DYNABLASTER Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Dokins ne sme da izadje na crtu http://tr1.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/18787/ pa nije blesav da izadje na crtu tom sektasu i hipnotizeru, vidi kakav je greengrin iako bio bi to super clash of the obrvica's 4chsmu1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rade-IUS Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Sta je jos se zamlacujete sa temom evolucije? 4chsmu1 ala je vama dosadno... evo i ja se prikljucujem: Akvilio ako vidis ovaj post imam pitanje za tebe da li postoje dokazi da je svet stvoren u fazama i da je kod prelaske u sledecu fazu doslo do intrevencije Boga greengrin ili je tacno da je svet nastao kroz 4 sile i 20ak konstanti sam od sebe posle velikog praska? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Dokins ne sme da izadje na crtu http://tr1.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/18787/ pa nije blesav da izadje na crtu tom sektasu i hipnotizeru, vidi kakav je prstgore iako bio bi to super clash of the obrvica's smej.gif Nisam znao da je hipnotizer, ali kako god ovaj planira da dodje u Londonproganjace ga sve dok ne pristane. E siroti Dokins Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 nisam ni ja, al pogledaj te hipno obrvice, mnogo su jake, cak i Dokinsu sa mega obrvama nije bas svejedno prstgore http://www.google.com/search?q=Adnan+Oktar&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1280&bih=842 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Jos jedna pobeda Kenta Hovinda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Jos jedna pobeda Kenta Hovinda Победа? Победа у чему? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Jos jedna pobeda Kenta Hovinda Победа? Победа у чему? Pa u debati valjda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Sta je on poreklom - jel zna neko? Владика Лазар Пухало је Србин поријеклом. Religion,Morality,Science - Archbishop Lazar (Puhalo) Ovaj klip bi po meni trebao da stoji na naslovnoj strani naseg sajta jer je ovo size pravoslavlja u obliku u kome ga moderan covek moze relativno lako razumeti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Sta je on poreklom - jel zna neko? Владика Лазар Пухало је Србин поријеклом. Religion,Morality,Science - Archbishop Lazar (Puhalo) Ovaj klip bi po meni trebao da stoji na naslovnoj strani naseg sajta jer je ovo size pravoslavlja u obliku u kome ga moderan covek moze relativno lako razumeti. 0442_feelСлажем се, човек је ЦАР!!! klapklap srcee smej.gif "Морализам као јерес" - маестрално... klapklap klapklap klapklap Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Jos jedna pobeda Kenta Hovinda Победа? Победа у чему? Pa u debati valjda. Наука није дебата у адвокатском и политичком смислу. Циљ није надговорити ”супарника”, него представити резултате који се боље од ”супарникових” слажу са опсервацијама. У чему год је овај победио, у науци није. У демагогији вероватно јесте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rade-IUS Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Akvilio imam pitanje za tebe da li postoje dokazi da je svet stvoren u fazama i da je kod prelaske u sledecu fazu doslo do intrevencije Boga greengrin ili je tacno da je svet nastao kroz 4 sile i 20ak konstanti sam od sebe posle velikog praska? je l mogu da dobijem odgovor od prirodnjaka? posto akvilio nece Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Akvilio imam pitanje za tebe da li postoje dokazi da je svet stvoren u fazama i da je kod prelaske u sledecu fazu doslo do intrevencije Boga greengrin ili je tacno da je svet nastao kroz 4 sile i 20ak konstanti sam od sebe posle velikog praska? je l mogu da dobijem odgovor od prirodnjaka? posto akvilio nece Prike a kako da znamo kako treba da "izgleda" to stvaranje da bi ga mogli dokazivati? Razumes?! U tome je najveca zvrcka sa ovim pitanjima sto ima 5000 predstava o tome kako bi moglo da se odigra stvaranje. Nemoze nista biti naucno podrzano ni dokazano ako nemamo koncezus oko toga sta trazimo ili dokazujemo kako "izgleda" to nesto. Kako da se dogovorimo oko metode tog stvaranja pa da pocnemo da razmisljamo o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rade-IUS Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Akvilio imam pitanje za tebe da li postoje dokazi da je svet stvoren u fazama i da je kod prelaske u sledecu fazu doslo do intrevencije Boga 4chsmu1 ili je tacno da je svet nastao kroz 4 sile i 20ak konstanti sam od sebe posle velikog praska? je l mogu da dobijem odgovor od prirodnjaka? posto akvilio nece .mislise. Prike a kako da znamo kako treba da "izgleda" to stvaranje da bi ga mogli dokazivati? Razumes?! U tome je najveca zvrcka sa ovim pitanjima sto ima 5000 predstava o tome kako bi moglo da se odigra stvaranje. Nemoze nista biti naucno podrzano ni dokazano ako nemamo koncezus oko toga sta trazimo ili dokazujemo kako "izgleda" to nesto. Kako da se dogovorimo oko metode tog stvaranja pa da pocnemo da razmisljamo o tome. OK nisam dobro objasnio....ovako Sveto pismo uci da je Bog stvorio svet u fazama ne odjednom...onako s neba bum! i ceo svet se pojavio ovakav kako jeste...nego ga je stvarao u vremenu za sest dana ne bitno je da li dan shvatamo kao 24 casa ili milijardu godina za moje pitanje, stvorio ga je tako sto je intervenisao..prvi dan Bog rece drugi dan Borg rece treci dan Bog rece..i tako do sestog dana ... dakle to je model stvaraje koji proveravamo... fizicari kazu da sve postoji na osnovu 4 sile i 20ak konstanti posle Velikog praska...sam od sebe.dakle cisto naturalisticki.po principu spontane samoorganizacije. i da ne postoji nikakv stadijum u razvoju svemira zvezda galaksija planeta zivota(biolozi) na zemlji koji ukazuje da je neka inteligencija morala da 'pogura" u sledecu fazu , nego je sve na osnovu zakona prirode doslo dovde dokle je doslo... ako ima Boga onda je njegova stvaralacka uloga bila "pre " Velikog praska....kao neki demijurg ..deisticki tvorac... to je onda suprotno pravoslavlju .. je l tako.... mislim zar nije izlaganje Mojsija kroz sest dana stvaranja hteo da pokaze kako se svet nije nastao i razvio se sam od sebe nego ga je Bog stvorio...? jer ako je je Bog samo okinuo veliki prasak i nije se mesao onda ga nije ni stvorio..on je neki posredan "tvorac'.stvorio je uslove da svet nastane sam od sebe.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 OK nisam dobro objasnio....ovako Sveto pismo uci da je Bog stvorio svet u fazama ne odjednom...onako s neba bum! i ceo svet se pojavio ovakav kako jeste...nego ga je stvarao u vremenu za sest dana ne bitno je da li dan shvatamo kao 24 casa ili milijardu godina za moje pitanje, stvorio ga je tako sto je intervenisao..prvi dan Bog rece drugi dan Borg rece treci dan Bog rece..i tako do sestog dana ... dakle to je model stvaraje koji proveravamo... Nije to nikakav model stvaranja. Model stvaranja je da nam tacno napises kako je Bog, u detalje, manipulisao kvarkovima, elektronima, atomima molekula plasicno receno kako ih he sklapao. Pa da poredimo rana stanja isorije svemira sa takvim hipoteziranim modelom sklapanja da vidimo da li ima poklapanja. ako ima Boga onda je njegova stvaralacka uloga bila "pre " Velikog praska....kao neki demijurg ..deisticki tvorac... to je onda suprotno pravoslavlju .. je l tako.... Ne deisticki demijurg stvara iz predvecnih ideja koja su izvan njegove prirode i koja su predvecna kao i demijurg. Vidi Platona. Bog po hriscanskom ucenju stvara iz kaosa (Duh Boziji se nadvijao nad vodom(voda=kaos=nebice)) i to na nacin (mislim na tehologiju stvaranja) koji je nama potpuno stran. Dakle nije dizajn kao kad mi dizajniramo zgradu ili avion. Istina Bog stvara i "iz logosa bica" ali to nisu logosi kao kod Platona koji su po prirodi izvan Boga i koji mu sapostoje nego su ti logosi podobija svake pojedinacne tvari koja se rodila u umu Bozijem pre nego sto je uopste prizvao tvorevinu u postojanje. mislim zar nije izlaganje Mojsija kroz sest dana stvaranja hteo da pokaze kako se svet nije nastao i razvio se sam od sebe nego ga je Bog stvorio...? Dobro i? Jos uvek nema opisa tehnoloigije stvaranja. Kako to onda uopste moze da se petlja sa nuakom?! jer ako je je Bog samo okinuo veliki prasak i nije se mesao onda ga nije ni stvorio..on je neki posredan "tvorac'.stvorio je uslove da svet nastane sam od sebe.. Znaci vec si iskljucio neke od mogucih tehnoligija stvaranja? Zasto? Mislim na osnovu cega? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rade-IUS Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 OK nisam dobro objasnio....ovako Sveto pismo uci da je Bog stvorio svet u fazama ne odjednom...onako s neba bum! i ceo svet se pojavio ovakav kako jeste...nego ga je stvarao u vremenu za sest dana ne bitno je da li dan shvatamo kao 24 casa ili milijardu godina za moje pitanje, stvorio ga je tako sto je intervenisao..prvi dan Bog rece drugi dan Borg rece treci dan Bog rece..i tako do sestog dana ... dakle to je model stvaraje koji proveravamo... Nije to nikakav model stvaranja. Model stvaranja je da nam tacno napises kako je Bog, u detalje, manipulisao kvarkovima, elektronima, atomima molekula plasicno receno kako ih he sklapao. Pa da poredimo rana stanja isorije svemira sa takvim hipoteziranim modelom sklapanja da vidimo da li ima poklapanja. ako ima Boga onda je njegova stvaralacka uloga bila "pre " Velikog praska....kao neki demijurg ..deisticki tvorac... to je onda suprotno pravoslavlju .. je l tako.... Ne deisticki demijurg stvara iz predvecnih ideja koja su izvan njegove prirode i koja su predvecna kao i demijurg. Vidi Platona. Bog po hriscanskom ucenju stvara iz kaosa (Duh Boziji se nadvijao nad vodom(voda=kaos=nebice)) i to na nacin (mislim na tehologiju stvaranja) koji je nama potpuno stran. Dakle nije dizajn kao kad mi dizajniramo zgradu ili avion. Istina Bog stvara i "iz logosa bica" ali to nisu logosi kao kod Platona koji su po prirodi izvan Boga i koji mu sapostoje nego su ti logosi podobija svake pojedinacne tvari koja se rodila u umu Bozijem pre nego sto je uopste prizvao tvorevinu u postojanje. mislim zar nije izlaganje Mojsija kroz sest dana stvaranja hteo da pokaze kako se svet nije nastao i razvio se sam od sebe nego ga je Bog stvorio...? Dobro i? Jos uvek nema opisa tehnoloigije stvaranja. Kako to onda uopste moze da se petlja sa nuakom?! jer ako je je Bog samo okinuo veliki prasak i nije se mesao onda ga nije ni stvorio..on je neki posredan "tvorac'.stvorio je uslove da svet nastane sam od sebe.. Znaci vec si iskljucio neke od mogucih tehnoligija stvaranja? Zasto? Mislim na osnovu cega? ovako crkva uci da je Bog stvorio svet u etapama intervenisuci da kod prelaska u visu fazu. nauka tvrdi da se sve stvorilo prirodno na osnovu 4 sile i 20kkonstanti?bez intervencije vise sile... lepo pitam da li je to tacno da je nauka moze nastanak univerzuma objasni cisto naturalisticki? da ne postoji nijedan stadijum u razvoju sveta za koji bi trebalo unesti intervenciju Boga ..nego postoji objasnjenje? dobro za platona ne moramo e pojam demijurga shvatiti cisto platonisticki...crkva ucu da je Bog imao plan o svetu i da ga je stvorio u fazama..aktivno.nije stajao po strani i gldeao kako svet nastaje..Bog pre velikog praska lici na demijurga razlika je u tome sto ideje nisu savecne.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука