Дејан Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Dejane mogu li da skinem ovu fotografiju samo malo da pojacam boju molim te?? lijepa je fotografija. pa cu da je dodam odmah! Dopada mi se povrsina i udarac! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ???? ??? ?? ?? "???????" 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Neki cudni susreti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Добре су фотографије Аљонка :smiley: Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Коначно Аљонка :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ух селе сад бих нешто рекла..али не смије :cheesy2: Одушевила си ме!!!! (али нисам то хтјела рећи...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ????? ?? ??????????? ?????? :smiley: E hvala :cheesy2: Gledam da odvajam neke koje su meni drage klapklap Nad ovom se uvek doooooobro zamislim 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?? ???? ??? ??? ????? ?????..??? ?? ????? :cheesy2: ????????? ?? ??!!!! (??? ????? ?? ?????? ????...) Hahaha, hvala i za ono sto si HTELA reci! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Хвала Дејане :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 е, мислим, баш су вам супер фотке 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?, ??????, ??? ?? ??? ????? ????? E, mislim, hvala 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 mislim....ša reći.... došo sam da vas pitam da furamo.... bravo aljonka..ova druga je vrh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 mislim....ša re?i.... došo sam da vas pitam da furamo.... bravo aljonka..ova druga je vrh Spasibo! (a prva?! confused ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 и прва је добра ал ми је друга боља...то само на осећај...без уплитања у струку 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука