Rade-IUS Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... Ako ako neka ga. Neka se vidi koliko je Nishizava u pravu. Ma koji vi djavo tu se sirite bez argumentacije...akvilio odg na pitanja ili izvegavas odg..?? a taj Aleksandar bi mogao malo da bude nepristrasan...i da cita smisao moje zadnje poruke... E ovo je vec beozbrazno laganja. Ja sam ti odgovorio na svako pitanje a ti si uvek pobegao na sledece. Dokazi!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ako smo imali zajednickog pretka, mi i majmuni i stvorena je ovolika razlika medju nama kako da tako ogromna razlika nije nastala medju nekim drugim vrstama koje su takodje imale nekog zajednickog pretka? Зависи шта дефинишеш под великом разликом. Разлика у геному је, у ствари, прилично мала. Mislio sam na razlike u sposobnostima. Intelektualnim, na njih mislim. Ili bilo kojim. Ipak medju nama i simpanzama razlika je ogromna. kako da nisu nastale tolike razlike u sposobnostima medju nekim drugim vrstama? Па јесу, настајале су и много веће разлике на биолошком нивоу. Та ”велика разлика”, коју ти видиш, на биохемијском и биофизичком нивоу уопште није превелика. Нема ничег натприродног, нема ничег суштински новог у људском геному, нити у људском мозгу. Сва та ”огромна разлика”, која наравно постоји, је небиолошке природе. Очигледно да је то ”мало” биолошке разлике фалило шимпанзама да развију цивилизацију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... Ako ako neka ga. Neka se vidi koliko je Nishizava u pravu. Ma koji vi djavo tu se sirite bez argumentacije...akvilio odg na pitanja ili izvegavas odg..?? a taj Aleksandar bi mogao malo da bude nepristrasan...i da cita smisao moje zadnje poruke... E ovo je vec beozbrazno laganja. Ja sam ti odgovorio na svako pitanje a ti si uvek pobegao na sledece. Dokazi!!! Prelistaj ovu temu i onu na verujem pa ces da vidis da si uvek sa svakog mog odgovora kukavicki pobegao na neko novo pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... А што имате потребу да вређате другога зато што нема исто мишљење као и Ви? ma pusti ih kad nemaju odgovore posezu za argument ad hominem i zamenom teza, kad treba da predju na cinjenice,,sad ce verovatno da me pita koliko je stara nafta iako se bavimo teoloskim pitanjima.. Nesretnice ni to nisi zapmatio. Nisam te pitao koliko je stara nafta nego odakle nafta ako pre 6, 10, 15 k godina nista nije umiralo bilo netrulezno. I to nije teolosko pitanje nego istorijsko, geohronolosko tacnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... А што имате потребу да вређате другога зато што нема исто мишљење као и Ви? Zato sto 2+2 niej pitanje misljenaj nego cinjenica. I ako neko zeli da progura da je njegovo misljenje da su 2+2=50 taj i treba da bude ismevan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Sta je problem da je Adam bio po prirodi trulezan ali da je po blagodati bio u zajednici sa Bogom od koje je otpao?????? logicki?? Adam licno jeste bio prozet Bozanskim energijama ali ostatak tvorevine nije. A Adamov brat od tetke, Adamov komsija i Adamov savremenik koji je stanovao 70km od Adama? bliss jeeee Dakle, da li su i ostali navodni "koadamiti" bili prožeti božanskim energijama? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... А што имате потребу да вређате другога зато што нема исто мишљење као и Ви? Zato sto 2+2 niej pitanje misljenaj nego cinjenica. I ako neko zeli da progura da je njegovo misljenje da su 2+2=50 taj i treba da bude ismevan. То не значи да је опонент злонамеран. У овом случају ти му подмећеш злонамерност јер кажеш да хоће нешто да прогура. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Па јесу, настајале су и много веће разлике на биолошком нивоу. Та ”велика разлика”, коју ти видиш, на биохемијском и биофизичком нивоу уопште није превелика. Нема ничег натприродног, нема ничег суштински новог у људском геному, нити у људском мозгу. Сва та ”огромна разлика”, која наравно постоји, је небиолошке природе. Очигледно да је то ”мало” биолошке разлике фалило шимпанзама да развију цивилизацију. Ovo me podsetilo na "Odiseju 2010". A zar nije moguce da je ta razlika "nebioloske prirode" nekog drugog porekla a ne posledica okruzenja i uticaja na coveka. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Sta je problem da je Adam bio po prirodi trulezan ali da je po blagodati bio u zajednici sa Bogom od koje je otpao?????? logicki?? Adam licno jeste bio prozet Bozanskim energijama ali ostatak tvorevine nije. A Adamov brat od tetke, Adamov komsija i Adamov savremenik koji je stanovao 70km od Adama? bliss jeeee Dakle, da li su i ostali navodni "koadamiti" bili prožeti božanskim energijama? Jesu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rade-IUS Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Sta je problem da je Adam bio po prirodi trulezan ali da je po blagodati bio u zajednici sa Bogom od koje je otpao?????? logicki?? Adam licno jeste bio prozet Bozanskim energijama ali ostatak tvorevine nije. koji je logicki-teoloski problem i sa ostatkom tvorevine???ne moj sad da se pozivas na fosile..unapred te upozoravam..jer pobijamo tvoju tvrdnju da postoje logicko- teoloski prepreke da je cela tvorevina bila u raju.. sta je problem da tvorevina bude trulezna po prirodi a netrulezna po blagodati? kao Adam..ovako ja te drzim za ruku nad ambisom tebe za nogu tvoj pas da li je ukinuta sloboda da sebe i kuce izvuces iz moje ruke i odes u ambis..ili ne jos bolje ja drzim jednom rukom tebe drugom tvog psa. i ti kazes pusti me i ja pustim tebe i tvog psa iz obe ruke??? je lukinuta sloboda?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... А што имате потребу да вређате другога зато што нема исто мишљење као и Ви? Zato sto 2+2 niej pitanje misljenaj nego cinjenica. I ako neko zeli da progura da je njegovo misljenje da su 2+2=50 taj i treba da bude ismevan. То не значи да је опонент злонамеран. У овом случају ти му подмећеш злонамерност јер кажеш да хоће нешто да прогура. Svejedno da li je zlonameran ili nije. Jako je stetno i destruktivno to sto radi bez obzira sto on misli da radi nesto korisno. A rizik je prevelik i sa ovim nema sale. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rade-IUS Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... Ako ako neka ga. Neka se vidi koliko je Nishizava u pravu. Ma koji vi djavo tu se sirite bez argumentacije...akvilio odg na pitanja ili izvegavas odg..?? a taj Aleksandar bi mogao malo da bude nepristrasan...i da cita smisao moje zadnje poruke... E ovo je vec beozbrazno laganja. Ja sam ti odgovorio na svako pitanje a ti si uvek pobegao na sledece. Dokazi!!! Prelistaj ovu temu i onu na verujem pa ces da vidis da si uvek sa svakog mog odgovora kukavicki pobegao na neko novo pitanje. Netacno seti se jednog ja sam tebi samo jednom izgegavao odg jer si ti meni izbegavao ...klasicna retorzija...van toga to je laz Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rade-IUS Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Zato sto 2+2 niej pitanje misljenaj nego cinjenica. I ako neko zeli da progura da je njegovo misljenje da su 2+2=50 taj i treba da bude ismevan. ne nego je cinjenica tvoja teorija o Adamovoj kockarnici pred publikom kaoadamita? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 pri tom znas i sam da evolucija negira pravoslavlje..Требало би да престанем да долазим на овај форум и да читам свакојаке боље да не кажем шта, заиста више немам снаге за то. Свака част Ивици и Аквилију много пре мене су дошли, и још увек војују против затуцаности... А што имате потребу да вређате другога зато што нема исто мишљење као и Ви? Zato sto 2+2 niej pitanje misljenaj nego cinjenica. I ako neko zeli da progura da je njegovo misljenje da su 2+2=50 taj i treba da bude ismevan. То не значи да је опонент злонамеран. У овом случају ти му подмећеш злонамерност јер кажеш да хоће нешто да прогура. Svejedno da li je zlonameran ili nije. Jako je stetno i destruktivno to sto radi bez obzira sto on misli da radi nesto korisno. A rizik je prevelik i sa ovim nema sale. То је толико субјективно, Аквилио. Можда он мисли да је то што ти радиш штетно и деструктивно, па не вређа. Но добро, да не спамујемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 koji je logicki-teoloski problem i sa ostatkom tvorevine???ne moj sad da se pozivas na fosile..unapred te upozoravam..jer pobijamo tvoju tvrdnju da postoje logicko- teoloski prepreke da je cela tvorevina bila u raju.. sta je problem da tvorevina bude trulezna po prirodi a netrulezna po blagodati? kao Adam..ovako Zato sto Bog ne zeli zajednicu sa tovrevinom bez njenog slobodnog pristanka!!! A ona na slobodan pristanka za zajednicu moze da odgovori samo kroz coveka. I dok nema coveka ona ne sme biti u zajednici sa Bogom ako stojimo iza toga da Bog u zajednicu ulazi samo slobodno i potpunom slobodom drugog, tvorevine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука