Гости Guest Настасија Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Да се вратимо теми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 izgleda da si ti neku od ovih popila pa si malo veselija nego inače,Nastasija 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 С Рождеством Христовым !!! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia !!! Craciun Fericit !!! Καλὰ Χριστούγεννα !!! Честита Коледа !!! Christ Is Born !!! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 свиђа ми се што се види да пише "..Завјет" а у уљу свијетли Сунце 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 На првој су стварно прелијепе боје, а по другој бих шетала Ето твоје тене, баш ми се "ђа 0442_feel :drugarstvo: а та слика послије као неки свијетлећи пингвин хоће да се "запуца" у мене 0104_cheesy klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ????? ?? ?? ??? ?? ???? ?? ???? "..??????" ? ? ??? ???????? ????? imam i ZAVJET i ZAVET 0442_feel "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ја сам била у некој "фази" нијемог филма Све ми жао што не могу са оним другим сликицама да се "фолирам" е пих! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Моја овца и ја 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy и мало крошње, ушћеееееееее Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 заборавила си и бееееееееееееееееееееееее... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ОВЧАР И КАБЛАР Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 МОРАВСКО ЈЕЗЕРО МЕЂУВРШЈЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ПОГЛЕД НА ЈЕЗЕРО ИЗ МЕЂУВРШЈА КА ОВЧАР БАЊИ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 мало на фору филма РИНГ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука