smatraju ih sinonimom ljudske gluposti....isti je slučaj sa IDrs i Kreacionistima...vi..takva većina kao vi im se danas smeje..ali delićete mesto sa geocentristima,sa ravnopločašima,sa ljudima koji su se smejali teorijama o brzini padanja manjeg kamena od većeg,sa onima koji su se u početku smejali njutnu,ili npr. katoličkom svešteniku Georges-u Lemaîtreu koji je izumio big beng model kojem su se evolucionisti i ateisti,takvi kao vi smejali i smatrali ga za budalu,jer..kako to da univerzum ima početak,jel to je samo ,,mit iz Biblije,, jer su takvi kao ti. tj OGROMNA VEĆINA vekovima i vekovima držali da je univerzum večan....imamo mi bezbroj primera gde se takvi kao vi smeju manjini,ali na kraju takvi kao vi,rugači i ogovarači budu ismejavani i zapamćeni samo kao ,,oni koji su održavali zemlja je ravna ploča sindrom,, korz vekove i vekove ljudske istorije...0102_laugh....ajd navratite malo da nam se smejete u oči,i malo učestvujete u diskusiji ovamo na forumu....ok?:)a sada idem,zauzet sam,a vidim da ovde i nema nekog ko ozbilno želi da diskutuje,ovde ili još bolje na našem forumu kojem se vi smejete...(A jel se smejete tako nekome kada dodje kod vas da mu VI pružite reči utehe?bendoff Ili mu se iza ledja isto smejete i govorite da je budala anksiozna,budala depresivna itd?)bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Pazi na rečnik.Vređala te nisam iznela sam činjenicu,a to je da samo copy pastuješ.Ili grešim,možda?Imam svoj stav a to svakakko nije kreacionizam.I kraj priče.Kapiš? .....vaš pristupo je krajnje ciničan,licemeran i onako podmukao,a nema veće uvrede od te....ali nema veze....Ja uglavnom za većinu argumenata da...kopi pastujem NAUČNE radove i argumente,a šta vi kao ne kopi pastujete?1000000001010 E da,a pomenuo sam i u samom početku da jedan od glavnih razloga zbog kojih ja kopi pastujem na engleskom(ili ako neko hoće finskom,nemačkom ili švedskom) je taj što ja slabo znam srpski jezik,rano sam se odselio u inostranstvo i školovao ovamo....zato mi je mnogo lakše da dam na engleskom,nego da ja objašnjavam na rspkog koji ionako slabo znam,i koji mi je prilično limitiran kapiš?Ali nema veze.....A što se tiče vašeg stava koji svakako nije kreacionizam...ok,vi navodno verujete u tog Boga u kojeg već vi verujete,ali ako stvarno verujete u Boga,zar ne mislite da ćete odgovarati pred njim zbog vaših suludih stavova i ako vas taj Hrist u kojeg vi verujete upita zašto ti je stav bio da si ti nastala od majmuna,i da sam Ja obukao majmunsko telo kada sam lepo rekao da sam stvorio ljude posebno.....baš da vidim kakav bi vam odgovor bio....ok...ok je biti teista evolucionista,ali biti hrišćanin i evolucionista samo može neko ko je ekstremno ignorantan i očajan pa eto bira šta njemu odgovara... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Pazi na rečnik.Vređala te nisam iznela sam činjenicu,a to je da samo copy pastuješ.Ili grešim,možda?Imam svoj stav a to svakakko nije kreacionizam.I kraj priče.Kapiš? .....vaš pristupo je krajnje ciničan,licemeran i onako podmukao,a nema veće uvrede od te....ali nema veze....Ja uglavnom za većinu argumenata da...kopi pastujem NAUČNE radove i argumente,a šta vi kao ne kopi pastujete?1000000001010 E da,a pomenuo sam i u samom početku da jedan od glavnih razloga zbog kojih ja kopi pastujem na engleskom(ili ako neko hoće finskom,nemačkom ili švedskom) je taj što ja slabo znam srpski jezik,rano sam se odselio u inostranstvo i školovao ovamo....zato mi je mnogo lakše da dam na engleskom,nego da ja objašnjavam na rspkog koji ionako slabo znam,i koji mi je prilično limitiran kapiš?Ali nema veze.....A što se tiče vašeg stava koji svakako nije kreacionizam...ok,vi navodno verujete u tog Boga u kojeg već vi verujete,ali ako stvarno verujete u Boga,zar ne mislite da ćete odgovarati pred njim zbog vaših suludih stavova i ako vas taj Hrist u kojeg vi verujete upita zašto ti je stav bio da si ti nastala od majmuna,i da sam Ja obukao majmunsko telo kada sam lepo rekao da sam stvorio ljude posebno.....baš da vidim kakav bi vam odgovor bio....ok...ok je biti teista evolucionista,ali biti hrišćanin i evolucionista samo može neko ko je ekstremno ignorantan i očajan pa eto bira šta njemu odgovara... Znaš šta Lindermane.trebalo bi da znaš kad si već tako pametan i naučen i upućen,da čovek nije nastao od majmuna ,a i ne verujem da će Hristos baš da se bavi mojim shvatanjima evolucije i kreacionizma.Teologija je teologija,TE je nauka i ne bi trebalo da zalaze jedno u drugo.Naravno ima uvek kvazi naučnika koji to rade,kao što ima i kreacionista koji mešaju babe i žabe,ali šta da se radi.I ne ja "navodno" ne verujem u Boga,VERUJEM u Boga ali zaista nemam nameru da se preganjam sa tobom u dokazivanju bilo čega.Mislim da to mnogo bolje radi Avokado i još neki sa njim.Mešanje teologije i nauke je pogubno. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Dokle ce vise TE da se svodi na prosto-covek je nastao od majmuna prstgore! To me podseca na srednjovekovno razmisljanje-Zemlja je ravna i ceo svemir se okrece oko nje, sto u prevodu znaci-covek je centar svemira. E, PA NIJE! Ne moze se nauka namestati, samo zato sto tako odgovara, zato sto je uvredljivo da smo nastali od prostijeg oblika zivota. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Dokle ce vise TE da se svodi na prosto-covek je nastao od majmuna ! Covek je nastao iz blata punog mikrobiloskog sveta (citaj bakterija)??? prstgore :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 It's not that simple!!! Mutacije, protok gena, geneticki drift, prirodna selekcija, milijarde godina vremena za procese....nije tako prosto i trivijalno prstgore http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 It's not that simple!!! Mutacije, protok gena, geneticki drift, prirodna selekcija, milijarde godina vremena za procese....nije tako prosto i trivijalno Ja sam vremena i vremena potrosio objasnjavajuci ljudima cinjenice ( prvom teoretski zamisljenje pa onda i labaratorijski potvrdjene) u vezi evolucije, tako da meni netrabas objasnjavati, stedi snagu prstgore!! Zato se malo zezam jer objasnjavati nekima nema vajde!! Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука