Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ''кољи то'' 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Лепа фотка Милева, где је ово? Ја волим планине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Ova druga je negde blizu muzicke skole? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Ova druga je negde blizu muzicke skole? ??...?? ?? ??? ???????, ?? ????? ?????? ????????? ????? ??? ?????? ? ??????. ??????? ????? ?? ?? ???????? ?????????? ??? ?????, ?????, ?? ????? ????????? ? ?? ??? ?????, ?? ????? ??????. Secam se samo da je pored reke... i secam se nekog lepog mermernog mosta... belog... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ??????, ???????... ???? ??? ?? ??????? ?? ??????????? ? ??????? ?????????! nesiguran "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ako popunjavaš skoro neki spomenar..... najbolji drug...patrijarh 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Moja... dok sam pravila brodice od papira i pustala ih niz Savu... nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ...i dok sam otvorenih ociju sanjala, gledajuci zimsko nebo nad Beogradom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ...ili... dok sam virkala u tudje osvetljene prozore... zamisljajuci zivot iza njih.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Мој мачак у својој кућици 0104_cheesy Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Moja... dok sam pravila brodice od papira i pustala ih niz Savu... 0442_feel koliko sam samo puta htjela biti jedan takav brodic.. fotografija je predivna, kao se brodic provlaci kroz nebo''' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Moja... dok sam pravila brodice od papira i pustala ih niz Savu... 0442_feel koliko sam samo puta htjela biti jedan takav brodic.. fotografija je predivna, kao se brodic provlaci kroz nebo''' Eh... i ja sam htela otploviti... zato sam ih i pustala... I mogu ti reci... uspela sam! Otplovila! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Ova druga je negde blizu muzicke skole? ??...?? ?? ??? ???????, ?? ????? ?????? ????????? ????? ??? ?????? ? ??????. ??????? ????? ?? ?? ???????? ?????????? ??? ?????, ?????, ?? ????? ????????? ? ?? ??? ?????, ?? ????? ??????. Secam se samo da je pored reke... i secam se nekog lepog mermernog mosta... belog... ???????? ???? ?? ?? ?????? ??????. ????? ?? ????? ??????? ? ?????? ?? ? ???????? ????? ?????? ? ???? ?? ?????? ????? ?? ???????? ???? ????? ???????? ???? ???? ? ??????. ?? ?? ????? ?????????? ??????? ???? ????????? ?????? :smiley: ??? ????? ????????? ????, ?? ?????, ???? ????? ?? ??????? ????????... ???????, ?????? ?????? ?? ?? ??????? ??? ???? 0104_cheesy Ma cuj... bez tog za pod ruku necu ni da polazim 0442_feel)))))))))) Secam se tog mosta... mnogo je lep. I secam se neke poslasticarnice velike u centru... Mmmmmmmmm dada))))))))) Nedavno sam tuda prolazila... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука