Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

gospod je stvorio andjele kao mnogo savrsenija bica, ali oni ne nalice na gospoda, za razliku od ljudi.
To je zbog termodinamickog gibanja DNK lanaca. To ce vama ostalima biti jasno za deceniju-dve, a ja vec sada imam osecaj da je to tako.
  • Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

To je zbog termodinamickog gibanja DNK lanaca. To ce vama ostalima biti jasno za deceniju-dve, a ja vec sada imam osecaj da je to tako.

jel i ti hoces da mi nabijes na nos sto sam pomenuo termodinamiku, ja sam rekao da ne vjerujem da termodinamika igra neku bitnu ulogu u teoriji bioloske evolucije, nisam ja to ni prvi rekao, neko je prije mene pomenuo energetsku efikasnost, ti nisi povrsan kao neki da ne znas sta to znaci. energetska efikasnost bi nastupila kao bitan faktor onda kada bi u ekosistemu zavladala teska oskudica, a ja ne mogu da zamislim toliko bitnu razliku izmedju jedinski iste vrste sto se tice energetske efikasnosti, da jos napomenem da je sve ovo pominjano u kontekstu hipoteze o nastanku polova.

Подели на овим сајтовима

Термодинамика је у суштини повезана са ентропијом и смртним постојањем, умирањем читавог универзума. Можда је еволуција трзај преживљавања, начин да природа поживи и преживи са човеком на челу, на врхунцу. Наравно, треба веровати да је то Божије допуштење након Адамовог пада.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Термодинамика је у суштини повезана са ентропијом и смртним постојањем, умирањем читавог универзума. Можда је еволуција трзај преживљавања, начин да природа поживи и преживи са човеком на челу, на врхунцу. Наравно, треба веровати да је то Божије допуштење након Адамовог пада.

Krajnje je vreme da se oprostite od te ideje da je covek "na vrhuncu" evolucije.

To nije tacno. Sama teorija evolucije to nigde ne sugerise.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

"And o, Jesus and the disciples walked to Nazareth, but the trail was blocked by a giant brontosaurus with a splinter in his paw. And o, the disciples did run a-shrieking 'What a big fucking lizard, Lord.' But Jesus was unafraid, and he took the splinter from the brontosaurus' paw, and the big lizard became his friend. And Jesus sent him to Scotland where he lived in a Loch for oh so many years, inviting thousands of American tourists to bring their fat fucking families and their fat dollar bills. And O Scotland did praise the Lord. Thank you, Lord."

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Postojali su do kraja srednjeg veka samo su se tada nazivali - zmajovi. Al izumrese kao dodo xD Uz to vitezovi ih istrebljivali zbog exp-a da bi brze levelovali.

Ima ih u klasifikaciji zivotinja koju je sacinio svajcarski zoolog Conard Gessner sa sve macama i kucama. :sunce:

Подели на овим сајтовима

Postojali su do kraja srednjeg veka samo su se tada nazivali - zmajovi. Al izumrese kao dodo xD Uz to vitezovi ih istrebljivali zbog exp-a da bi brze levelovali.

Ima ih u klasifikaciji zivotinja koju je sacinio svajcarski zoolog Conard Gessner sa sve macama i kucama. :sunce:

Naravno... svi znamo one priče kad vitezi naiđu na krdo zmajeva koji pasu nabujalu vegetaciju evropskih tropskih šuma...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...